malgos2 14.10.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Fliziarz kochane, fliziarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 I na pewno nie Śląska...... I jak ile już położył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Aaaaa i u mnie młodszemu prasowałam koszule - dwie... W kratkę i dżinsy - sportowa elegancja, i białą... Do wyboru... Wybrał sportową.... Mówi dziś jakiś wiersz na akademii i mają pierwszaki pasowanie na ucznia ....A pani za boga nie chciał złożyć życzeń.... Ciekawe czemu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.10.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Nie no, trzeba pani zlozyc zyczenia, zeby sie podlizac, nawet jak jest jakas glupia c... Tak sie robi w szkole i w zyciu pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 (edytowane) mój nie składał... poszedł jakiś tatuś tata Gabrysi Malka wie o co kaman ... na chwile wrzucam szkolny mundurek Dzieciaki dostały dyplom pamiątkowy, prezent, czyli słownik ort, słodycze oraz pierwszy dokument - potwierdzenie, że już całkowiecie i pełnoporawnie należą do uczniowskiej braci - legitymacje szkolną... no zadowolony że ho ho matka kwoka też Edytowane 15 Października 2010 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.10.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Gatulacje dla Mlodego Mezczyzny i Kwoki tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 No to gratulki Przystojniaka Ci rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.10.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 no, no, no super przystojny ten mój zięć a młody będzie musiał walczyć o moją młodą, bo ma dwóch narzeczonych w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ty mi takich rzeczy nie mów... bo Ci kare umowną nalicze hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 u nas pasowanie bylo na akademii 1.09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 U nas 1 września było takie zamieszania na początku, ze chyba dobrze, że to przesunęłi... dzięki temu już mogły się odbyć pierwsze szkolne występy, piosenki i wierszyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 o matko mnie za trochę tez to czeka:jawdrop: fajny Facet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Wuśka... fajnie jest.... człowiek stoi po drugiej stronie.... i kurcze nagle jak w kalejdoskopie mu wracaja podobne obrazki ze swojego dzieciństwa no łezka w oku się zakreciła, bo to było dzieścia kilka lat temu i teraz oto nie wiadomo jak i kiedy ja stoje i wyglądam mojego Ucznia.... ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.10.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ja podczas slubowania bylam sowa we wrobelku elemelku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ja to pamiętam ... miałam kręconą spódniczkę ( chodzi o to, że jak się okręciłam , to spódnica szła do góry i kręciła się ze mną.... Oj uwielbiałam takie rozkloszowane... ) , biała bluzeczka i konieczne były wielkie kokardy we włosach... Takie duuuze , białe...... I nie pamiętam , chyba nie miałam rogu obfitości... Bardzo było mi smutno z tego powodu, więc swoim chłopcom kupiłam takie duże, że ledwo mogli unieść i były większe niż oni... Jaką mieli radochę... Najbardziej starszy, bo uwielbia słodycze do dziś, i do dziś mi wszystko wyje z domu, choćbym nie wiem gdzie schowała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.10.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Oj, to mnie taka spodniczka kiedys zaprowadzila na pogotowie... Tak sie skutecznie okrecalam, ze pierdyknelam glowa o kaloryfer, ups... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 ... i do dziś Ci zostało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.10.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Hmmm... na szczescie dysleksji po tym nie dostalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Nie no, trzeba pani zlozyc zyczenia, zeby sie podlizac, nawet jak jest jakas glupia c... Tak sie robi w szkole i w zyciu pozniej. e tam trzeba, my zrobiliśmy sobie dziś wolne dzień gier rodzinnych bosze jak mnie łapa boli od rzucania dyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.10.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 a ja mogę przyjechać ? Nawet się nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts