Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaaaa i u mnie młodszemu prasowałam koszule - dwie... W kratkę i dżinsy - sportowa elegancja, i białą... Do wyboru... Wybrał sportową....

Mówi dziś jakiś wiersz na akademii i mają pierwszaki pasowanie na ucznia ....

A pani za boga nie chciał złożyć życzeń.... Ciekawe czemu....

mój nie składał...

poszedł jakiś tatuś :) tata Gabrysi ;)

Malka wie o co kaman ... ;)

na chwile wrzucam szkolny mundurek

Dzieciaki dostały dyplom pamiątkowy, prezent, czyli słownik ort, słodycze oraz pierwszy dokument - potwierdzenie, że już całkowiecie i pełnoporawnie należą do uczniowskiej braci :) - legitymacje szkolną...

no zadowolony że ho ho :D

matka kwoka też :D

Edytowane przez nitubaga

Wuśka... fajnie jest....

człowiek stoi po drugiej stronie.... i kurcze nagle jak w kalejdoskopie mu wracaja podobne obrazki ze swojego dzieciństwa :D no łezka w oku się zakreciła, bo to było dzieścia kilka lat temu i teraz oto nie wiadomo jak i kiedy ja stoje i wyglądam mojego Ucznia....

ech....

Ja to pamiętam ... miałam kręconą spódniczkę ( chodzi o to, że jak się okręciłam , to spódnica szła do góry i kręciła się ze mną.... Oj uwielbiałam takie rozkloszowane... :) ) , biała bluzeczka i konieczne były wielkie kokardy we włosach... Takie duuuze , białe......

I nie pamiętam , chyba nie miałam rogu obfitości... Bardzo było mi smutno z tego powodu, więc swoim chłopcom kupiłam takie duże, że ledwo mogli unieść i były większe niż oni...

Jaką mieli radochę... Najbardziej starszy, bo uwielbia słodycze do dziś, i do dziś mi wszystko wyje z domu, choćbym nie wiem gdzie schowała.....

Nie no, trzeba pani zlozyc zyczenia, zeby sie podlizac, nawet jak jest jakas glupia c... :D Tak sie robi w szkole i w zyciu pozniej. ;)

e tam trzeba, my zrobiliśmy sobie dziś wolne :) dzień gier rodzinnych ;) bosze jak mnie łapa boli od rzucania dyskiem