Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

dzień dobry...

pogoda dla nas mocno łaskawa... i tylko cieszyć się i prosić o jeszcze należy :)

Zakupiłam dziś mnóstwo owoców na ten nasz kinder bal... i mam nadzieje, że nie braknie

Jade dziś zamówić farby, troche tynku, może marmolit.... prace glazurnicze trwają... docina się łuk balkonu... jest nieźle, ale jak wiadomo pańskie oko ;) poczekamy na efekt prac... byle nie padało i mrozów nie było... :)

Wiola była grzeczna to i na parapetówie miała ładnie... zobaczymy czy ja byłam grzeczna ;)

Wczoraj rozpoczęłam zakupy pierdół...- lampa do holu, karnisz, jakies zasłony, poduszki... łóżko już wybrane... ja bym już zamawiała, ale mąż coś "trzeszczy" :) jak skończymy płytki poleci farba, po niej parkiet... po niej kuchnia... taki mam na razie plan. :)

aaa i w przyszłym tygodniu przyjdzie tymczasowa lodówka... potem będzie stała jako zapas pewnie w garażu - u sąsiadów się mieści to może i u nas damy rade :D

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hm... ja sobie zadałam pytanie pomocnicze: a ile takich narzut będzie w domu? jedna....?

no to na jedną moge sobie pozwolić :)

za darmo to nawet w zęby nie dają ;) więc i to musi kosztowac... a tańszych sklepów jakoś nie znam... bo nie szukałam. Poszłam na łatwizne czyli do osoby która wie wszystko lub prawie wszystko o temacie...

ot leniwa ja :D

A Tobie co wpadło w oko?

Nituś, pamiętasz czym ci popękane szambo uszczelniali

temat szamba jest jeszcze przed nami.... dziś w tej sprawie rozmawiałam z developerami ... dałam im namiar który dostałam od Moni i zobaczymy... może z nimi się uda...

generalnie to łatwo nie jest

Poprzednia ekipa była zupełnie nieprzygotowana do tematu :o mimo, że i ja i developerzy dokłądnie tłumaczyliśmy w czym rzecz... facet od gazów szambowych mało nie zszedł z tego świata :o

Dziś jest bardzo fajny dzień :D

odebraliśmy farby i kupiliśmy nasze łoże do sypialni.... musze podgonić parkiety teraz bo balkon już skońćzony :D ech...

Ale za to co sobie upatrzyłam na podłge :o ale nie powiem bo tu same ekolożki ;)

ARNIKAAAAA nie uwierzysz... krowa też była :D i to jaka....

ale nie.... wybrałam i ja to już bym kupiła... ale Trzeszczący ;) znów coś trzeszczał pod nosem........ noooo.... jak się uda kupić to wtedy pokaże :) nie chce zapeszać :)

Zakup farb okazał się super udany - do pokoi dzieci mam Ralstona ... taka ala bita śmietanka, takie niby białe, ale ciepłe :)

A na reszte domu poszła satynowa Tikku - Małgośka pamiętasz te sypialnie którą Ci kiedyś pokazywałam.... kuuuuuuuuuuuurde.... będzie moja :D nie od razu ale będzie w tym stylu. Farba jest, łóżko jest, zasłony są.... narzuta wybrana...... i "dywanik" na podłoge tyż :D