nitubaga 15.10.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 dzień dobry... pogoda dla nas mocno łaskawa... i tylko cieszyć się i prosić o jeszcze należy Zakupiłam dziś mnóstwo owoców na ten nasz kinder bal... i mam nadzieje, że nie braknie Jade dziś zamówić farby, troche tynku, może marmolit.... prace glazurnicze trwają... docina się łuk balkonu... jest nieźle, ale jak wiadomo pańskie oko poczekamy na efekt prac... byle nie padało i mrozów nie było... Wiola była grzeczna to i na parapetówie miała ładnie... zobaczymy czy ja byłam grzeczna Wczoraj rozpoczęłam zakupy pierdół...- lampa do holu, karnisz, jakies zasłony, poduszki... łóżko już wybrane... ja bym już zamawiała, ale mąż coś "trzeszczy" jak skończymy płytki poleci farba, po niej parkiet... po niej kuchnia... taki mam na razie plan. aaa i w przyszłym tygodniu przyjdzie tymczasowa lodówka... potem będzie stała jako zapas pewnie w garażu - u sąsiadów się mieści to może i u nas damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 ... teraz ide do Efilo.... szukam pięknej białej narzuty na łózko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 noooo i mam http://www.valdoro.pl/dane/middle/23479b26b2cd406e9ddf1aa6323613b3.jpg jest srebrne, jest białe/ecurue jest good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Widziałam u Ewy. Ładna. Ładne mają też inne... Na kilku zawiesiłam oko.... Tylko dlaczego takie drogie....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 hm... ja sobie zadałam pytanie pomocnicze: a ile takich narzut będzie w domu? jedna....? no to na jedną moge sobie pozwolić za darmo to nawet w zęby nie dają więc i to musi kosztowac... a tańszych sklepów jakoś nie znam... bo nie szukałam. Poszłam na łatwizne czyli do osoby która wie wszystko lub prawie wszystko o temacie... ot leniwa ja A Tobie co wpadło w oko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.10.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Nitka, jakas Ty rozrzutna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Szrobrązowe w pasy... i takie kremowe z pasem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Wiesz co... dobrze to określiłaś... niewiele sie rzeczywiście kupuje tych narzut. Ja mam dwie tylko dlatego, że łóżko w starym mieszkaniu miałam też 180X200... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.10.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Kupiłam tapete do naszej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.10.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.10.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Kupiłam tapete do naszej sypialni pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 No i gdzie ta tapeta???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.10.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Pokaz pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 16.10.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Nituś, pamiętasz czym ci popękane szambo uszczelniali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Nitka dawaj tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.10.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Nituś, pamiętasz czym ci popękane szambo uszczelniali temat szamba jest jeszcze przed nami.... dziś w tej sprawie rozmawiałam z developerami ... dałam im namiar który dostałam od Moni i zobaczymy... może z nimi się uda... generalnie to łatwo nie jest Poprzednia ekipa była zupełnie nieprzygotowana do tematu mimo, że i ja i developerzy dokłądnie tłumaczyliśmy w czym rzecz... facet od gazów szambowych mało nie zszedł z tego świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.10.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Dziś jest bardzo fajny dzień odebraliśmy farby i kupiliśmy nasze łoże do sypialni.... musze podgonić parkiety teraz bo balkon już skońćzony ech... Ale za to co sobie upatrzyłam na podłge ale nie powiem bo tu same ekolożki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Eeee tam od razu ekolożki... Krowę?Jakie łóżko kupiłaś? Duże czy małe?Jasne czy ciemne? Oj pokaż bo ciekawość nas zeżre..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 ARNIKAAAAA nie uwierzysz... krowa też była i to jaka.... ale nie.... wybrałam i ja to już bym kupiła... ale Trzeszczący znów coś trzeszczał pod nosem........ noooo.... jak się uda kupić to wtedy pokaże nie chce zapeszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.10.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Zakup farb okazał się super udany - do pokoi dzieci mam Ralstona ... taka ala bita śmietanka, takie niby białe, ale ciepłe A na reszte domu poszła satynowa Tikku - Małgośka pamiętasz te sypialnie którą Ci kiedyś pokazywałam.... kuuuuuuuuuuuurde.... będzie moja nie od razu ale będzie w tym stylu. Farba jest, łóżko jest, zasłony są.... narzuta wybrana...... i "dywanik" na podłoge tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts