nitubaga 16.10.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 tapeta http://www.modnetapety.pl/public/shop/wallpaper_zoom.econ?cms_id=735& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Ojjjjj jęknę tylko.... A krowy wiszą namiętnie jak na Zakopiec lecisz i pod Gubałówką.... Mąż wczoraj tam był, jak ja jadę z nim to zawsze na targ zajrzę... Lubie ten klimat... lubię oglądać, ale niekoniecznie kupować te badziewia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Nooo no... tapeta całkiem całkiem... To o tą czarną chodzi?I gdzie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 (edytowane) .... a ja bym taką krowe mogła mieć... tylko, że to co ja widziałam kosztuje 3 koła jest pięknie wyprawiona, w kształcie prostokątu i składa się z malutkich kwardacików tak dobranych kolorami, że tworzą piękny skórzany dywan obszyty miękko wyprawioną skórzaną obwódką...... ... ale bardziej od krowy spodobały mi się........ srebrne lisy niestety na nie poczeeeeekam, bo to kosztuje 6 koła :D a marzą mi się 2szt Trzeszczący znów az zatrzeszczał ale jest nadzieja... bo nie powiedział nie... powiedział nie teraz ale jak kto chętny to zapraszam do sklepów Vinotti , bo to tam wiszą te cuda .... i ja nie wiem jakie są badziewia na bazarze... ale... na pewno nie mówimy o tym samym Edytowane 17 Października 2010 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 a tapeta ma być za łóżkiem... chyba, że coś się jeszcze "urodzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Ma bazarze pod Gubałówka są całe skóry z krowy... I w sklepie też którymś widziałam też takie skóry... A Ty myślisz, że skąd oni do sklepów biorą... Też od jakichś producentów... Fakt raz jest lepiej, raz gorzej są zrobione, jeden jest lepszym producentem, drugi gorszym, ale część wytwarzana jest w Polsce, a część w ... Chinach..... A tapeta za łóżko super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 eee no ciele jest ciele... i źródło jest takie samo.... chodzi mi o to, ze ten sam wyrób możńa różnie "dopieszczać" i co innego osiągnąć... ale ja nie o krowie teraz myśle... 4 tapeta wygląda na zdjęciu nawet nawet ... zobaczymy co przyjdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.10.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 To jak na ścianie kwiatki, w pokoju krowa, to na podłodze będzie siano... Cześć Nitka! Kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 nooo czyli ktoś kto nie ma pojęcia może pomyśleć że tworze obore A z tym sianem na podłodze to mam nadzieje, że nie będzie aż tak źle... Przeprowadzka zawieszona conajmniej do wiosny... jakby się spiąć to na święta BN by się udało... ale nie będziemy się spinać... wygoda nade wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.10.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Moj Jonaszek uwielbia sianko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 (edytowane) .... a wiesz, że glazurnik Rafał Rzowód mnie jednak wystawił? tak, tak... bajeczka o rodzinie może i była przez jakiś czas aktualna.... ale ostatnio mi powiedział, że to co mi jeszcze w lipcu obiecał, co przenieśliśmy na wrzesień... i co mi obiecywał przez ostatnie 3 tyg w rozmowach telefonicznych... we wtorek się z tego zaczął wykręcać.... wiesz... on nie powie "nie" żebym jeszcze we wrześniu mogła poszukac kogoś innego tylko zwodzi, przekłada ale jak pytam czy damy rade przed zimą... to oczywiście, że tak a tu we wtorek nagle nie Na szczęście w 24 h udało mi się znależć zastępstwo, które nie dość że od razu się wzięlo do pracy, bo balkon już ułożóny... to jeszcze jest tańszy niż Rafał no szkoda... miałam o nim bardzo dobre zdanie jak w styczniu u mnie kladł płytki w domu... teraz przyszło mi je zweryfokować Edytowane 17 Października 2010 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Moj Jonaszek uwielbia sianko. noooo to przy okzaji Wigilii robisz zapasy? hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.10.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 noooo to przy okzaji Wigilii robisz zapasy? hejka Mam juz zrobione, ale musze nowe kupic, bo stare przestalo pachniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.10.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Acha, i kibicuje sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 a dzięki w zasadzie to opróćz części gabinetowej i materaca wszystko już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.10.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.10.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 czesc Nitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 cześc dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 To na co Ty jeszcze czekasz...? Aaaa i nie rób obory... Ty lisy wybrałaś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.10.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 na co czekam z czym? z przeprowadzą? eee nie to nie dla mnie.... ja znam siebie poza tym za dużo lamentów się tu naczytałam od osób które właśńie przeprowadziły się na zasadzie nie mam kuchni, garderoby, podjazdu, drzwi ale jakoś to będzie Ja nie mam ochoty przeprowadzać się z wygodnego, wykończonego mieszkania.... do domu w trakcie wykończeniówki Czytam o Twoich przebojach ... i wiem, że no way. Kiedyś tez rozmawiałam z Mysią... i ona tez potwierdza, ze życie na budowie tylko na początku się wydaje bosssskie, o tym co kiedys pisała Rasia tez pamietam.... nieee... ja poczekam.... na początku było parcie... ale teraz? nieee....zrobiłam się zbyt wymagająca nooooooo i już wiesz, ze nie o krowy chodzi... super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts