Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

.... a ja bym taką krowe mogła mieć... tylko, że to co ja widziałam kosztuje 3 koła :o jest pięknie wyprawiona, w kształcie prostokątu i składa się z malutkich kwardacików tak dobranych kolorami, że tworzą piękny skórzany dywan obszyty miękko wyprawioną skórzaną obwódką......

... ale bardziej od krowy spodobały mi się........ srebrne lisy :D niestety na nie poczeeeeekam, bo to kosztuje 6 koła :D :D a marzą mi się 2szt ;) Trzeszczący znów az zatrzeszczał :D ale jest nadzieja... bo nie powiedział nie... powiedział nie teraz ;)

ale jak kto chętny to zapraszam do sklepów Vinotti , bo to tam wiszą te cuda .... i ja nie wiem jakie są badziewia na bazarze... ale... na pewno nie mówimy o tym samym ;)

Edytowane przez nitubaga

Ma bazarze pod Gubałówka są całe skóry z krowy... I w sklepie też którymś widziałam też takie skóry... A Ty myślisz, że skąd oni do sklepów biorą... Też od jakichś producentów...

Fakt raz jest lepiej, raz gorzej są zrobione, jeden jest lepszym producentem, drugi gorszym, ale część wytwarzana jest w Polsce, a część w ... Chinach.....

A tapeta za łóżko super... :)

eee no ciele jest ciele... i źródło jest takie samo.... chodzi mi o to, ze ten sam wyrób możńa różnie "dopieszczać" i co innego osiągnąć... ;) ale ja nie o krowie teraz myśle... 4

tapeta wygląda na zdjęciu nawet nawet ... zobaczymy co przyjdzie ...:)

nooo czyli ktoś kto nie ma pojęcia może pomyśleć że tworze obore :D ;)

A z tym sianem na podłodze to mam nadzieje, że nie będzie aż tak źle...

Przeprowadzka zawieszona conajmniej do wiosny... jakby się spiąć to na święta BN by się udało... ale nie będziemy się spinać... ;) wygoda nade wszystko :D

.... a wiesz, że glazurnik Rafał Rzowód mnie jednak wystawił?

tak, tak...

bajeczka o rodzinie może i była przez jakiś czas aktualna.... ale ostatnio mi powiedział, że to co mi jeszcze w lipcu obiecał, co przenieśliśmy na wrzesień... i co mi obiecywał przez ostatnie 3 tyg w rozmowach telefonicznych... we wtorek się z tego zaczął wykręcać....

wiesz... on nie powie "nie" żebym jeszcze we wrześniu mogła poszukac kogoś innego tylko zwodzi, przekłada ale jak pytam czy damy rade przed zimą... to oczywiście, że tak :mad:

a tu we wtorek nagle nie :o

Na szczęście w 24 h udało mi się znależć zastępstwo, które nie dość że od razu się wzięlo do pracy, bo balkon już ułożóny... to jeszcze jest tańszy niż Rafał :D

no szkoda... miałam o nim bardzo dobre zdanie jak w styczniu u mnie kladł płytki w domu... teraz przyszło mi je zweryfokować

Edytowane przez nitubaga

na co czekam z czym? z przeprowadzą?

eee nie to nie dla mnie.... ja znam siebie :D poza tym za dużo lamentów się tu naczytałam od osób które właśńie przeprowadziły się na zasadzie nie mam kuchni, garderoby, podjazdu, drzwi ale jakoś to będzie ;)

Ja nie mam ochoty przeprowadzać się z wygodnego, wykończonego mieszkania.... do domu w trakcie wykończeniówki :D

Czytam o Twoich przebojach ... i wiem, że no way.

Kiedyś tez rozmawiałam z Mysią... i ona tez potwierdza, ze życie na budowie tylko na początku się wydaje bosssskie, o tym co kiedys pisała Rasia tez pamietam....

nieee... ja poczekam.... na początku było parcie... ale teraz?

nieee....zrobiłam się zbyt wymagająca :D

nooooooo i już wiesz, ze nie o krowy chodzi... super :D