wu 18.10.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 nie ma to jak motywacja nie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 noooo dzięki Ci wielkie... bo już nie wiedziałam jak tłumaczyć że nie każda krowa to badziew Noooo ja też nie wiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Wusia a ja żałuję , że do pracy nie chodzę....Czasami mi smutno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Wioluś ja mam po prostu za dużo roboty i obowiązków w pracy i za dużo w domu i po prostu już nie wyrabiam jak skończę budować to przynajmniej po pracy trochę odetchnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Oj wydaje ci się... Będziesz z kosiarką latać, sadzić kwiatki i takie tam...Ja też jestem wykończona budową.. Tym bardziej , że ja sama wszystko i to w rok z kawałkiem licząc papierki....Wiesz mam dość . Naprawdę mam dość... I do tego jeszcze dom jak każda z nas.... Oj przydałby się taki urlopik na jakichś Bahamas, Seszele.... Palmy, piaseczek, upał, leżaczek, szum morza, drynek w ręce.... Mrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 coś Ty żadne Bahamasy i inne takie powrót do realnego świata a zwłaszcza do pracy mógłby mnie zabić a kosiarka kwiatki i takie tam to relaks bo rączki pracują główka odpoczywa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.10.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 ooo to to tylko, że po dwusetnym dołku ciut się zmienia nastawienie, ale co tam... na początku jest zawsze fajnie Płytki zamówilam beda w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 a jakie płytki zamówiłaś ? a ja nie wstaję dla banku, tylko aby odwieźć dzieci do przedszkola i szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 szczęściara;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.10.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 .. te co oglądałyśmy ostatnio na bartyckiej - nero zimbabwe Były jeszcze w wymiarze 30*60 ale z żyłą przez całą partie i dałam sobie spokój... bedą 30*30 i też ujdzie Glazurnik zakończył już kłaść frontowe schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 No to ten pan zasuwa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.10.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 no przyznac trzeba że się uwija... dziś tylko zaczęłi po 10 bo mróz... ale za to odsiedzieli dłużej... póki co nie moge złego słowa powiedziec.... balkon z tyłu już zafugowany i te schody już zrobione... Rozmawiałam też z panem co będzie robił przeróbeczki jeszcze małe drobne dot jednego grzejnika i kuchni... obiecał, że do końca tygodnia się uwinie no jakby się jeszce pogoda z tą zimą wstrzymała jeszcze ciut to już by pańcia była całkiem zadowolona bo glazurnikom nie zazdroszcze robotyw taki dzień jak dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Gdzie te Nero będziesz miała?????????? ............. noooo a mnie się dziwili, że ja granity lubię ...... Lubie.. od czasów studenckich... Ot taki sentyment..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.10.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 na ścianie między blatem a szafkami wiszącymi w kuchni.... w planach mam jeszcze deske, ale o tym musze pogadać z kuchniarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 A na blacie co masz?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.10.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 też neroo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 szczęściara;) no wiesz, może i szczęściara, bo mój mąż to na pewno dla banki wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 .. te co oglądałyśmy ostatnio na bartyckiej - nero zimbabwe Były jeszcze w wymiarze 30*60 ale z żyłą przez całą partie i dałam sobie spokój... bedą 30*30 i też ujdzie Glazurnik zakończył już kłaść frontowe schody Aaaa, to pamiętam, te płyteczki ja u siebie na pewno będę musiała zrobić mozaikę i to właśnie nero Nie chcę nawet myśleć o cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 No to będzie ładnie.... A dajesz pas 30cm czy wyższy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Jak zamawiałam parapety to widziałam różne blaty i z tegoż samego od razu w jednym kawałku na ścianą... Czasami wykończenie nieregularne... też ładnie wyglądało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts