Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj wydaje ci się... Będziesz z kosiarką latać, sadzić kwiatki i takie tam...

Ja też jestem wykończona budową.. Tym bardziej , że ja sama wszystko i to w rok z kawałkiem licząc papierki....

Wiesz mam dość . Naprawdę mam dość... I do tego jeszcze dom jak każda z nas....

Oj przydałby się taki urlopik na jakichś Bahamas, Seszele.... Palmy, piaseczek, upał, leżaczek, szum morza, drynek w ręce.... Mrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaał

.. te co oglądałyśmy ostatnio na bartyckiej - nero zimbabwe ;)

Były jeszcze w wymiarze 30*60 ale z żyłą przez całą partie i dałam sobie spokój... bedą 30*30 i też ujdzie ;)

Glazurnik zakończył już kłaść frontowe schody ;)

no przyznac trzeba że się uwija... dziś tylko zaczęłi po 10 bo mróz... ale za to odsiedzieli dłużej...

póki co nie moge złego słowa powiedziec.... balkon z tyłu już zafugowany i te schody już zrobione...

Rozmawiałam też z panem co będzie robił przeróbeczki jeszcze małe drobne dot jednego grzejnika i kuchni... obiecał, że do końca tygodnia się uwinie :D no jakby się jeszce pogoda z tą zimą wstrzymała jeszcze ciut to już by pańcia była całkiem zadowolona :D bo glazurnikom nie zazdroszcze robotyw taki dzień jak dziś :roll:

.. te co oglądałyśmy ostatnio na bartyckiej - nero zimbabwe ;)

Były jeszcze w wymiarze 30*60 ale z żyłą przez całą partie i dałam sobie spokój... bedą 30*30 i też ujdzie ;)

Glazurnik zakończył już kłaść frontowe schody ;)

Aaaa, to pamiętam, te płyteczki :D

ja u siebie na pewno będę musiała zrobić mozaikę i to właśnie nero :( Nie chcę nawet myśleć o cenie :(