wiolasz 11.04.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 NItka, ja uwazam osobiście, że pilot nie chciał ladować ale nie miał wyjscia, poprzedni pilot który zrezygnował z tej posady własnie po takich przepychankach, kiedy aż afera wybuchła dlaczego poleciał na inne lotnisko i przez niego się spóźnili na ważne obchody. I to co piszesz to własnie mógł być powód, że doświadczony pilot mimo pogody, opinii z wieży rosyjskiej żeby ladowali na innym lotnisku, zdecydował sie na lądowanie własnie tam, w Smoleńsku. Teraz winy bedzie pilot, żona pilota nie dostanie ani grosza, bo przeciez on jest winny...wszyscy płaczą nad parą prezydencką, no oki, ja wśród nich miałam dwóch panów, których baardzo lubiłam, ale nic nie mówie. Ale czy ktoś słowem wspomniał o rodzinach obsługi? o żonach/mężach pilotów? dzieciach? nie, bo przeciez prezydent jest najważniejszy. Przecież to tacy sami ludzie tylko inny zawód wykonują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ... no tak...jeśli orzekną wine pilota... a tak zrobią... bo przeciez maszyna po kapitalnym remoncie, ostrzeżenie z wieży.... to ogłosza to w mediach, podadza nazwisko i media przez 4 dni będa sobie gęby ucierać tym nazwiskiem... pójda do żony... będa ją gnębić.. a on pewnie tylko nie chciał jak poprzednik - by przez niego się spóżnili, bo jak to tak? bo wsyd niewylądować? bo dostanie zjebe od przełożonego... bo kariere szlag trafi.... ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.04.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja też tak myślę... że pilot uległ presji... nie chciał stracić pracy... dopiero co drugie dziecko mu się urodziło... echhhh... bardzo ceniłam kilkoro z nich... z innymi się nie zgadzałam... ale nadal wolałabym ich po prostu nie lubić... a teraz wszystkich żal... a najbardziej rodzin... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.04.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Zgadzam się z Tobą w zupełności - a na marginesie wszyscy piszemy Rosja, a to przecież Białoruś z najżyczliwszym nam prezydentem ;( i mogło być tak, że z Mińska, gdzie ich odsyłano nie było szans na dojazd do Katynia... no to dojechali.... i Świat teraz poznał to miejsce przeklęte dla Polaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.04.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Zgadzam się z Tobą w zupełności - a na marginesie wszyscy piszemy Rosja, a to przecież Białoruś z najżyczliwszym nam prezydentem ;( i mogło być tak, że z Mińska, gdzie ich odsyłano nie było szans na dojazd do Katynia... no to dojechali.... i Świat teraz poznał to miejsce przeklęte dla Polaków Gosiaczku, Smoleńsk leży jakieś 80 km. od granicy z Białorusią, ale to Rosja, nie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ... a zastanawia was postawa Putina? bez mrugnięcia okiem pogrzebał Kursk, co zrobił w Biesłanie - też wszyscy wiemy.... wierzycie w szczerość jego intencji.... Ponoc w Rosji ma dziś być w TV film Wajdy "Katyń".... wiecie co sobie pomyślałam, że jesli kiedykolwiek Putin chciałby ocieplenia kontaktów z Polską, a przez to z Unia... to historia nie mogła mu lepszej sytacji do tego stworzyć... też tak myślicie,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.04.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja jestem w szoku, że w Rosji i w całej Unii poniedziałek będzie dniem żałoby... o Polsce się mówi na całym świecie... szkoda, że dopiero tak wielka tragedia to spowodowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Rasia... a ja mysle, że może dopiero ta śmierć zakończy temat Katynia... raz na zawsze... bo jeśli film Katyń poleci w Rosji... to tam jest czarno na białym.... a większość Rosjan wciąż uważa, że to Niemów robota ładego mam migdałka? http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/S78kS0FsYSI/AAAAAAAADQ8/sFO1JuKyPqw/s512/IMG_3401.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Nitka,myslę,że byo jak mówizsz.Pilot drugi raz nie chciał odmówić prezydentowi (pierwszy był przy aferze z lotem do Brukseli).... ale mimo, że żyjemy w demokratycznym kraju....sądzę,że tego się nie dowiemy, choć czarne skrzynki wyjaśnią wszystko dzień dobry Państwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Tak bylo Nitka. Wiecej nie napisze tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.04.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Tak bylo Nitka. Wiecej nie napisze tu. A to czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 A to czemu? Bo nie bede ranic uczuc wszystkich, ktorym tak potwornie smutno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ale mimo, że żyjemy w demokratycznym kraju....sądzę,że tego się nie dowiemy, choć czarne skrzynki wyjaśnią wszystko dzień dobry Państwu. niestety też mam takie przeświadczenie... czego by nie zarejestrowały skrzynki - my się tego nie dowiemy... stanie na winie pilota... może po latach.... nooo chyba że media coś wyniuchają... ale mysle, że te skrzynki dobrze zostanaukryte... zniszczone?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.04.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Teraz znowu wiadomość, że Marii Jaruś nie identyfikował bo ciało przewiezione było do Moskwy i do Polski w obstawie mysliwców wracają ciała prezydentów Kaczyńskiego i Kaczorowskiego oraz Putry - to zgodne podobno z przepisami rosyjskimi ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.04.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ale masz teorię spiskową Nitu ;( moja mieć silne nadzieje na informacje - nie może być tak by ponownie Katyń został utajniony (((((!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 tak? nie wiedziałam, że ich rozdzielono.... szkoda żyli razem, zginęli razem...... powinni ich razem przywieżć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ale masz teorię spiskową Nitu ;( moja mieć silne nadzieje na informacje - nie może być tak by ponownie Katyń został utajniony (((((!!!!!!!!! ja mysle, że jeśli Putin jest rozsądny to sie odetnie od NKWD... odtajni wszystko i zakończy temat.... Ale jestem niemal pewna, że jeśli na czarnych skrzynkach samolotu jest zapis, że prezydent wymusił lądowanie... to tego się nigdy nie dowiemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ja mysle, że jeśli Putin jest rozsądny to sie odetnie od NKWD... odtajni wszystko i zakończy temat.... Ale jestem niemal pewna, że jeśli na czarnych skrzynkach samolotu jest zapis, że prezydent wymusił lądowanie... to tego się nigdy nie dowiemy.... Nitkaaaaaaaaaaaaa, nigdy w takich sprawach nie odtajnia sie wszystkiego. Odtajni co bedzie chcial. Juz to zreszta zrobil, a czesc dokumentow juz pewnie dawno nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 no Polska chce listy nazwisk ofiar... wszystkich ofiar... czy to tak wiele... myślę, że już powinien odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.04.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Gosiaczku, Smoleńsk leży jakieś 80 km. od granicy z Białorusią, ale to Rosja, nie inaczej. Tak ale propozycja by wylądowali w Mińsku myślę, że była nie do przyjęcia z racji położenia mogli być tam przetrzymywani czy bóg wie co mogli robić mając w łapach taką ilość Polaków i to jednych z najważniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts