Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiolaszku...szynszyl to gryzoń... , wiec je to co dla gryzoni.... specjalne karmy w zoologicznych są.... Trzyma się je w klatkach... niestety mogły by pogryźć kable i inne dynksy, chyba, że są wytresowane.... Ale nadal to są gryzonie (podobnie jak chomik, czy szczurek.... tyle tylko, że w rozmiarach miniaturowego królika.... )... Są cudne i jakie cudne w dotyku..... Sierść mają jak puszek.....

Wróciłam :)

Arnika dobrze że Trzeszczący nie widzi, że się trzęsie ;)

kochani... chyba wszystko, a przynajmniej wiele zostało już powiedziane... każda ma swoje zdanie i jak sądze nie przekonała drugiej strony...

Moje zdanie jest podobne do zdania Arniki.... uważam, że zabijanie zwierząt dzikich, które podlegają zagrożeniu gatunku jest złe... ale zwierzęta hodowlane to coś innego.

Uważam, że człowiek ma wiele na sumieniu, ale też dzięki swemu bestalstwu przezył trudne czasy po zejściu z drzewa.

Dziś... jedni to "bestialstwo" traktują normalnie... jako część przemysłu np. spożywczego czy odzieżowego itp... inni jako snobistyzny zbytek świadczący tylko o tym, że ktos nie ma serca a ogromną wątrobe. ;)

Niestety zdaje "mnie" się, że lisy by mnie jednak nie polubiły ;) właśnie za ten przerost watroby ...

ot i tyle.

Z wieści dzisiejszych... prace glazurnicze trwają mimo cholernego zimna... bo dziś u nas tak gwizdało, że :mad:

Wynika mi, że gdzies w połowie przyszłego tygodnia bydzie kuniec :) powierzechnie płaskie to w zasadzie już prawie skończone.. zostaja jak zwykle pierdoły - czytaj cokoły i docinki.

Mieli dziś, ale wejdą od jutra panowie od cytolenia się z resztkami prac które miał zrobić Rafał, ale był wzgardził ;) czyli tu przesunąć, to przenieść, a to wywalić w pizdu :)

Pan mimo braku wcześniejszych ustaleń ułoży tez płyteczki w kuchni - te nad przyszłym blatem...

Jak już wsio co wrednie pyli i się klei wyniesie się mi z domu... zacznę myśleć intensywnie o kuchni... znaczy myśleć to ja juz mysle... ale moze zaczne co robić w temacie.

Noo... to tyla :)

Cincila jest na przykład taka :

http://republika.pl/blog_ro_4091465/5572901/tr/szynszyla2.jpg

albo taka (mała):

http://wetkros.republika.pl/szynszyle_ryc5.jpg

albo taka :

http://www.maciejf.website.pl/szynszyl/szylek2.jpg

Zwierzak przepiękny tylko niezbyt rozgarnięty - pogadać się nie da :)

nooo to super :)

bardzo się ciesze, mam nadzieje, że jak już się nimi nacieszysz to i ja bede mogła zrobić rzut okiem :)

My wzięliśmy się za malowanie kolorami.... i chyba będzie rozwód :bash::bash:

brzydkie pół się wtrąca :eek:

jak mnie sie wszystkie podobały to sie nazywało, że nic nie potrafię doradzić ;)

to doradziłem .... bele nie czorny, bronotny ani modry gorczkowy :lol2: