Arnika 20.10.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Nitka przyjeżdżasz do mnie???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.10.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 co do zwierzątek to Zuz@nka ma do oddania dwie szynszylki są takie słodziuchne i miluchne, wczoraj głaskałam i aż sobie nie mogę wyobrazić, że ktoś je zabija dla futer sorki bo miała być zmiana tematu ale mi się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Nie ma powodu, zeby sie na siebie obrazac, ale tez nie ma powodu, zeby ukrywac swoje poglady. Akurat wiem, ze Nitka jest taka osoba, ze akceptuje fakt, ze ktos moze miec inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.10.2010 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 (edytowane) A co taka szynszylka je? I czy trzeba ją w klatce trzymać?Bo u mnie panuje totalna wolność i swoboda.. Edytowane 21 Października 2010 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Wiolaszku...szynszyl to gryzoń... , wiec je to co dla gryzoni.... specjalne karmy w zoologicznych są.... Trzyma się je w klatkach... niestety mogły by pogryźć kable i inne dynksy, chyba, że są wytresowane.... Ale nadal to są gryzonie (podobnie jak chomik, czy szczurek.... tyle tylko, że w rozmiarach miniaturowego królika.... )... Są cudne i jakie cudne w dotyku..... Sierść mają jak puszek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.10.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Wróciłam Arnika dobrze że Trzeszczący nie widzi, że się trzęsie kochani... chyba wszystko, a przynajmniej wiele zostało już powiedziane... każda ma swoje zdanie i jak sądze nie przekonała drugiej strony... Moje zdanie jest podobne do zdania Arniki.... uważam, że zabijanie zwierząt dzikich, które podlegają zagrożeniu gatunku jest złe... ale zwierzęta hodowlane to coś innego. Uważam, że człowiek ma wiele na sumieniu, ale też dzięki swemu bestalstwu przezył trudne czasy po zejściu z drzewa. Dziś... jedni to "bestialstwo" traktują normalnie... jako część przemysłu np. spożywczego czy odzieżowego itp... inni jako snobistyzny zbytek świadczący tylko o tym, że ktos nie ma serca a ogromną wątrobe. Niestety zdaje "mnie" się, że lisy by mnie jednak nie polubiły właśnie za ten przerost watroby ... ot i tyle. Z wieści dzisiejszych... prace glazurnicze trwają mimo cholernego zimna... bo dziś u nas tak gwizdało, że Wynika mi, że gdzies w połowie przyszłego tygodnia bydzie kuniec powierzechnie płaskie to w zasadzie już prawie skończone.. zostaja jak zwykle pierdoły - czytaj cokoły i docinki. Mieli dziś, ale wejdą od jutra panowie od cytolenia się z resztkami prac które miał zrobić Rafał, ale był wzgardził czyli tu przesunąć, to przenieść, a to wywalić w pizdu Pan mimo braku wcześniejszych ustaleń ułoży tez płyteczki w kuchni - te nad przyszłym blatem... Jak już wsio co wrednie pyli i się klei wyniesie się mi z domu... zacznę myśleć intensywnie o kuchni... znaczy myśleć to ja juz mysle... ale moze zaczne co robić w temacie. Noo... to tyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.10.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Cincila jest na przykład taka : http://republika.pl/blog_ro_4091465/5572901/tr/szynszyla2.jpg albo taka (mała): http://wetkros.republika.pl/szynszyle_ryc5.jpg albo taka : http://www.maciejf.website.pl/szynszyl/szylek2.jpg Zwierzak przepiękny tylko niezbyt rozgarnięty - pogadać się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.10.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 noooo fajne zwirze kiedyś miałam chomika... i fajny był mogłam z nim chodzić i jeżdzić na rowerze a on siedział mi na szyi i nie ugryzł ani raz Panie w Warszafki gdzie moge kupić heblowane deski, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 a te deski, to do czego mają być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.10.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 To szynszyla odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.10.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Lidzia.. na ściane... coś a'la boazeria tyle, że bez pióro wpustu... zwykła deska... jakies 10-15 cm szeroka, gruba do 3 cm... i długa na ok 3,8mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Nitka w tartaku kupisz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Nooo proste jak budowa cepa... no chyba, ze nie ma u Was tartaków....., i zależy ile tego potrzebujesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.10.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 no już coś wygooglowałam, ale myślałam, że może któraś z dziołch ma jakies namiary na tartaki z których brały już jakies dechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 A który bliżej Ciebie? Sprawdź ceny jeszcze w dwóch.... i zamów gdzie taniej, albo bliżej.... w zależności ile sobie transport zażyczą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.10.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Nitka podłogi u nas skończone :)choć jeszcze efektu końcowego nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.10.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 nooo to super bardzo się ciesze, mam nadzieje, że jak już się nimi nacieszysz to i ja bede mogła zrobić rzut okiem My wzięliśmy się za malowanie kolorami.... i chyba będzie rozwód :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Znam dobrego prawnika w Wawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.10.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Dzięki wiem na koleżanki zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.10.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 nooo to super bardzo się ciesze, mam nadzieje, że jak już się nimi nacieszysz to i ja bede mogła zrobić rzut okiem My wzięliśmy się za malowanie kolorami.... i chyba będzie rozwód :bash: brzydkie pół się wtrąca jak mnie sie wszystkie podobały to sie nazywało, że nic nie potrafię doradzić to doradziłem .... bele nie czorny, bronotny ani modry gorczkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts