Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

Jamlesiku... gdyby on się wtrącał na etapie wybierania farby... bym chłopa jak człowieka posłuchała.... :)

Ale on mi tu za plecami partyzantke uprawia zdrajca jedem ;)

no płytki jutro dojdą do szczęśliwego finału....

zaczynamy faze pierdołek :)

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a offłajty ;)

uznał, ze się niczym nie różnia od białej podkładówki więc sobie podjechał do sklepu i ..... dorzucił nieco pigmentu.... wrr.. wyszedł karmel za dnia... i brzoskwinia w świetle sztucznym...

... powiedziałam, ze nie chce widziec tego koloru i ciul mnie obchodzi, że mamy tego 20l :evil:

Kochane nie zdenerwujecie mnie - swoje przeszłam w sobotę i niedziele...

nowa farbka zakupiona czeka .... bedzie jak "kazałam" i nie inaczej... radosna twórczość odtąd ma być konsultowana...

nooo to też malarza zwolniłam ;) pracuje w banku to na wałkach ma prawo się nie znać... pomalują glazurnicy ;) :D

Co sie Nituś stało?

W banku sami święci pracują?????? I na wałkach się nie znają? ;)

Noooooo i wychodzi, że na południe cza było jechać.......

To cza było we dwóch przyjechać, to by i farby nie kupił, i ścian nie pomalował, a Ty byś sobie sama w tygodniu załatwiła... i nie zostało by Ci 20 litrów farby... widzisz o ile by taniej było..... i bez nerwów... Bo zakładam, że Trzeszczący w tygodniu na farbki nie ma czasu....

To cza było we dwóch przyjechać, to by i farby nie kupił, i ścian nie pomalował, a Ty byś sobie sama w tygodniu załatwiła... i nie zostało by Ci 20 litrów farby... widzisz o ile by taniej było..... i bez nerwów... Bo zakładam, że Trzeszczący w tygodniu na farbki nie ma czasu....

ee nie no jak mi wylicza to pewnie, że ma ;)

ale jak przychodzi co do czego.... :evil::evil: