nitubaga 25.10.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Jamlesiku... gdyby on się wtrącał na etapie wybierania farby... bym chłopa jak człowieka posłuchała.... Ale on mi tu za plecami partyzantke uprawia zdrajca jedem no płytki jutro dojdą do szczęśliwego finału.... zaczynamy faze pierdołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.10.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 a które kolory mu się nie podobają, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 a offłajty uznał, ze się niczym nie różnia od białej podkładówki więc sobie podjechał do sklepu i ..... dorzucił nieco pigmentu.... wrr.. wyszedł karmel za dnia... i brzoskwinia w świetle sztucznym... ... powiedziałam, ze nie chce widziec tego koloru i ciul mnie obchodzi, że mamy tego 20l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Noooo to ładnie ........... A mnie da się dodać białej farby..... wiesz dla mnie te offłaity też raczej na biało wyglądają..... No może troszkę przykurzone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Karmel bedzie sie dobrze z lisami komponowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 nie MAŁGOŚ - nie będzie bo to nie ten pokój... no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.10.2010 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 i właśnie dlatego,że inny pokój to się pięknie skomponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 W jednym pokoju lisa obdzierali ze skory, a w drugim sie polozyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Kochane nie zdenerwujecie mnie - swoje przeszłam w sobote i niedziele... nowa farbka zakupiona czeka .... bedzie jak "kazałam" i nie inaczej... radosna twórczość odtąd ma być konsultowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 No tak mysle, co to za samowolka w ogole miala byc. Do zwolnienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 nooo to też malarza zwolniłam pracuje w banku to na wałkach ma prawo się nie znac... pomalują glazurnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Kochane nie zdenerwujecie mnie - swoje przeszłam w sobotę i niedziele... nowa farbka zakupiona czeka .... bedzie jak "kazałam" i nie inaczej... radosna twórczość odtąd ma być konsultowana... nooo to też malarza zwolniłam pracuje w banku to na wałkach ma prawo się nie znać... pomalują glazurnicy Co sie Nituś stało? W banku sami święci pracują?????? I na wałkach się nie znają? Noooooo i wychodzi, że na południe cza było jechać....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 niby tak... ale jakbym pojechała na południe a on by mi poleciał po całej chałupie... nie wiem czy bym na zawał nie zeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 o widzisz Nitka bo Ty powinnaś zamiast siły argumentu zastosować argument siły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 zapamiętałam jak mnie kiedy przymkną do Ty wpłacisz kaucje dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 To cza było we dwóch przyjechać, to by i farby nie kupił, i ścian nie pomalował, a Ty byś sobie sama w tygodniu załatwiła... i nie zostało by Ci 20 litrów farby... widzisz o ile by taniej było..... i bez nerwów... Bo zakładam, że Trzeszczący w tygodniu na farbki nie ma czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 zapamiętałam jak mnie kiedy przymkną do Ty wpłacisz kaucje dobrze? Nitka... nie licz na to... ona spłukana... wykańcza sie.... Ale wtedy użyje siły argumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 To cza było we dwóch przyjechać, to by i farby nie kupił, i ścian nie pomalował, a Ty byś sobie sama w tygodniu załatwiła... i nie zostało by Ci 20 litrów farby... widzisz o ile by taniej było..... i bez nerwów... Bo zakładam, że Trzeszczący w tygodniu na farbki nie ma czasu.... ee nie no jak mi wylicza to pewnie, że ma ale jak przychodzi co do czego.... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Nitka... nie licz na to... ona spłukana... wykańcza sie.... Ale wtedy użyje siły argumenty no mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ee nie no jak mi wylicza to pewnie, że ma ale jak przychodzi co do czego.... :evil: Nooooo chodzi o to, że czasu jechać za farbkami nie ma w tygodniu..., ale na farbki kasiorke da.... No i by było po ptokach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts