Arnika 10.11.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nooo laski... bo znowu się zacznie.... Choć do mnie poczytaj kawały.... Jeden jest nawet budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Co to jest? Jasiuniowe...? To jaśniutkie , czy jesionowe? A Neferka nie ma egzotyków? no ma, ale na dole... a na górze ma pasiastego jesiona i mój będzie taki sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 boś albo zarobiona po uszy... albooo po ostatniej wymianie zdań musisz odpocząć ode mnie Hmmm... Wymiana zdan jak kazda inna, a ja musze sie chwilowo bardziej soba zajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 aaa z ta drogą no tooo... to ja bywam u Ciebie regularnie.... i na trójkątnym tez... Taaaa, chyba duchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Wiesz... jak jechaliśmy na tur... to wyjeżdżałam o 5.00 rano... i jak zajechałam do Nefci to już zasypałam....Nic nie pamiętam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nooo laski... bo znowu się zacznie.... Choć do mnie poczytaj kawały.... Jeden jest nawet budowlany ja byłam... wczoraj już czytałam.... i dziś tez już zauważyłam, ze nastroje jakby lepsze pogoda lepsza czy wizja weekendu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Taaaa, chyba duchem. no nie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 pokaż tą łazienke coś w weekend dłubała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ja byłam... wczoraj już czytałam.... i dziś tez już zauważyłam, ze nastroje jakby lepsze pogoda lepsza czy wizja weekendu? Wiesz... weekend budowlano mi się zapowiada. Jest tyle pozaczynanych rzeczy a nie skończonych, że aż się strach bać.... Trza kończyć to wykańczanie się Kotłownie trzeba skończyć kafelkować, pospinać sterowniki, a nie za każdym razem ręcznie ustawiać, Strych trzeba zadeskować, ocieplić jeszcze jakieś 60m i zadeskować... Ale, żeby móc ocieplać to wiesz... Trzeba sporo dziadostwa co to jest wyniesione na strych a mówimy... może się przyda.... I wiesz... chyba słońce tak na mnie działa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 u nas nie mamy słońca... ale pierdolnik na strychu to owszem mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Doberek, , co tak będę jałowo gadać - zaczekam na dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 pokaż tą łazienke coś w weekend dłubała Jaaa? Nie ma co pokazywac, slabe foty sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 cze Nefcia... jeszcze kawałeczek... jeszcze tylko ciut... ale za to wyszła moja "srokowatość" a raczej wyjdzie w holu na górze wyobraźnia mówi, że powinno być nieźle... lajf pokaże czy wyobraźnie moge se wsadzić w dooope, czy jednak ma się całkiem dobrze... Najważniejsze, żeby Tobie się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Najważniejsze, żeby Tobie się podobało ooo i powiem tylko Boże dopomóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Jaaa? Nie ma co pokazywac, slabe foty sa. eeee tam.... pokaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 eeee tam.... pokaaaa Wieczorem pokaze cus, bo moze jeszcze dzisiaj pojedziemy druga warstwe robic. Teraz sie musze zwijac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 no pokazujcie pokazujcie dziewczyny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nituś, gratuluję ponaprawianych wylewek :D to kiedy przeprowadzka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Lidzia ...hm... nie wiem co napisać... chciało by się jak najszybciej... i pewnie tuż po nowym roku by się może udało.... ale ze względu na szkolnego Bąka się wahamy czy by tego jednak nie odwlec w czasie... rozmowy trwają... Teraz dla mnie priorytet to garderoba - bo się kurde w bloku już nie mieszcze z przydasiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.11.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nituś pięknie! Ja czekam na fotki jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts