nitubaga 17.11.2010 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Wiesz co... ta singerka jest tak niemiłosiernie uboga, że aż strach... Dziecięce maszynki są bardziej wypasione, albo takie same... Trochę za dużo mi się wydaje kosztują.... Ten Łucznik całkiem OK... tylko czy zdejmuje się takie coś przy stopce, żeby rękaw zeszyć, czy nogawkę.... Jest też model o jeden numer niższy i miał dobre opinie... Ta Zosia też czytałam , że ma dobrą opinię..... Nawet w swoich komentarzach wkleiłam opinię jednej klientki... wszyscy czytający uśmiali się... eee no... rozmawiałysmy o prostych maszynach to znalazłam prostą ... to teraz Ty coś zapodaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2010 02:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Nitka, bój się boga, co Ty jeszcze tu robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2010 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ona wstala i juz prasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2010 02:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 do serca sobie wzięła ta zmianę czasu \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 eee no... rozmawiałysmy o prostych maszynach to znalazłam prostą ... to teraz Ty coś zapodaj... Nitka, bój się boga, co Ty jeszcze tu robisz Ona wstala i juz prasuje. do serca sobie wzięła ta zmianę czasu \ To Co Wy wszystkie trzy tu robicie o tej porze?????????? Nitka... nie mam pojęcia jaką.... Trzeba by było może od tyłu... zajść do sklepu z częściami do jakich maszyn są dostępne, które maszyny są dobre... Popytać serwisów.... Może uda mi się dzisiaj zajechać do kolegi i bym zabrała tą moją starą singerkę... I może sama bym kupiła jakąś część (wiem co się złamało.., bo jakby ją oddać na serwis, to jest to z pewnością nieopłacalne naprawianie.....) i spróbowała naprawić ją.... Bo jak się okaże, że ta nowa jest tyle warta co nic... to będzie gorzej... Może duże markety mają też jakieś maszyny do szycia.... I tam podejśc i popytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.11.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Nitu poczytaj tu http://www.maszyny-do-szycia.com/ byłam w tym sklepie, ale od Ciebie daleko Fajna babeczka obsługuje, na dodatek sama testuje wszystkie maszyny i potrafi doradzić. jak klikniesz na zdjęcie z maszynami to i cen się doczytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Gosiek... tylko w tym sklepie tanie maszyny zaczynają się powyżej 500zł i żadna to nie jest Łucznik i Singer.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Tu opinia maszyny Zosia wklejona z Ceneo "Nic nie idzie zeszyć jeno stale w palec igła wchodzi. Co ja żem już się nakaleczyła a jeszcze nic żem nie zeszyła. Chyba se dam na palca zrobić coś żelaznego. Ale kupujta jak umita tym szyć. ....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 I Ty wierzysz, ze to ktos serio napisal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ale uśmiechnąć się można I im więcej czyta o tych maszynach... to raczej jestem na nie.... Bo większość w Chinach robią i to chyba jeszcze na 3 zmianie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.11.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Zależy do czego maszyna ma służyć, jak do szycia różnych firanek, zasłon, ubranek itp a ktoś szyć choć trochę umie to maszyna za ok 800 PLN jest chyba w porządku. Jak ma się dwie lewe ręce to taniej i zdrowiej będzie zamówić szycie choćby w markecie typu LM Mam jednego łucznika walizkowego, który umarł i to nie wiem czemu. Po prostu nie rusza się zupełnie nie chce mi się wozić do naprawy bo mam drugiego nowszego nieco i żwawego Jak ktoś chce się bawić tym walizkowym chętnie odstąpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.11.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ona wstala i juz prasuje. nie ... obudził mnie sex.... państwo z pięta poniżej mnie chyba coś spożyli... bo że tak powiem pół osiedla wiedziało, że pan pani robi dobrze, tak się darła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 ALe TY jesteś .... zamiast się cieszyć z cudzego szczęścia to psioczysz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.11.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Gosiek dzięki za info... byłam patrzyłam... ale kurde nie znam się na tym co o ni tak piszą co znaczy, ze maszyna ma wolne ramię....? yyy no mi na zasłonki to niewiele potrzeba, no.... taka 3-4 stówki byle pedał miała na prąd bym nie musiała machać jeszcze nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 nie ... obudził mnie sex.... państwo z pięta poniżej mnie chyba coś spożyli... bo że tak powiem pół osiedla wiedziało, że pan pani robi dobrze, tak się darła a może on ją mordował, a Ty tak od razu o najgorszym myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.11.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 ALe TY jesteś .... zamiast się cieszyć z cudzego szczęścia to psioczysz ... a bo mi zazdrość ale soooryyyy.... albo naćpani, albo był taki dobry, a już na pewno bezdzietni ... bo by tak nie hasali dziś gadałam z sąsiadką z drugiej strony bloku i tez słyszała "arie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.11.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 a może on ją mordował, a Ty tak od razu o najgorszym myślisz wiesz co... ona nie krzyczała pomocy.... tylko "Krzysiek" i " jeszcze" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 wiesz co... ona nie krzyczała pomocy.... tylko "Krzysiek" i " jeszcze" :D Ty tu nie siedź tylko zaprzyjaźniaj się z Krzyśkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.11.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Kurcze, a ja myslalam, ze Ci pogratuluje udanego pozycia, a to cudzy seks... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.11.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ty tu nie siedź tylko zaprzyjaźniaj się z Krzyśkiem słusznie może ma wietrarke, bo mi potrzebna a nasza wywieziona już na nowe śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts