wiolasz 11.04.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Tak ale propozycja by wylądowali w Mińsku myślę, że była nie do przyjęcia z racji położenia mogli być tam przetrzymywani czy bóg wie co mogli robić mając w łapach taką ilość Polaków i to jednych z najważniejszych Z całym szacunkiem ale gadasz jak babcia mm co to Radio Maryja non stop słucha...Już gorszych głupot nie słyszałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) no Polska chce listy nazwisk ofiar... wszystkich ofiar... czy to tak wiele... myślę, że już powinien odpuścić No tak, ale to nie bedzie tak wygladalo, ze "odtajnia archiwa". Najwyzej wypuszcza liste nazwisk i to wszystko. Z całym szacunkiem ale gadasz jak babcia mm co to Radio Maryja non stop słucha...Już gorszych głupot nie słyszałam.. Nooo, wielkiego brata wpuscila Bialorus bez wiz na przyklad. Przeciez wiadomo, ze to satelita Rosji, wiec robia wszystko, co im Putin kaze. Moskwa czy Minsk to zadna roznica, a jesli sie bali trzeba bylo ladowac w Moskwie albo zawracac do Warszawy. Kazda decyzja bylaby lepsza od tej, ktora zostala podjeta. Poza tym bylam na Bialorusi w bardzo goracym okresie, o krok od wycofania naszego Ambasadora z Minska i widzialam, ze tam sie cudzoziemcow traktuje inaczej niz swoich. Oni probuja sprawiac wrazenie, ze sa krajem cywilizowanym, wiec cudzoziemcow nie szykanuja. Borys i spolke oni traktuja jak swoich, ale nie ruszyliby Polakow, bo to by zle wygladalo. Lukaszenka nie jest samobojca. Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 to prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.04.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Małgoś ale co to ma do rzeczy jak kogo traktują. Umówiona była Polska na obchody 70 rocznicy, tak? tak. Wszystko było załatwione, goście zaproszeni. Ci co przylecieli wcześniej juz byli na miejscu. Zdarzył sie wypadek a już ludzie spekulują, że bali się lądować gdzie indziej bo co? bo Putin cichcem zabrałby ich i uwięził czy co? no tak to rozumiem. To nie Somalia i nie Afryka. Nawet Putin nie byłby takim idiotą żeby czyhać na innego prezydenta. Wczoraj o jakimś zamachu mówiła babcia mm, no ale jej można wybaczyć a Wy jak jakieś ...nie wiem kto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Małgoś ale co to ma do rzeczy jak kogo traktują. Umówiona była Polska na obchody 70 rocznicy, tak? tak. Wszystko było załatwione, goście zaproszeni. Ci co przylecieli wcześniej juz byli na miejscu. Zdarzył sie wypadek a już ludzie spekulują, że bali się lądować gdzie indziej bo co? bo Putin cichcem zabrałby ich i uwięził czy co? no tak to rozumiem. To nie Somalia i nie Afryka. Nawet Putin nie byłby takim idiotą żeby czyhać na innego prezydenta. Wczoraj o jakimś zamachu mówiła babcia mm, no ale jej można wybaczyć a Wy jak jakieś ...nie wiem kto.. Ale ja przeciez napisalam dokladnie to co Ty, to o co sie rzucasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.04.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 No bo Ciebie nie zrozumiałam totalnie, wydawało mi sie że Ty też o jakiś teoriach spiskowych piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.04.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Aaa bo juz wiem kto to wielki brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 No bo Ciebie nie zrozumiałam totalnie, wydawało mi sie że Ty też o jakiś teoriach spiskowych piszesz. Gdzie? Mowie, ze Bialorusini wbrew pozorom to nie sa jacys Zulusi bez pojecia. Ze cudzoziemcow traktuja jak swiete krowy, zeby nie byc posadzonym o nic przez Zachod. Chca wygladac na kraj cywilizowany, wiec nie bylo zadnego ryzyka. Tylko, ze jak by to wygladalo w gazetach, nie? Tak na lasce Bialorusinow??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 aaa bo juz wiem kto to wielki brat Jaroslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.04.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Gdzie? Mowie, ze Bialorusini wbrew pozorom to nie sa jacys Zulusi bez pojecia. Ze cudzoziemcow traktuja jak swiete krowy, zeby nie byc posadzonym o nic przez Zachod. Chca wygladac na kraj cywilizowany, wiec nie bylo zadnego ryzyka. Tylko, ze jak by to wygladalo w gazetach, nie? Tak na lasce Bialorusinow??? nooo, i teraz zrozumiałam dokładnie, a nie jakimś szyfrem gadasz o wielkim bracie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 nooo, i teraz zrozumiałam dokładnie, a nie jakimś szyfrem gadasz o wielkim bracie :D Wielki brat teraz ma powazny polityczny dolek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ja myśle, ze wciąż kurde jesteśmy krajem na dorobku... nie stac nas na nowe samoloty, rzucamy się o swoje... wciąz o coś mamy do świata pretensje... w większości słuszne... ala jakoś tak zastanawiam się jak to się skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ale co sie skonczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 wyjaśnie katastrofy... wnioski? zmiana prawa?wymiana floty? politycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.04.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja mam nadzieję, że teraz dużo się w Polsce zmieni... na lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.04.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja mam nadzieję, że teraz dużo się w Polsce zmieni... na lepsze... Ja w to nie wierzę. To prawie jak po śmierci JP II, też wydawałoby sie ze coś się zmieni, ile obietnic było....i nic po nich nie zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja w to nie wierzę. To prawie jak po śmierci JP II, też wydawałoby sie ze coś się zmieni, ile obietnic było....i nic po nich nie zostało. Ja nie wierze w zmiane moralna, ale mam nadzieje na proceduralne zmiany, zeby czyjes przerosniete ego nie decydowalo o zyciu i smierci tylu osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ... ja po śmierci Papieża liczyłam na to, ale po 8 miesiącach wszystko wróciło do "normy" .... teraz też wróci... zobaczycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.04.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Z całym szacunkiem ale gadasz jak babcia mm co to Radio Maryja non stop słucha...Już gorszych głupot nie słyszałam.. Ależ mi się dostało http://d.wiadomosci24.pl/g2/5e/e1/6e/60504_1204894154_03b8_d.jpeg Babcią to mogłabym być, jak bym się lepiej starała ale bertu nigdy nie nosiłam a mocher to gryzł mnie już nawet jak miałam naście lat I poza ChiliZet innego radia nie słucham Ale się zaplułam a tak sobie gdybałam, co mogło lęgnąć się w głowie głowy państwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.04.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 oj Gosiek, nie miej mi tego powyżej za złe. Ty mówisz co myslisz, ja też. Mam nadzieje, że nei poczułaś się obrażona tym co napisałam. Nie chciałam Cię urazić. Jakoś tak ostrzej mi się napisało...sorki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts