Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:rotfl::rotfl::rotfl:

nie ... obudził mnie sex.... :bash:

państwo z pięta poniżej mnie chyba coś spożyli... bo że tak powiem pół osiedla wiedziało, że pan pani robi dobrze, tak się darła :o

a bo mi zazdrość ;) ale soooryyyy.... albo naćpani, albo był taki dobry, a już na pewno bezdzietni :D ... bo by tak nie hasali :D dziś gadałam z sąsiadką z drugiej strony bloku i tez słyszała "arie" :p

wiesz co... ona nie krzyczała pomocy.... tylko "Krzysiek" i " jeszcze" :D :D

no śpi śpi... ale w pełni usprawiedliwiony jest... jest w trakcie rozmów rekrutacyjnych i musi robić za 2 a czasem i 3 :(

Nooo i Nitka nie śpi i podsłuchuje jak inni się bawią :lol:

Przypomniałaś mi o naszych sąsiadach... którzy w dzień i w nocy tak krzyczeli... znaczy się sąsiadka...

Też nie mieli dzieci... i za jakiś czas ona w ciąży...

Ale jeden blok to mało, że ich słyszał...

I drugi i trzeci... Powiem, że to było lato... okna pootwierane i wszyscy do okien wychodzili z początku i patrzyli co się dzieje... Najpierw było coś jakby jakiegoś kota ze skóry obdzierali..... I później jakaś zadyszka...

Noooo popłakać się można było....

Wszyscy wiedzieli gdzie i kto... bo tylko oni nie wychodzili do okna sprawdzić co się dzieję... Dodam, że mieszkali nad nami ....:)

• 2 weeks później...

Hejka...

no to mamy zime :D

Ale jaka zime... ?!! przyszła z przytupem i pokazuje kto tu rządzi... a my co? my w lesie ;) z oponami ma się rozumiec :p

No to jako, że pogoda taka, że nosa się z domu wyściubiac nie chce... więc pomyslałam, że czas się delikatnie przygotowac do Świąt...

zatem ruszyła maszyna powoli ospale.....i toczy się toczy wciąz dalej i dalej ;)

na poczatek zakupiłam pewne cudo, które pomaga mi w utrzymaniu czystości w chałupie ;) fota dla ludzi o mocnych nerwach... oto co się kryło w moich dywanach odkurzanych 3x w tygodniu zelmerem :o

http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/TNPx8dQzd0I/AAAAAAAAELE/mxyWJiaL0lc/s640/031.JPG

potem tą samą maszynką starłam kurze, odkurzyłam kwiaty, zasłony i firanki, nawilżyłam i odświeżyłam powietrze w domku i..... odświeżywłam pościel :p

próżniowo :)

http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/TPd6LHIb_6I/AAAAAAAAERY/a95BtWXh_FI/s512/002.JPG

chciałam powiedzieć że w tym woreczku są 3 kołdry :cool:

jak juz miałam czysto wzięłam się za nieco przyjemniejsze sprawy....

http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/TPd6TY3ZGFI/AAAAAAAAERc/XYlHR7AOvho/s640/021.JPG

NALEWKI :wave: mam ich 4i już się nie moge doczekać na ich kosztowanie... od lewej: imbirowa z cytyną zalana alkoholem i m.in miodem, druga jest ze śliwek i żurawiny, trzecia to pomarańcza z cytryną zaprawiona spirytusem i goździkami i ostatnia - experyment - limetówka

No i czekamy tez na Mikołaja...listy już dawno wysłane ;) figurki pomalowane prze B i M dla Mikołaja w podzięce już czekają na przekazanie :D

o tak czekają...

http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/TPd6VVCxlQI/AAAAAAAAERg/PP9ljzZni10/s640/020.JPG

Kupiłam tez blache to pieczenia śmisznych babeczek w kształtach świątecznych... start z wypiekami pewnie w sobote.

W międzyczasie zapatuliliśmy ogród tak by zima nie narobiła nam szkód... i dokańczamy ręcyma Duchatego parkiety. :D

no to jakby tyla... :)

Edytowane przez nitubaga