malka 17.11.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 E tam wiertarka? nie utrudniaj, soli idź pożycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.11.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 taaaa, żeby mi wyuzdana gospodyni sypneła prosto w łoczy .... no f ... way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2010 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 pesymizm bije od Ciebie, łooołłłłłłłłłłł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.11.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 To popros od razu, żeby pokazł Ci jak jej używać :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.11.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 co wiertarke? Ty mnie chyba chcesz obrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Nitusia no fakt szału można dostać jak słyszysz że ktoś używa życia a Twój złośliwy dodatek do ptaka śpi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.11.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 no śpi śpi... ale w pełni usprawiedliwiony jest... jest w trakcie rozmów rekrutacyjnych i musi robić za 2 a czasem i 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 ale On rekrutuje czy Jego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.11.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 on.... ale co z tego jak spotkania trwają w nieskończoność, a robota lezy.... i musi ją obrabiać po godzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 ano nikt nie mówił że będzie lekko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Cześć Nituś, melduję się grzecznie i nic nie mówię, bo nie jestem grubo w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 :rotfl: nie ... obudził mnie sex.... państwo z pięta poniżej mnie chyba coś spożyli... bo że tak powiem pół osiedla wiedziało, że pan pani robi dobrze, tak się darła a bo mi zazdrość ale soooryyyy.... albo naćpani, albo był taki dobry, a już na pewno bezdzietni ... bo by tak nie hasali dziś gadałam z sąsiadką z drugiej strony bloku i tez słyszała "arie" wiesz co... ona nie krzyczała pomocy.... tylko "Krzysiek" i " jeszcze" :D no śpi śpi... ale w pełni usprawiedliwiony jest... jest w trakcie rozmów rekrutacyjnych i musi robić za 2 a czasem i 3 Nooo i Nitka nie śpi i podsłuchuje jak inni się bawią Przypomniałaś mi o naszych sąsiadach... którzy w dzień i w nocy tak krzyczeli... znaczy się sąsiadka... Też nie mieli dzieci... i za jakiś czas ona w ciąży... Ale jeden blok to mało, że ich słyszał... I drugi i trzeci... Powiem, że to było lato... okna pootwierane i wszyscy do okien wychodzili z początku i patrzyli co się dzieje... Najpierw było coś jakby jakiegoś kota ze skóry obdzierali..... I później jakaś zadyszka... Noooo popłakać się można było.... Wszyscy wiedzieli gdzie i kto... bo tylko oni nie wychodzili do okna sprawdzić co się dzieję... Dodam, że mieszkali nad nami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 (edytowane) Hejka... no to mamy zime Ale jaka zime... ?!! przyszła z przytupem i pokazuje kto tu rządzi... a my co? my w lesie z oponami ma się rozumiec No to jako, że pogoda taka, że nosa się z domu wyściubiac nie chce... więc pomyslałam, że czas się delikatnie przygotowac do Świąt... zatem ruszyła maszyna powoli ospale.....i toczy się toczy wciąz dalej i dalej na poczatek zakupiłam pewne cudo, które pomaga mi w utrzymaniu czystości w chałupie fota dla ludzi o mocnych nerwach... oto co się kryło w moich dywanach odkurzanych 3x w tygodniu zelmerem http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/TNPx8dQzd0I/AAAAAAAAELE/mxyWJiaL0lc/s640/031.JPG potem tą samą maszynką starłam kurze, odkurzyłam kwiaty, zasłony i firanki, nawilżyłam i odświeżyłam powietrze w domku i..... odświeżywłam pościel próżniowo http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/TPd6LHIb_6I/AAAAAAAAERY/a95BtWXh_FI/s512/002.JPG chciałam powiedzieć że w tym woreczku są 3 kołdry jak juz miałam czysto wzięłam się za nieco przyjemniejsze sprawy.... http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/TPd6TY3ZGFI/AAAAAAAAERc/XYlHR7AOvho/s640/021.JPG NALEWKI mam ich 4i już się nie moge doczekać na ich kosztowanie... od lewej: imbirowa z cytyną zalana alkoholem i m.in miodem, druga jest ze śliwek i żurawiny, trzecia to pomarańcza z cytryną zaprawiona spirytusem i goździkami i ostatnia - experyment - limetówka No i czekamy tez na Mikołaja...listy już dawno wysłane figurki pomalowane prze B i M dla Mikołaja w podzięce już czekają na przekazanie o tak czekają... http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/TPd6VVCxlQI/AAAAAAAAERg/PP9ljzZni10/s640/020.JPG Kupiłam tez blache to pieczenia śmisznych babeczek w kształtach świątecznych... start z wypiekami pewnie w sobote. W międzyczasie zapatuliliśmy ogród tak by zima nie narobiła nam szkód... i dokańczamy ręcyma Duchatego parkiety. no to jakby tyla... Edytowane 2 Grudnia 2010 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 czyzby to powermed czy jakos tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 to moje cudo? roboclean.. http://roboclean.pl/ przekonały mnie recenzje ludzi którzy go już jakis czas mają... to, że częscią kasy wspierają budowe polskiego sztuczego serca... ceną po rabacie... i pewnym gratisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Nooo... fajny robocik! Żeby jeszcze prał, prasował i gotował... mmmmrrraaauuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 no jak dla mnie to tylko prasowałłłłłł.... reszte oblatuje Monsz cze Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Jeeesooo, Nitka gadaj jak wychować tak sobie Monsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 :D lata ciężkiej pracy bez gwarancji powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 szkoda że po plecach nie drapie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts