Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nituś, zdrówka życzę :D

U nas też choróbska - młoda ma zapalenie oskrzeli, a ja właśnie wychodzę z zapalenia tchawicy - nikomu nie życzę

o rety.. a ja myslałam że sama się męcze :o czyli jednak mrozy są lepsze ...

Małgoś - wypluj te słowa... ;) po świętach będzie na bank

... no teraz to sobie siedzisz nóżka na nóżke... kawka z pianką... a reszta zapiernicza do sklepu i stoi w kolejkach :bash:

Chyba kamerę jakąś zainstalowałaś u mnie w domu??? Ale faktycznie tak jest...:cool::lol2: Ale nie mam jeszcze choinki...:(

A dzisiaj zwaliło się u mnie na ulicę drzewo i może i dobrze, że siedziałam w domku.:)

A ja choinke w wigilie ubieram zawsze, wiec jeszcze duuuuuzo czasu jest. :)

Ja też ubieram w Wigilię... to chyba zwyczaj z tego samego zaboru...;), ale kupić muszę dzisiaj, bo później to już nie dam rady... fryzjer, kosmetyczka i tego rodzaju trudne zadania przede mną...;) :)

Bry :)

ja nie ubieram choinki :oops:, ale jak jeszcze mieszkałam w lokum gdzie takie cudo sie mieściło, to tez w wigilię było ubierane.

Wczoraj młode mnie "ubrało" w pieczenie pierdniczków na klasowa wigilie-jak zwykle na ochotnika;) i robienie atrapy ogniska na jasełka ....jak to cudownie mieć socjalizujące sie dziecię w publicznej świeckiej szkole....

Ja też ubieram w Wigilię... to chyba zwyczaj z tego samego zaboru...;), ale kupić muszę dzisiaj, bo później to już nie dam rady... fryzjer, kosmetyczka i tego rodzaju trudne zadania przede mną...;) :)

O matko, to jest jeszcze cos takiego jak kosmetyczka... :o

Malka, zapomnij o swieckiej, musialabys dac go do takiej programowo swieckiej w jakiej tosinek uczy, ale to chyba jedyna taka w PL jest.