nitubaga 11.04.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 eeeeee Gosiek to fajna Babeczka... w sumie to Wam zapomniałam napisac co wczoraj robiłam... a że to mój nowiuśki wewontek to przeca moge no to wczoraj.... miałam spotkanie z developerami w sprawie napraw, wywaliłam szambo, wyareowałam i wygrabiłam trawe, wyrwałam chwaściory, wywiozłam część niepotrzebnej ziemi i trawy, posadziłam dwie magnolie... zjadłam obiad i mi dnia brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.04.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 aleś pracowita była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 nooo za to dziś laba przez cały dzień... jakos tak nie mam weny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 bo dzis taka pogodsa do dupy, moje dziecko godzine je, godzine spi i tak caly dzien:rolleyes: ladny migdalek moj jeszcze nie kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ... Ania... oczywiście zrobisz jak zechcesz, ale nie pozwól jej usypiac i spać przy cycu... albo ciągnie mocno i je albo nie ma cyca... bo za jakis czas ona zacznie Twoją pierś traktować jak smoczek... jak się rozmiękczą sutki, zaczną się ranki to wystarczy jedno małe przygryzienie i .... będzie bolało...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 a mój migdałek to wariat.... chowany w domu więc i wegetacja oszalała... ale z 2 chyba przeżył tylko jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Nitka ale ona tak je. jak przestaje to albo sama oddaje cyca alebo jaj zabieram, no mowie Ci maly glodomor potwor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 aaaaaaaaa to należy tylko pogratulować łakomczuszka i życzyć by było tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.04.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 w końcu cię namierzyłam :) Ja też myślę, że ktoś pilotowi ktoś kazał lądować, bo przecież nie można się spóźnić na obchody rocznicowe. To nic, że pogoda do doopy, że nic nie widać, a lotnisko nie należy do miłych i przyjemnych. Przecież leci z nami najlepszy pilot, więc da radę . Mam tylko nadzieję, że nie zwalą całej winy na pilota . A wkurza mnie też to, że w mediach mowa tylko o prezydencie, jego żonie (chociaż z drugiej strony to rozumiem) i politykach , a właściwie nikt nie mówi o tych wszystkich inny osobach, a w szczególności o załodze . Jedna z tych stewardes poleciała w zastępstwie innej i jakoś nikt się nie przejął ich śmiercią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 cze Nitka...powkurwiałąm się gdzie indziej , tu się przyszłam uspokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Znowu na BD szpiegujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.04.2010 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 nie na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja Ci cos powiem, ale tez na uszko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.04.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Cześć Nituś.... Znalazłam Ciebie i jak pozwolisz to zostanę, jeśli mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Arnika, no pewnie, że zapraszam Lidzia witaj postawiłabym co, ale dziś nie przystoi.... Malka co Ciem tak wsciekło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.04.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witajcie.... dziś mamy piękny słoneczny dzień... przestałam oglądać TV i słuchać radia - jakos wiem co tam będzie i mam już dośc kłapania dziobami redaktorów... nota bene tych samych którzy teraz robią z niego bohatera i ojca narodu... a którzy od jakiegoś 1,5 roku pomyje wylewali za wszystko.... ... nie byłam jego zwolenniczką, ale takiej schizofernii już nie zniose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.04.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Mowilam to juz w sobote. Teraz widze, ze jednak historyk ma inne podejscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.04.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 hello , ja też od rana ba budowie, więc i okazji do słuchania radia mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.04.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Ja się pochwalę ze w końcu wzięłam sie za robotę i jedna warstwa na ścianie w Julki pokoju już jest :D dopingować mnie proszę, dopingować :D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.04.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 wiolasz tak może być cięłam dziś żywopłot i lekutko mnie plecy bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts