Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

eeeeee Gosiek to fajna Babeczka... :)

w sumie to Wam zapomniałam napisac co wczoraj robiłam... a że to mój nowiuśki wewontek to przeca moge :D

no to wczoraj.... miałam spotkanie z developerami w sprawie napraw, wywaliłam szambo, wyareowałam i wygrabiłam trawe, wyrwałam chwaściory, wywiozłam część niepotrzebnej ziemi i trawy, posadziłam dwie magnolie... zjadłam obiad i mi dnia brakło :D

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... Ania... oczywiście zrobisz jak zechcesz, ale nie pozwól jej usypiac i spać przy cycu... albo ciągnie mocno i je albo nie ma cyca... bo za jakis czas ona zacznie Twoją pierś traktować jak smoczek... jak się rozmiękczą sutki, zaczną się ranki to wystarczy jedno małe przygryzienie i .... będzie bolało...... :(

w końcu cię namierzyłam :) :)

Ja też myślę, że ktoś pilotowi ktoś kazał lądować, bo przecież nie można się spóźnić na obchody rocznicowe. To nic, że pogoda do doopy, że nic nie widać, a lotnisko nie należy do miłych i przyjemnych. Przecież leci z nami najlepszy pilot, więc da radę :evil: . Mam tylko nadzieję, że nie zwalą całej winy na pilota :( .

A wkurza mnie też to, że w mediach mowa tylko o prezydencie, jego żonie (chociaż z drugiej strony to rozumiem) i politykach :evil:, a właściwie nikt nie mówi o tych wszystkich inny osobach, a w szczególności o załodze :evil: . Jedna z tych stewardes poleciała w zastępstwie innej :( i jakoś nikt się nie przejął ich śmiercią :evil:

Witajcie....

dziś mamy piękny słoneczny dzień... przestałam oglądać TV i słuchać radia - jakos wiem co tam będzie i mam już dośc kłapania dziobami redaktorów... nota bene tych samych którzy teraz robią z niego bohatera i ojca narodu... a którzy od jakiegoś 1,5 roku pomyje wylewali za wszystko....

... nie byłam jego zwolenniczką, ale takiej schizofernii już nie zniose :x