wu 09.01.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 kiedyś pomyślę nad zakupem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Wusia zaczniesz mysleć szybciej niż Ci się wydaje... jak się człowiek wygrzebie w końcu z prac mokrych to potem pieronem leci Arnika... cieszę się że masz uznanie dla Janpolu, to mój pierwszy materac od nich... i mam nadzieje, że będzie oki karnisz mam póki co jeden i póki co z LM taki z ..... świecidełkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.01.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Hej nie pojechaliśmy... Trzeszczący pojechał sam B ma gorączke... ja chce albo mrózów albo wiosny - te odwilże sa straszne moja Zu tez od czwartku z gorączką : i też mnie uziemiła:( doberek:) mnie tez niedługo czeka zakup mataraca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 ... to jełśi mój dojdzie i będzie wsio w porządku to powiem gdzie kupiłam... wydaje się być bezproblemowo, ale wiadomo, że opinie to lepiej sobie wyrobić na końcu współpracy A jak dziś ma się Zu... mój wciąż gorączkuje... jak tylko syrop przestanie działać mamy 38-39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 O materacu to bedziesz mogla cos powiedziec za rok dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 cześc Małgoś.... ale ja mówiłam o sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.01.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 a skąd takie materacyki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Jak sobie przypomne mojego sprzedawce, a raczej "kuriera", ktory mi przywiozl moj materac, to mnie brzuch ze smiechu boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Zuzka, nooo z allegro Hejka... słyszałam o wielce dobrych wieściach, ale po świętach się spóźniłam z gratulacjami... Malka mi powiedziała, że już wszyscy dawno opili, a teraz głupio mi się było samej wychylac, żem ostatnia niedoinformowana... ale pomyslałam co tam.... więc ogromnie gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Jak sobie przypomne mojego sprzedawce, a raczej "kuriera", ktory mi przywiozl moj materac, to mnie brzuch ze smiechu boli. a to on bloku nie mógł znależć? i latał z nim po połowie miasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 a to on bloku nie mógł znależć? i latał z nim po połowie miasta? Nooo, najpierw dzwonil z "ulicy Starowislanej", potem utknal "pod akumulatorami", a potem wytoczyl sie z szoferki i powiedzial, ze nie ma zamiaru pomagac we wnoszeniu na gore, wiec P. mu powiedzial, zeby w takim razie zabieral ten materac skad przyszedl. Nastepnie pan laskawie zgodzil sie pomoc "za odpowiednia gratyfikacje", ale tak sie trzasl staruszek, ze mialam wrazenie, ze jemu trzeba bedzie pomoc wchodzic po schodach. No masakra, ale spi sie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 a tez z lateksem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Nie, kieszeniowy Hilding, sredniotwardy (oni chyba wszystkie robia srednie). Pokrycie zdejmowane antyalergiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 no ja właśnie do tego czasu spałam albo na gąbkowych, albo na spręzynowych, ale nie kieszeniowych, dlatego jestem strasznie ciekawa "wygodności" tego lateksu... obaczym, mam nadzieje, ze już za niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ja mam kieszeniowy ale z lateksem... Jak jestem zmęczona to i tak padam i nawet nie wiem jak się nazywam... Ale śpi się dobrze.... Za rok zobaczymy czy jest godny uwadze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ten jest genialny! http://www.hilding.pl/www/upload/155-full-wizerunek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Homofobiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 nooo i od razu wiadomo gdzie czyje miejsce potrzebuje czegoś do bujania się w pokoju... fotel? mały hamak? materac w pokrowcu wiszący na sznurach? nooo ma ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 No ja mam pewne skojarzenia, ale Ci nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 eee no badż koleżanka... powiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts