Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wusia zaczniesz mysleć szybciej niż Ci się wydaje... jak się człowiek wygrzebie w końcu z prac mokrych to potem pieronem leci :)

Arnika... cieszę się że masz uznanie dla Janpolu, to mój pierwszy materac od nich... i mam nadzieje, że będzie oki :)

karnisz mam póki co jeden i póki co z LM

taki z ..... świecidełkami ;)

... to jełśi mój dojdzie i będzie wsio w porządku to powiem gdzie kupiłam... wydaje się być bezproblemowo, ale wiadomo, że opinie to lepiej sobie wyrobić na końcu współpracy ;)

A jak dziś ma się Zu... mój wciąż gorączkuje... jak tylko syrop przestanie działać mamy 38-39 :(

Zuzka, nooo z allegro :)

Hejka...

słyszałam o wielce dobrych wieściach, ale po świętach się spóźniłam z gratulacjami... :oops: Malka mi powiedziała, że już wszyscy dawno opili, a teraz głupio mi się było samej wychylac, żem ostatnia niedoinformowana... :oops: ale pomyslałam co tam.... więc ogromnie gratuluje :D

a to on bloku nie mógł znależć? i latał z nim po połowie miasta? :o :D

Nooo, najpierw dzwonil z "ulicy Starowislanej", potem utknal "pod akumulatorami", a potem wytoczyl sie z szoferki i powiedzial, ze nie ma zamiaru pomagac we wnoszeniu na gore, wiec P. mu powiedzial, zeby w takim razie zabieral ten materac skad przyszedl. Nastepnie pan laskawie zgodzil sie pomoc "za odpowiednia gratyfikacje", ale tak sie trzasl staruszek, ze mialam wrazenie, ze jemu trzeba bedzie pomoc wchodzic po schodach. No masakra, ale spi sie super. :D