Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasia dzięki....

własnie się namyślam, nad Tym Twoim a tym z ikei... ale darowac sobie nie moge, bo kiedyś widziałam fotke gdzie był materac w pokrowcu do któredo wszyto sznury chyba 4, potem je złączono w wezeł i na haku powieszono pod sufitem... to wyglądało jak wisząca bujająca się kanapa....

o własnie o tym myślałam. Ikea ma jeszcze takie wiklinowe niebieskie siedzisko do podwieszenia... ale to jest chyba lepsze...bardziej intymne... można się schować z latarką... bo to teraz ulubiona zabawa moich Dziecek.... siedzą tak np.w szafie... i mniej miejsca zajmuje niż to wiklinowe...

to chyba takie kupie... jak się tylko wyrwe z domu :)

Mam już zamył ściany w kuchni między meblami... w bólach się rodziło, ale zdaje się, że się urodziło ;)

Rasia dzięki....

własnie się namyślam, nad Tym Twoim a tym z ikei... ale darowac sobie nie moge, bo kiedyś widziałam fotke gdzie był materac w pokrowcu do któredo wszyto sznury chyba 4, potem je złączono w wezeł i na haku powieszono pod sufitem... to wyglądało jak wisząca bujająca się kanapa....

Widziałam to nawet wczoraj i za cholerę nie wiem u kogo:bash:

Poluje na takie coś, ale w cenie nie z kosmosu :o musze zaopatrzyc dolny kiblek w ... kibelek, bo mam już dośc biegania "ze wszystkim" na góre ;)

http://www.sanitbuy.pl/zdjecie,1441,miska_villeroy-&-boch_bellevue_wiszaca-56641001,190,600,1.html