Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

Nitka

u nas gorączka tylko do 38,5 ale mega,mega katar -a że Zuzka choruje średnio raz do roku to dla niej szok:(

ja też muszę drugi kibelek kupic ale za to do górnej łazienki bo ze wszystkim trzeba na dół :D

mój Starszak też chicał tą Ikeowską huśtawkę, ale ostatnio mu przeszło na worek sako i nie może się zdecydowac :rolleyes:

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nituś, zdrówka dla B życzę :D

A gdzie ty w końcu zamawiasz kuchnię, bo mi gdzieś umkło :rolleyes:

Lidzia ja poszłam po najmniejszej linii oporu i juz mam kuchnie u siebie w domu :) z montażem czekam tylko aż zrobi mi się to :)

http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/TSSvYJP7j8I/AAAAAAAAEX8/iWwf97GbPj0/015.JPG

nooo na ścianie ...mniej więcej tak jak jest ułożony :)

Jako, że sie okazało, ze moge (Malka słyszysz... moge) to se kupiłam, a co.... baterię z deszczownicą grohe do kabiny, kibelek subway z dechą, i globus polityczno - geograficzny :)

Mylandzia... serdeczne dzięki... ten ostatni wygląda nieźle... zobaczymy jak pójdzie w rozmowach z synem... sam wybierze co chce :)

A globus kupiłam z klilku powodów... naukowy jest oczywisty... ;) ale to jest świetna lampa nocna, bo on ma ponad 30 cm średnicy.... i widziałamu sąsiadów że świetnie się do tego nadaje :)

ooo taka praktyczna jestem :)

dla chętnych

http://allegro.pl/globus-320-mm-polityczny-fizyczny-2w1-podswietla-i1392492577.html

noooo jak dobrze, żem normalna :)

Łiiiii wygląda na to, że sypialnie mam cycuś ;) pomalowane na prawde fajnie, ściany równiutkie niczym dupeczka niemowlaka ;) wilgotnośc na pietrze od razu poszybowała do 50% więc i parkiety się cieszą ;) ale folia jeszcze nie zdjęta.... jeszcze chce powiercic karnisze zanim ją zdejmę ;)

czas się rozejrzeć za sprzętem agd, wspomnianymi karniszami, i dechami na ściany w pokojach ączków :) i .... noooo.... te.... lampy :p