wu 12.01.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Nitusia skoro ściany są białe to ja bym walnęła naklejki w aktualnie ulubionym temacie bączków typu autka, Spiderman i tym podobne:) będzie widać że pokój chłopaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.01.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 No to już wygląda na to, że wsie zakupy się udały w międzyczasie za sprawą Moniki (dzięki) znalazłąm kilka fajnych zegarków do Bąków http://www.giftfun.pl/cache/images/e73baf253525070f136ed8f4da636e78.jpg http://www.giftfun.pl/cache/images/8444e7cc5518e684103b8cd382646aae.jpg a do salonu cos jak to http://www.giftfun.pl/cache/images/d4577983ce9a2d6c46656794846932fa.jpg http://www.giftfun.pl/pl/category/112/1/Zegary_scienne_i_budziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.01.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Też taki kolorowy chcę strzelić do młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.01.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Wyglądają na prawde fajnie... ale chyba ten w klocki mi odpadnie... lepiej by mieli cyferki widoczne, bo nie wiem czy się domyślą po układzie wskazówek że czas do szkoly Jak tam prace... u nas do przyszłego tygodnia przerwa.... ostatni zakup do domu - cymbałki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.01.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Jak to przerwa????? A kiedyp rzeprowadzka a co z kuchnią no weź wstaw jakieś fotki... U nas POWOLI. Dalej siedzimy w burdeliku. Wczoraj przyszła foliaparoszczela. Dziaisiaj jadę z mężem n abudowę bo skończył obrabiać jedno okno i mogę już do niego wełnę upychać a dzisiaj może skończy drugie więc mam nadzieję że przez weekend skończymy i przeniesiemy się do łazienki. No i czekam na projekt łazienki jak się skończy układać kotłownia to kupuję gres na parter i łazienkę dolną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.01.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 (edytowane) no przerwa, przerwa.... dziś przyszedł materac... fiuuu w końcu skończyły się wymówki by nie móc tam spać co do przeprowadzki to czekam jeszcze tylko na schody a tak serio.. to kuchnia mnie najbardziej hamuje... do przeprowadzki w wresji minimum dom byłby gotowy może na koniec stycznia.... wersja max... chyba pod koniec lutego, choć tu akurat już pośpiechu nie ma... bo jak pisałam.. troche mi szkoda dojazdów do szkoły i tego wcześniejszego zdzierania Bąków z łóżek ;( Na jutro mam w planach ogólne porządki... chce umyć łazienki, pościgac katrony... umyć blat, sanitariaty, zmyć parkiety, posprzatać ciut parter, bo wygląda jak po przejściu tajfunu jak się uda to właśnie w przyszłym tygodniu się coś znów ruszy... Edytowane 14 Stycznia 2011 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Mię się ten materiał w żaby podoba,.. ale nie na zasłony narzutka może albo coś.. Lampa druga zdecydowanie, najbardziej chłopięca, choć ciut za poważna. Tak se myślę tylko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.01.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 No właśnie ta druga lampa to do mojego 11-to latka by się chyba zdała Nitka przyjedź do mnie i zobacz jak się bez schodów i jedną łazienka mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2011 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Lampa u dzieci musi być przede wszystkim bezpieczna... nie mówię żeby od razu grać w piłkę, ale balon można by sobie poodbijać... Jeśli z tych co wkleiłaś, to tylko te stalowe kule, ale nie wiem jaki będzie wystrój całego pokoju... Zgadzam sie z Rasią i jeszcze dorzucę, że w przypadku pokojów dzieci ważniejsze dla mnie jest , żeby dawała odpowiednie światło niż dizajnerstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2011 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 No właśnie ta druga lampa to do mojego 11-to latka by się chyba zdała Nitka przyjedź do mnie i zobacz jak się bez schodów i jedną łazienka mieszka Łeeee nie rób scen :) 20 lat mieszkaliśmy z jedną łazienką :) To stan przejściowy - i tego sie będziemy trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Pasiulka... ja też mam teraz jedną łazienkę, która docelowo powinna być pralnią, i jest git. Druga łazienka to jak plac budowy i skład rzeczy po budowlanych, różnych... nawet nie mam na nią pomysłu, a co dopiero kasy.... Więc jest jedna i to bez drugiego WC i nie jest źle. W blokach była zawsze jedna i było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 A w kamienicach byl wychodek na polpietrze i spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 A u nas na Pradze był jeden kibel na cały dom na podwórku i tez było git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 A u nas na Pradze był jeden kibel na cały dom na podwórku i tez było git No widzisz Nefcia... a teraz to z tego dobrobytu to się ludziom we łbach poprzewracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 jak nie ma trzech łazienek to się nie da mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.01.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Mam trzy - jedna od roku, druga z najważniejszymi urządzeniami (umywalka, wanna i WC, trzecia.... z kaloryferem drabinkowym ino Nitu nie łam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.01.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Noooo dobraaa... przekonałyście mnie że kurde jednak nie mam najgorzej.... :D WItanko akurat z kiblami CI u nas dostatek bo wczoraj byłam zakupiłam drugi no rozrzutność po prostu - zapraszam do testowania a łazienki choć zasyfione jak nieludzkie stworzenia to jednak gotowe w mundurkach z glazurki stoją syćkie. Co do jednego kibelka na środku pięta czy tez budynku - to nie pamiętam takich czasów ale moi rodzice mówią, ze hotelach pracowniczych takie mieli.... uf... jak dobrze, że te czasy już za nami : Zakupu lamp nie budiet, ja się nie bede stresować...na razie będą żarówy, a jak się pokój umebluje się zobaczy co pasuje. Szukam firanek i zasłon. Wczoraj popełniliśmy pierwszy karnisz :D nooo nie powiem nawet równo umyliśmy ciut łazienke, skręciliśmy nasze łózko i wrzucliśmy materac.... i potem nastapiła godzinna przerwa w pracach jesoooooo materac.. jak fajnie, wygodnie... milusio... eh.. mojemu Trzeszczącemu chyba wzrosła motywacja do przenosin Wczoraj też mieliśmy w mojej wiosce akcje STRAŻ... jesooo u nas wsio zalane... domy mają wode na działkach, w piwnicach... jedna wielka Wenecja.... straż wypompowywała kilka godzin jednym nieco dalszym sąsiadom wode... chyba z piwnicy, bo do działki nie sądze by przyjechali. Chwile z nimi rozmawiałam to mówią, ze w tamtym roku nawet tak niebyło.... że teraz to jakiś koszmar jest... ziemia niby nie zmrożona ale wody nie przyjmuje bo cała nasiąknieta, zresztą na naszej glinie i tak cudów nie będzie... Mieliśmy też wczoraj wizyte jednego pana schodziarza.... hm... uczucia mieszane - poszło jakoś za .......gładko. Ale moze to ja już mam z deka "schylone" Jedyne na co się nie zgodziłam to montaż na samej piance, bo mimo, że padł argument, ze tak robią wszyscy to jakoś mnie nie przekonało Dziwne, ciekawe czemu? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.01.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 a ja teraz mam dwie - 1 - wc umywalka pralka,2 prysznic w domciu na początek zadowolę się jedną ale za to 3w1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.01.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 oooo 3w1 jest dobre... bo własne i cieszy Monia - będe jutro dzwonić do Twojego schodziarza... pogadam, popytam, może przyjedzie looknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.01.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Mieliśmy też wczoraj wizyte jednego pana schodziarza.... hm... uczucia mieszane - poszło jakoś za .......gładko. Ale moze to ja już mam z deka "schylone" Jedyne na co się nie zgodziłam to montaż na samej piance, bo mimo, że padł argument, ze tak robią wszyscy to jakoś mnie nie przekonało Dziwne, ciekawe czemu? :D Montaż n piankę - właśńie wczoraj ten temat poruszałam z naszym znajomym od schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts