pasie 21.01.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 I mamy tak na slowo uwierzyc? no właśnie:no::no: ja już myślałam, ze Nitka to się przeprowadza i dla tego tak znikła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.01.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 chociaz ta hustawke pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Małgoś - na słowo to i ja nikomu nie wierze... chyba czas mnie odwiedzić co? Pokoje się nie nadają do pokazania jeszcze, bo jak mówiłam to sa jeszcze pół środki, ale pokaże Wam ściane w kuchni, bo choć zdjęcie do bani... to moze coś tam ktoś zobaczy co autor miał na mysli http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/TTlcf-ypvCI/AAAAAAAAEaM/2mciaqowFR4/049.JPG jeszcze zakurzone, niedomyte od palusiów, ale już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 no i w sumie huśtawka jest już gotowa http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/TTlfAKCs2fI/AAAAAAAAEac/64ELpHxpcoE/s512/064.JPG nie patrzymy na folie na parkietach, i ogólny b...ałagan, choćmi się ciśnie inne słowo na b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 (edytowane) Nitu to teraz pisz co to, jak położone (klejone bezpośrednio do sciany czy na płyte i dopiero do ściany, a może na jakimś stelazu?) aaa i wysłałam Ci coś na pw Edytowane 21 Stycznia 2011 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.01.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Nitka ściana świetna :) a huśtawka to IKEA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Nitu to teraz pisz co to, jak położone (klejone bezpośrednio do sciany czy na płyte i dopiero do ściany, a może na jakimś stelazu?) aaa i wysłałam Ci coś na pw dzięi za priva... bardzo fajna samoróba... ja ostatnio gustuje w takich rzeczach http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/TTljYE_5JKI/AAAAAAAAEag/ePkj-S8HYa0/061.JPG to jest ostatnie zdjęcie bo kurde aż wstyd to wklejac - ale to jest biurko M, a raczej jego dobre początki , B ma takie samo, ale inaczej ustawione w pokoju... to jest nasza samoróba z blatu kuchennego A w kuchni na ścianie to jest gotowy parkiet - palisandru właśnie po wycenach kuchni poszłam po rozum do głowy i powiedziałam sobie, że nie bede płaciła ciężkich pieniędzy za fornir- czyli namiastke drewna... i odwróciułam proporcje... i mam lite drewno w ilości dużej jak widać, w cenie ok 1/4 tego co mi krzyczeli inni stolarze Płytki kładł mój rodziciel, jak przyszli panowie malarze malowac dom... powiedzieli że oni mi to drewno mogą zrobić... ale po kilku pytaniach już wiedziałam, ze współpracy to między nami nie będzie dlaczego? bo panowie chccieli zrywac te płytki !!!!!!!!! dlaczego? bo sa ŹLE położone... dlaczego? bo odstają od ściany w jednym miejscu 0,5 cm a w innym 2 cm... i żadnemu z nich nie przyszło do głowy, że płytki są oki tylko ściana ucieka tak to jest jak się malarz bierze za glazure pożegnałam ich bez żalu ale dodać należy, że pokoje pomalowali dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Nitka ściana świetna :) a huśtawka to IKEA? si siniorita hustawka i mocowania dzięki ściane można miziac bez końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 aaaaaaa... a drewno jest montowane na tzw klej MS w tubach jak silikony... najpierw była próba i jak po 24h nie bylismy w stanie oderwać klepki od ściany bez wyrywania tynku stwierdziliśmy, że damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.01.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 swietnie wyszla ta sciana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 gdzie kupowałas ten parkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 OBI... z tym, że to nie jest jego ostateczny kolor... on z czasem będzie delikatnie jaśniał... znaczy czarne zostanie czarne, tyllko brązowe nieco pojaśnieje... palisander tak ma jeśli się go lakieruje lakierami rozpuszczalnikowymi jak dobrze pamiętam... w kazdym razie to co maja na wystawce w obi podoba mi się tak samo jak to co mam teraz na ścianie... choć na samym poczatku tak nie było i chciałam to drewno zwrócić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 swietnie wyszla ta sciana dziękuje właśnie się targuje z jednym sklepem z agd, jak wsio pójdzie w porządku to do końca przyszłego tygodnia kuchnia stanie niemal gotowa... mówie niemal, bo bez blatu a ten zależy od ceny na schody, którą się dowiemy w przyszłą niedziele bo wtedy ma być stolarz - już drugi jak cena będzie jako taka, będzie granit jak płytki, jak nieco za duża - to palisander jak ściana... tak czy siak - będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Dzięki. Pomogłaś mi chyba rozwiązać problem mojej klatki schodowej bo mialam problem z rantami Nosze sie z tym juz od daaaaaawna a zrobić trzeba i już. jakbyś mogla mi jeszcze fote tego kleju, jego opakowania podesłać to bylabym bardzo szczesliwa Też go w obi kupowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 http://allegro.pl/klej-uniwersalny-ms-polymer-silny-tuba-290ml-i1419207660.htmltaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Bardzo fajna ta sciana, chociaz cieeeeemna bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 http://allegro.pl/klej-uniwersalny-ms-polymer-silny-tuba-290ml-i1419207660.html taki? klej jest zawsze taki sam.. różni się tylko firmą... ja kupowałam w LM na dziale z farbami klej firmy den braven za 29 pln z groszami... http://www.okazje.info.pl/okazja/dom-i-ogrod/den-braven-klej-montazowy-uni-max-bialy-290ml.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Bardzo fajna ta sciana, chociaz cieeeeemna bardzo. nooo to fakt, jasna to ona nie jest, ale też palisander to takich nie nalezy... mam nadzieje, że jako taki ogląd sprawy się uda osiągnąć juz po pierwszym etapie montazu kuchni... ale to jeszcze hooooo przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.01.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 super ta ściana ale zmartwię Cię pewnie krytykując biurko - nie samo biurko, bo pomysł i wykonanie ciekawe i pomysłowe, tylko siedzenie przy drzwiach balkonowych nie jest komfortowe. Chyba, że to tylko na chwilę, jeśli jednak ma być przez kilka godzin dziennie używane, to raczej zmień lokalizację. Wiem co mówię, bo przez kilkanaście lat tak miałam moje miejsce pracy miałam ustawione, z braku innych możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 (edytowane) ooo... a co w tym złego? bo ja ustawienie własnie takie obmysliłam ze względu na dzienne światło padające na blat Edytowane 21 Stycznia 2011 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts