nitubaga 21.01.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Tak sobie jeszcze pomyslałam, że nie wstawiłam ani jednej fotki mojego ogródka zimą a jako, że dziś znów było pieknie biało... to wkleje... a co tam http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/TTlcPBAxQFI/AAAAAAAAEaI/qOcBR35FFMM/038.JPG a tu borówy http://lh5.ggpht.com/_83tmosUe46o/TTnF2HaDghI/AAAAAAAAEak/GypHV8dYk9c/045.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 fajnie Pani faaaaaaaaaaaajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.01.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 ja jeszcze nie widze tej sciany..podejrzewam że będzie bardzo fajowsko ale wstryzmam się z achami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 eee no... jakoś to będzie właśnie wróciliśmy z ikei dokupiliśmy kilka drobiazgów do pokoi dzieci... najważniejsze z nich to ochraniacze parkietu przed kółkami fotela... jeszcze tylko jutro regał do B - i poza łóżkiem i dywanem wyglada na to, że byłby komplet gotowy do przeprowadzki oczywiście bez zasłon bo te się szyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 U Ciebie tak, jakby zima nigdy nie odchodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.01.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Tylko jak dłużej się siedzi to po nogach wieje, jak by nie było duża powierzchnia szyby, chyba, że masz tam podłogówkę? A jaka to strona, czy słońce pada prosto w oczy? Kiedy jest nisko trzeba i tak będzie zasłaniać szyby . Najlepsze światło do pracy to takie padające skosem z lewej strony (chyba, że ktoś jest leworęczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 U Ciebie tak, jakby zima nigdy nie odchodziła. nooo to prawda wczoraj i przed wczoraj napadało tyle, że się wydaje jakby zima panowała tam nieustannie od grudnia ale jeszcze w poniedziałek nie było tam ani grama śniegu co mnie mocno cieszy, bo to mam nadzieje oznacza, ze nie będzie mi śnieg zalegał tuż przy budynku od strony północnej do kwietnia jak w ub roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Tylko jak dłużej się siedzi to po nogach wieje, jak by nie było duża powierzchnia szyby, chyba, że masz tam podłogówkę? A jaka to strona, czy słońce pada prosto w oczy? Kiedy jest nisko trzeba i tak będzie zasłaniać szyby . Najlepsze światło do pracy to takie padające skosem z lewej strony (chyba, że ktoś jest leworęczny podłogówki w sypialniach nie mam, wiać nie wieje, bo zanim ustawiłam tam biurko siedziałam w tym miejscu ponad godzine własnie po to by sprawdzić czy wieje i by rozplanowac reszte pokoju Okna wychodza na wschód - więc największe słońce latem będzie do ok godz 12... potem juz miły cień... zimowymi popołudniami i tak trzeba biurko doświetlać lampką... Powiem szczerze, że lokalizacje biurka można w każej chwili zmienić to tylko kwestia kilku kołków... ale dziś pojade tam raz jeszcze i zwróce szczególną uwage na to co napisałaś bo może faktycznie mi cos umkneło - dzięki wielkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Chyba własnie znalazłam lampke na biurko http://babyluxury.pl/image_func.php?img=gfx/cf9b0465604e262141130eb5dfada592.jpg&maxwidth=150 jak Wam się podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.01.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 No mnie tez się spodobała... cena raczej mniej... zobaczymy - jak się Szanowny przychyli to kupie dwie, a jak sie nie przychyli to każe mu szukać i wtedy sie na bank przychyli :D tak było z zasłonami na cały parter... najpierw mi powiedział, że chce ciężkie, gładkie, lejące się zasłony.... jakiś czas potem, ze zwiewne, lekkie by wyglądały "fajnie" powiedziałam basta... jak się zdecydujesz to kup ... i mam wolną ręke jednak chłopy zrobią dużo by miec święty spokój :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.01.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Nitu jeszcze jedno - Feng Shui mówi, że nie dobrze siedzieć plecami do drzwi weź to też pod uwagę. A na serio to nie jest miło jak nie wiesz co masz za plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 ale o to mi chodzi jak synus będzie się obijał zamiast uczyc a co FS mówi o siedzeniu tyłem do okna? bo w sumie fotel można postawić i tak i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.01.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 ale o to mi chodzi jak synus będzie się obijał zamiast uczyc a co FS mówi o siedzeniu tyłem do okna? bo w sumie fotel można postawić i tak i tak nie wiem aż tak zaawansowana we wschodnich naukach nie jestem ale i tak najlepsze światło z boku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.01.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Jestem... miało być wczoraj lajtowo, a i tak zeszło nam do 9 wieczorem. Zatem kuchnia odgruzowana, w miare przygotowana do montażu, regały do pokoi dzieci kupione, zmontowane... zostało nam jeszcze "obdarzyć" je półkami i frontami dziś mam w planach pościąganie folii, zmycie parkietów i może rozłożenie dywanów... czekam jak na szpilach na zasłony do pokoju B - nie wiem dlaczego ich brak mnie wścieka nie wiem jak ludzie mogą żyć bez zasłon... jest mi strasznie pusto w tym ogromnym oknie balkonowym, echo szaleje, noc zionie czernią... nie podoba mi się. Szukam jakiegoś fajnego białego lub ecru dywanu - koniecznie milusiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.01.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 nie wiem aż tak zaawansowana we wschodnich naukach nie jestem ale i tak najlepsze światło z boku jest zobaczymy... jak się Bąkom nie spodoba będzie przemeblowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Nitka, a kiedy termin przeprowadzki? przypomnij mi bo to już na dniach jak Ty już dywany rozkładasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.01.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Jak dla mnie to bez kuchni przeprowadzke nie ma racji bytu nie jestem aż tak zdesperowana myśle, że dom na koniec stycznia bedzie gotowy, no max do urodzin, ale czy bez schodów i drzwi . Więc myśle, ze się zobaczy co wyjdzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.01.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 no ale ta ściana w kuchni zarąbista!!!!! Dawaj więcej fot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.01.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Nituś, ściana z palisandrem wyszła super !!! A kuchnia będzie miała białe fronty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts