Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

.... bo mam takie dwa czy trzy.. które w ub roku poszły ładnie ale tylko w jeden pęd.... i jest taki badyl ok 80 długi ... a reszta krzaka to jakieś maluteńkie odrosty przy ziemi :( i musze to uciąć by się zagęściło....

noo i niestety hortensja ciut podmarzła.... z ziemi puszcza ale gałęzie :( nieeee :(

no azalia coś dziwnie brązowa... ale czekam

Dobra, idę fotę machnąć ale to chwilę potrwa:D

A najlepsze, że dziecko chciało żółty. Jak tylko wspominałam o innym to był taaaaki płacz..Już nawet na wściekły różowy się zgodziłam ale żółty??

I kupiłam ...lawendę Beckersa. Pomalowałam i mówię Juli, ze pani w sklepie nie miała żółtego do pokoju dziecięcego, że są tylko zielone i niebieskie dla chłopców i różowe i lawendowe i jeszcze wróżkowe i kupiłam wróżkowe. Julka taka zaciekawiona pyta, jaki to wróżkowy. Zaprowadziłam do pokoju, powiedziała że ładny, że nawet się podoba. I poleciała dalej:D:D:D nie ma to jak dobry blef :cool:

.... bo mam takie dwa czy trzy.. które w ub roku poszły ładnie ale tylko w jeden pęd.... i jest taki badyl ok 80 długi ... a reszta krzaka to jakieś maluteńkie odrosty przy ziemi :( i musze to uciąć by się zagęściło....

noo i niestety hortensja ciut podmarzła.... z ziemi puszcza ale gałęzie :( nieeee :(

no azalia coś dziwnie brązowa... ale czekam

To tnij, tylko nie za mocno

Hortensja wrażliwa bestia, póki nie okrywałam do zimnej Zośki, miewałam, po dwa kwiaty na krzyż, albo... i wcale. Odkąd kupiłam dużą agrowłókninę i uszyłam z niej wielki wór, który zakładam hortensji na łeb - efekty widać na fotach. Ale tego roczna zima dała się we znaki wielu roślinom i czekam z ostateczną oceną do maja.

A Twoja odbije z ziemi i za rok będziesz mieć piękne kwiaty, to samo azalia... chyba :cool:

cierpliwości

posadź sobie na razie coś kwitnącego a na tamte nie patrz i daj im odżyć:cool::D

cze Gwożdzik :D wbijaj się i to głęboko :) jak trzeba to i jaką podkłade dostaniesz....

Wiola no mniamuśnie Ci wyszlo... u mnie przez te swięta i choroby Bąków robota padła.. a i motywacja jakos tez :( teraz werwa mnie kiedruje do ogrodu, niestety :(

Ale zobaczymy do jakiegoś wkurwa... jak to nastąpi to będa zmiany, mnie bierze wtedy chec do roboty.... :D

tez tak macie?

nooo....

Wusiu i Arniczko... witajcie....

http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/ce148ffe-3d11-4758-95f8-4f9b403f6b53_20090629104901_Filmy-na-lato-43.jpg

to dla Was :)

pozostałych gości tyż....

ale bym sobie tak poleżła...... hm..... na takich Malediwach na przykład...

http://www.magiapodrozy.pl/klik/KlikFiles/583049_43804479malediwy.jpg

chatynkę wkleiłam specjalnie by było budowlanie.... ciekawi mnie izoalcja fundamentów, Was nie? :D :D :D :D

ja do roboty biorę się najchętniej jak mam doła. W drugiej kolejności jak jest wkurw. Bo jak mam doła to sobie siedzę i robię i w głowie układam. A potem właśnie jest etap wkurwa na siebie, że się mazgajam zamiast wziąć się do porządnej roboty..

Jak coś to przekaż Swojemu Szanownemu że potrzebujesz zachęty do pracy. Zobaczysz jak szybko Ci pójdzie:D:D

eee jakieś skrzywienie masz przez to forum. Mnie najbardziej zachęcałoby to, że tu nie masz nic do roboty, tylko się lenić. I zawsze ciepło jak chcesz się wykąpać :D

A nie do zimnej łazienki musisz wejść, rozebrać sie..brrr

A tu, sruuuu do wody prosto z drzwi:D:D

eee jakieś skrzywienie masz przez to forum. Mnie najbardziej zachęcałoby to, że tu nie masz nic do roboty, tylko się lenić. I zawsze ciepło jak chcesz się wykąpać :D

A nie do zimnej łazienki musisz wejść, rozebrać sie..brrr

A tu, sruuuu do wody prosto z drzwi:D:D

nooo :D tylko trawe pewnie trudno by sie kosiło :D