lidszu 12.04.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 ja też się podłączam Wiola, :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.04.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Wiolka.... dawaj fote na dowód Gosia berberysy to teraz się tnie? Szukam czegoś co się wrzuca do nawozu do traw... a co mi zabije koniczyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.04.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Wiesz co o berberysach to różnie mówią - zimozielonych niby się nie tnie ale inne źródła podają, że ciąć można wszystkie A czemu je tniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.04.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 .... bo mam takie dwa czy trzy.. które w ub roku poszły ładnie ale tylko w jeden pęd.... i jest taki badyl ok 80 długi ... a reszta krzaka to jakieś maluteńkie odrosty przy ziemi i musze to uciąć by się zagęściło.... noo i niestety hortensja ciut podmarzła.... z ziemi puszcza ale gałęzie nieeee no azalia coś dziwnie brązowa... ale czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.04.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dobra, idę fotę machnąć ale to chwilę potrwa:D A najlepsze, że dziecko chciało żółty. Jak tylko wspominałam o innym to był taaaaki płacz..Już nawet na wściekły różowy się zgodziłam ale żółty?? I kupiłam ...lawendę Beckersa. Pomalowałam i mówię Juli, ze pani w sklepie nie miała żółtego do pokoju dziecięcego, że są tylko zielone i niebieskie dla chłopców i różowe i lawendowe i jeszcze wróżkowe i kupiłam wróżkowe. Julka taka zaciekawiona pyta, jaki to wróżkowy. Zaprowadziłam do pokoju, powiedziała że ładny, że nawet się podoba. I poleciała dalej:D:D:D nie ma to jak dobry blef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Som w dzienniku, nie bedę Ci zaśmiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.04.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Bry dobrze, ze jest gdzie Cie namierzyć wreszcie znalazłam kwile coby zjrzeć i od razu walne z grubej rury - Nitka chodzi o lustro na dole - gdzie i za ile i jeszcze ogród, pamiętam, że miałaś projekt - pamiętasz ile Cie kosztował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.04.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 .... bo mam takie dwa czy trzy.. które w ub roku poszły ładnie ale tylko w jeden pęd.... i jest taki badyl ok 80 długi ... a reszta krzaka to jakieś maluteńkie odrosty przy ziemi i musze to uciąć by się zagęściło.... noo i niestety hortensja ciut podmarzła.... z ziemi puszcza ale gałęzie nieeee no azalia coś dziwnie brązowa... ale czekam To tnij, tylko nie za mocno Hortensja wrażliwa bestia, póki nie okrywałam do zimnej Zośki, miewałam, po dwa kwiaty na krzyż, albo... i wcale. Odkąd kupiłam dużą agrowłókninę i uszyłam z niej wielki wór, który zakładam hortensji na łeb - efekty widać na fotach. Ale tego roczna zima dała się we znaki wielu roślinom i czekam z ostateczną oceną do maja. A Twoja odbije z ziemi i za rok będziesz mieć piękne kwiaty, to samo azalia... chyba cierpliwości posadź sobie na razie coś kwitnącego a na tamte nie patrz i daj im odżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.04.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Som w dzienniku, nie bedę Ci zaśmiecać fajnie wyszły (a z ciekawości czemu nie chciałaś żółtego - taki wybielony jest też fajny - i na dodatek energetyczny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.04.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 ho,ho ... Niteczka ma swoje komentarze :) ... to ja tu się wbijam PS. dzięki Siostra, że je założyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 dobry wieczór nooooooooo Wiola nieźle nieźle możesz dorabiać jako malarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Dzień dobry wpadłam powiedzieć i znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.04.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Cóż, ja się witam i dziekuję za słowa uznania. Zmachałam sie to mi się należą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.04.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 cze Gwożdzik wbijaj się i to głęboko jak trzeba to i jaką podkłade dostaniesz.... Wiola no mniamuśnie Ci wyszlo... u mnie przez te swięta i choroby Bąków robota padła.. a i motywacja jakos tez teraz werwa mnie kiedruje do ogrodu, niestety Ale zobaczymy do jakiegoś wkurwa... jak to nastąpi to będa zmiany, mnie bierze wtedy chec do roboty.... tez tak macie? nooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.04.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Wusiu i Arniczko... witajcie.... http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/ce148ffe-3d11-4758-95f8-4f9b403f6b53_20090629104901_Filmy-na-lato-43.jpg to dla Was pozostałych gości tyż.... ale bym sobie tak poleżła...... hm..... na takich Malediwach na przykład... http://www.magiapodrozy.pl/klik/KlikFiles/583049_43804479malediwy.jpg chatynkę wkleiłam specjalnie by było budowlanie.... ciekawi mnie izoalcja fundamentów, Was nie? :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.04.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 ja do roboty biorę się najchętniej jak mam doła. W drugiej kolejności jak jest wkurw. Bo jak mam doła to sobie siedzę i robię i w głowie układam. A potem właśnie jest etap wkurwa na siebie, że się mazgajam zamiast wziąć się do porządnej roboty..Jak coś to przekaż Swojemu Szanownemu że potrzebujesz zachęty do pracy. Zobaczysz jak szybko Ci pójdzie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.04.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 eee jakieś skrzywienie masz przez to forum. Mnie najbardziej zachęcałoby to, że tu nie masz nic do roboty, tylko się lenić. I zawsze ciepło jak chcesz się wykąpać A nie do zimnej łazienki musisz wejść, rozebrać sie..brrr A tu, sruuuu do wody prosto z drzwi:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.04.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 ooo tak też bym mogła... http://www.hotelnaphuket.pl/img/big_33.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Nituś... aleś mnie połechtała.... Malediwy i Seszele to moje marzenie od lat.... Och poleżałabym... nawet w samiuśkim słońcu i nic na nic by mnie nie wkurzyło...... Oj marzy mi się..... A izolacja... ? Jaka? przecież mają drewno egzotyczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.04.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 eee jakieś skrzywienie masz przez to forum. Mnie najbardziej zachęcałoby to, że tu nie masz nic do roboty, tylko się lenić. I zawsze ciepło jak chcesz się wykąpać A nie do zimnej łazienki musisz wejść, rozebrać sie..brrr A tu, sruuuu do wody prosto z drzwi:D:D nooo tylko trawe pewnie trudno by sie kosiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts