nitubaga 24.01.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Jeśli się nie pierdyknęli z frontami to tak Hejka Lidka czytałam ze narty sie udały super zaczynam suszyc mojemu głowe, że nasze Bąki już są w dobrym wieku do rozpoczęcia przygody z nartami kiedys musimy usiąść i pogadac o tej szkółce- oki? Monia... dzięki mam nadzieje, ze już wkrótce się uda coś znów wkleić... na razie czekam na agd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.01.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Nituś, bardzo chętnie pogadam i namówię, bo naprawdę to super sprawa. Tak jak u siebie pisałam, Olga w grudniu stanęła pierwszy raz na nartach, a już w połowie naszego wyjazdu do Włoch samodzielnie zjeżdżała z dużej góry Tego na pewno nie osiągnęlibyśmy z instruktorem i lekcjami indywidualnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.01.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 ... nooo a uczą tam "duze" dzieeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.01.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 dzwonili panowie, że moje agd ma się dobrze, będzie kole czwartku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Hejka.... tak se wkleję.... można mówić czy ładne czy nie...... http://www.odrodzenie.com/html/images/zdjecia/112.jpg siedziałam na tym, jest bardzo wygodne dzięki wysokiemu oparciu pleców, można się oprzeć i głowa nie leci do tyłu..... kolor pasujący do płytek - znaczy coś między ecru a jasnym szarym.... się tematowi przyglądam...... Edytowane 27 Stycznia 2011 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Kolor ladny - forma... co kto lubi, ale na tle innych jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Dzięki właśnie zbieram punkty za i przeciw.... czyli 1:0 dla sofki co do oparcia - to innego mi Trzeszczący nie zaakceptuje... warunek konieczny to wysokie oparcie... a tu wybór się nieco zawęża... Byłam swojego czasu w Bizzarto to taki mebelek z systemem wyjeżdżanych w góre zagłówków na prowadnicach... od 3,5 klocka w najtańszej tkaninie a mnie trzeba takie 2szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 To do salonu ma być? Ja myślałam, ze do pokoju chlopców ta wersalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.01.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 dla mnie ok masz upatrzone mebelki dla Bąków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Nitka a takie oparcia/zaglowki jak ma efilo w narożniku nie załatwią Ci sprawy czyt. nie wystarczą mężowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 To do salonu ma być? Ja myślałam, ze do pokoju chlopców ta wersalka. nie, nie... Bąki mają łóżko pietrowe, dębowe, ze schodami zamiast drabinki i póki co to zabieramy je do nowego domku do spania... poza tym M jest jeszcze w takim wieku, że spanie w swoim pokoju odbiera jako zło konieczne, więc póki co będa spać razem w pokoju B To miało by być do salonu własnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 dla mnie ok masz upatrzone mebelki dla Bąków? Kochana mebelki do Bąków to ja już mam kupione i skręcone Besta z Ikei - do pokoju Maćka czysto białe, do pokoju Bartka czerwono-biało- szare. Czekam jeszcze na samodomykacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Nitu zapytaj tam gdzie ja kupowałam czy zrobią Ci te medle z zagłowkami w tym systemiehttp://www.slawpol.bydgoszcz.pl/pdf/ID-783.017.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Nitka a takie oparcia/zaglowki jak ma efilo w narożniku nie załatwią Ci sprawy czyt. nie wystarczą mężowi? jeśłi dobrze mniemam to jest tensam system bo w bilbao bizzarto... sofa efilo jest świetna, ale pewnie tez kosztuje świetnie... ktoś się orientuje co to jest za sofa? czy występuje w tkaninie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Nitu zapytaj tam gdzie ja kupowałam czy zrobią Ci te medle z zagłowkami w tym systemie http://www.slawpol.bydgoszcz.pl/pdf/ID-783.017.pdf już z nimi rozmawiałam... oni montują tylko na takich 2prętach montowanych pod tapicerką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 ale wysuwane tak jak ten który wkleiłam? Nie podoba Ci sie tak wysuwany zagłówek? z tego co wiem to też są stelaże wysuwane w regulacją kata pochylenia niewielką, ale wygodniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ten co wkleiłas nie jest zły - tylko, że ja rozmawiałam z tąpanią i ona mi powiedziała jakie oni montują w tych swoich sofach... po prostu kawałek tej rurki i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 hmmmm ja bym zapytała czy jak kupie system to mi na nim wkonają zagłowki... Ale nie namawiam. Dla mnie byłaby to gra warta swieczki bo cenowo nic innego nie mogłam znaleść. Szkoda tylko, że wcześniej na ten pomysł nie wpadłam bo zrobiłabym to u siebie napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ano... ja mam ciut inszy kłopot... Trzeszczący się zaparł i chce mieć wyrko z tkaniny nie skóry . I dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Fakt, Bizzarto ma piękne tkaniny a kilku grupach cenowych. mi si eu nich taka jedna szaro srebna podoba bardzo. Pięknie sie mieni. Ale wiem też, że każdy ich salon inne ceny potrafi zaproponować Podobno w Kielcach dają dobre ceny na ich sofy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts