Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

Jeśli się nie pierdyknęli z frontami to tak ;)

Hejka :)

Lidka czytałam ze narty sie udały super :) zaczynam suszyc mojemu głowe, że nasze Bąki już są w dobrym wieku do rozpoczęcia przygody z nartami :) kiedys musimy usiąść i pogadac o tej szkółce- oki? :)

Monia... dzięki :) mam nadzieje, ze już wkrótce się uda coś znów wkleić... na razie czekam na agd...

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nituś, bardzo chętnie pogadam i namówię, bo naprawdę to super sprawa. Tak jak u siebie pisałam, Olga w grudniu stanęła pierwszy raz na nartach, a już w połowie naszego wyjazdu do Włoch samodzielnie zjeżdżała z dużej góry :D Tego na pewno nie osiągnęlibyśmy z instruktorem i lekcjami indywidualnymi

Hejka....

tak se wkleję.... można mówić czy ładne czy nie......

http://www.odrodzenie.com/html/images/zdjecia/112.jpg

siedziałam na tym, jest bardzo wygodne dzięki wysokiemu oparciu pleców, można się oprzeć i głowa nie leci do tyłu..... kolor pasujący do płytek - znaczy coś między ecru a jasnym szarym....

się tematowi przyglądam......

Edytowane przez nitubaga

Dzięki :)

właśnie zbieram punkty za i przeciw.... czyli 1:0 dla sofki ;)

co do oparcia - to innego mi Trzeszczący nie zaakceptuje... warunek konieczny to wysokie oparcie... a tu wybór się nieco zawęża... :(

Byłam swojego czasu w Bizzarto to taki mebelek z systemem wyjeżdżanych w góre zagłówków na prowadnicach... od 3,5 klocka w najtańszej tkaninie :( a mnie trzeba takie 2szt :o

To do salonu ma być? Ja myślałam, ze do pokoju chlopców ta wersalka. ;)

nie, nie... Bąki mają łóżko pietrowe, dębowe, ze schodami zamiast drabinki i póki co to zabieramy je do nowego domku do spania... poza tym M jest jeszcze w takim wieku, że spanie w swoim pokoju odbiera jako zło konieczne, więc póki co będa spać razem w pokoju B :)

To miało by być do salonu własnie... :)

dla mnie ok :) masz upatrzone mebelki dla Bąków?

Kochana mebelki do Bąków to ja już mam kupione i skręcone :) Besta z Ikei - do pokoju Maćka czysto białe, do pokoju Bartka czerwono-biało- szare. Czekam jeszcze na samodomykacze...

Nitka a takie oparcia/zaglowki jak ma efilo w narożniku nie załatwią Ci sprawy czyt. nie wystarczą mężowi?

jeśłi dobrze mniemam to jest tensam system bo w bilbao bizzarto... sofa efilo jest świetna, ale pewnie tez kosztuje świetnie... ktoś się orientuje co to jest za sofa? czy występuje w tkaninie?

Nitu zapytaj tam gdzie ja kupowałam czy zrobią Ci te medle z zagłowkami w tym systemie

http://www.slawpol.bydgoszcz.pl/pdf/ID-783.017.pdf

już z nimi rozmawiałam... oni montują tylko na takich 2prętach montowanych pod tapicerką...

hmmmm ja bym zapytała czy jak kupie system to mi na nim wkonają zagłowki... :D

Ale nie namawiam. Dla mnie byłaby to gra warta swieczki bo cenowo nic innego nie mogłam znaleść. Szkoda tylko, że wcześniej na ten pomysł nie wpadłam bo zrobiłabym to u siebie napewno.