pasie 27.01.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Nitka ja też mam dylematy kanapowe i to strassssssszzzzzzne:bash: a u mojego Starszaka też Besta króluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Fakt, Bizzarto ma piękne tkaniny a kilku grupach cenowych. mi si eu nich taka jedna szaro srebna podoba bardzo. Pięknie sie mieni. Ale wiem też, że każdy ich salon inne ceny potrafi zaproponować Podobno w Kielcach dają dobre ceny na ich sofy. Ja się kiedyś Bilbao przyglądałam... fajne ma te podnoszone zagłówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.01.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Już wiem, te boczne zagłówki mi wersalkę przypominają...jeszcze mogłyby się rozkładać do spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Wiola bo to jest wersalka i o to mi własnie chodzi by jej potencjalne rozkładanie nie wiązało się z jazdą kółeczkami po podłodze... jeszcze się gibam.... Może zadzwonie do tych Kielc - może faktycznie się by udało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Zamówiłam dziś płyte, a właściwie sklejkę do tych kubików... już mnie świeżbi by zacząc je skręcać a one do odebrania dopiero w sobotę ale nic to... farby mam, wkręty są... tylko czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.01.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Nituś, fajna ta kanapa. Kolorystycznie na pewno by pasowała do płytek na dole. Chciałaś wczoraj obejrzeć moje płytki i co ? Zdjęcia som, a ciebie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.01.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Hejka... Lidzia byłam, widziałam, ale to się nie liczy... jak tylko będe mogła wpraszam się na macanko wtedy uznam, że to nie fotomontaż ;) Słuchajcie znów choruje... mam coś z krtanią... mówie i mnie nie słychać... mąż aż się cieszy bo zanim oniemiałam zaczęłam wspominac coś o lamach , ale próbuje mnie leczyc W domu coraz fajniej... kubiki się skręciły, kolejne lampy się pojawiają.... kuchnia się wstpęnie skręciła i wychodzi mi na to, że kupione szafki wiszące jednak nie zawisną... fajnie jest patrzeć na reakcje ludzi jak wchodza do kuchni i pierwsze co robią to pytają co to? i idą macać :D Trafiła nam się baaaardzo fajna ekipa monterów... był kłopot z jedną szafką bo miała 40 cm a wyszło, ze powinna mieć 38,5 i kurde zrobili. Szafkę zmniejszyli, fornt odcięli, brzeg wykończyli obrzeżem, otwory pod zawiasy wycięli nowe... da się? da się !!! Długo im zeszło, bo od 8 rano do 19 w SOBOTE, ale daliśmy rade i w dobrych nastrojach umówiliśmy się na ciąg dalszy montażu jak dostkukamy blat W tzw. międzyczasie mój kochany mąż stawał na wysokości zadania w temacie kubiki. Mamy już skręcone 5szt z 6. Teraz je trzeba lekko przeszlifować papierkiem i można malować. W tym tygodniu mam i wywiadówke, i B ma wycieczke i M ma wizyte u ortopedy, i Dziadki przyjeżdząja na obchody dnia dziadka i babci, i pomiar schodów w środe.. i zasłony mam odebrac, i olej do palisandru w Piasecznie kupić... a ja zawalona katarem niema leże w łóżku. Ech... ale damy rade właśnie robię sobie inhalację i musi pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.01.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 A.. i takie mi się podoba do kuchni nad blat... http://lampadina.com.pl/legro/119711.jpg i jak tylko to dopadnę na żywo by pomacac jak dużo daje światła - to kupię. Mam wyciągniete dwa kabelki w kuchni pod oświetlenie podszafkowe a teraz będzie inne - nadblatowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja to mialam jakies poltora tygodnia temu, wspolczuje... Walnij sobie ibuprom zatoki - pomaga i w dodatku ma sie po nim high. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.01.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Nitka litości a zdjęcia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.01.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja to mialam jakies poltora tygodnia temu, wspolczuje... Walnij sobie ibuprom zatoki - pomaga i w dodatku ma sie po nim high. ooo a powiem szczerze, że o zatokach nie pomyślałam... może to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.01.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Nitka litości a zdjęcia!!!!! Monia... co mam pokazać... same szafki z frontami w niebieskiej folii... bez sensu. Folie zdejme dopiero po montażu cokołów, bo to tez będzie kombinatoryka z palisandrem i blatu, bo z tym może być różnie. Jeszcze ciut, jeszcze tylko troche i może się uda pokazać jakiś zarys kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.01.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja też czekam na zdjęcia a najbardziej to kubików jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.01.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 skoro fotek nie dają to poproszę inne atrakcje bo się nudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Nitka a na niemość to w aptece emskie kup i pij najlepiej z ciepłym mlekiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 skoro fotek nie dają to poproszę inne atrakcje bo się nudzę atrakcje dla ciężarnej.... hm... pierwsze mi przyszło do głowy sok buraczkowy ;) Żyje, zasmarkana strasznie, ale żyje. Kubiki zaczęły się malowac wczoraj, jestem zaskoczona, że tak fajnie się maluje sklejke to raz, i dwa że dulux kryje lepiej niż beckers Zaraz tam jade dokończyć jeszcze 2 pudła i jako, że już spakowałam aparat to pukne im fotki odebrałam też zasłony, w pudle wyglądają tak jak chciałam, zobacze czy miłe wrażenie mi pozostanie jak je powiesze pewnie gdzieś za 2-3 dni, jak wyglancuje podłogi No to tyle paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Miałam otworzone na kompie to wkleje - bo chyba nie mówiłam jeszcze nic o lampach w pokojach Bąków. Ostatecznie wybrały sobie takie http://lh5.ggpht.com/_83tmosUe46o/TUfdO07ynlI/AAAAAAAAEbM/WFAkO2a5uxg/001.JPG ta jest u M, B na taką sama tyle, że czerwoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.02.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 No i bardzo ładnie ale jedno zdjęcie - no weź wrzuć więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Fajna lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 No to jestem... Zasłony oddałam do sklepu - do skrócenia...boszeee jaka szkoda, ze pani w sklepie długość zasłony liczy inaczej od pani krwacowej okazało się że zasłony są za długie o 3 cm.. mają poprawić i uszyć drugie takie same... wyglądają na prawde super więc stwierdziłam, ze nie będe szukac niczego innego Teraz foty, by nie było, że się opierniczam kubiki Kupioną sklejke skręciliśmy wkrętami do drewna i blaszkami i wyszło tak pomalowane, oprócz tego co widać jest jeszcze soczyście limonkowy i biały strasznie chce je powiesic na mocno grafitowej ścianie... powinno wyglądac fajnie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts