Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teraz ciut kuchni, ale od razu mówie, ze szału nie ma... bo wszędzie zabezpieczenia

005.JPG

część spiżarki

010.JPG

karuzela? ;)

011.JPG

dalsza część spiżarki

013.JPG

w dziurze nad i pod nią będzie też palisander :)

I w końcu zaczynam panować nad kuchennym bałaganem ;)

016.JPG

No i tyle :) ide coś zjeść i na wywiadówke :)

AAAAAAAAAAAAAaaaaa i najważniejsze... Bartus dostał +5 z testu z angielskiego :D :D :D strasznie sie cieszę, w nagrode powiedział, ze chce iść do kina :D

no nie moge mu odmówić :D

http://https://lh4.googleusercontent.com/_83tmosUe46o/TUgYDWbq2tI/AAAAAAAAEbk/KjanQQEeRvw/016.JPG

Edytowane przez nitubaga

Noo niby jest to jakiś argument ;) ale nie sądzy by wystarczył... jak tylko blat się zamontuje folie robią wypad :D i kupiłam dziś jeszcze 2 listwy podłogowe z palisandru... jesooo jakie krzywe :o wygięte w łuk :o ale dupa wszystkie w sklepie takie były, więc wzięłam te najbardziej proste i tyle. Na szczęście będą cięte na kawałki więc może z tego jakoś wyjdziemy :)

Masz pomysł jak w sposób niewidoczny powiesić kubiki? mam z tym ciut kłopot

ee to jak zwykła płyta meblowa, to masz 2 wyjścia,jeśli półka ma dźwigać dużo, to użyj listew do szafek kuchennych, jesli funkcja bardziej dekoracyjna, a dżwigać będzie jedynie durnostojki, to wystarczy zwykła płytka wieszakowa, z tym,że montowana na styk do kubika, a w miejscu wkręta robisz nawiert na łebek, co by nic od ściany nie odstawało :)

NItka, ilość szafek powala...myslałam ze trochę mniej ich bedzie a tu taaakie bogactwo...

tam w szafce nie nazywa się karuzela, tylko "nerka" ;)

Kolor błękitny trochę mnie przeraził, bo nie lubie niebieskiego ale jakby sie uczepić, to kwestia przyzwyczajenia. Mój M. mówi, ze jak zostawisz w folii, to za rok masz nową kuchnię :D:D:D

Nituś, zdolniacha jesteś :D Półeczki dla chłopaków wyglądają super :D

Turkusowa kuchnia zarąbista - może rzeczywiście zostaw ją taką ;) :p

Kidzia gdyby to jeszcze był turkus to moooooże bym pomyślała ;) ale to taka wiesz.. ciulawa niebieska folia jak na reklamówki ;)

Kiedyś tylko na błękitno kuchnie malowali (farbką) bo muchy nie przepadają na tym kolorem :lol2:

sama lubię niebieskości... czekam na fotę z listwami i po zdjęciu folii :D

oo argument z muchami wart rozpatrzenia ;) a na wspomniane foty ja też już czakam z utęsknieniem :)

Nie cierpię błękitu ale zapowiada się ciekawie. Nitka fajne te półeczki :)

Nam też się coraz bardziej podobają... te kolory są bardzo żywe, znawca by pewnie powiedział, ze energetyczne :) mam nadzieje, ze się młodemu spodobają bo on ich jeszczenie widział - ma to byc dla niego niespodzianka :)