malgos2 01.02.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nooo zdolniacha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 (edytowane) Teraz ciut kuchni, ale od razu mówie, ze szału nie ma... bo wszędzie zabezpieczenia część spiżarki karuzela? dalsza część spiżarki w dziurze nad i pod nią będzie też palisander I w końcu zaczynam panować nad kuchennym bałaganem No i tyle ide coś zjeść i na wywiadówke AAAAAAAAAAAAAaaaaa i najważniejsze... Bartus dostał +5 z testu z angielskiego :D strasznie sie cieszę, w nagrode powiedział, ze chce iść do kina no nie moge mu odmówić http://https://lh4.googleusercontent.com/_83tmosUe46o/TUgYDWbq2tI/AAAAAAAAEbk/KjanQQEeRvw/016.JPG Edytowane 1 Lutego 2011 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2011 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 pieknie I nowe doświadczenie - wiem,ze nie zdzierżyłabym błękitnej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Malkaaa Ty nawet nie żartuj bo mój Trzeszczący mi wczoraj powiedział, ze on sie już opatrzył z tym błękitem i w zasadzie.... i tak ostatecznie... i jak się pomyśli... to MÓGŁBY ZOSTAC jesoooo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2011 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Wariat ale w zasadzie, pobedzie tak kilka miesięcy (az samo zacznie odłazić) i potem bedziecie mieli zupełnie nowe meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Noo niby jest to jakiś argument ale nie sądzy by wystarczył... jak tylko blat się zamontuje folie robią wypad i kupiłam dziś jeszcze 2 listwy podłogowe z palisandru... jesooo jakie krzywe wygięte w łuk ale dupa wszystkie w sklepie takie były, więc wzięłam te najbardziej proste i tyle. Na szczęście będą cięte na kawałki więc może z tego jakoś wyjdziemy Masz pomysł jak w sposób niewidoczny powiesić kubiki? mam z tym ciut kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2011 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Jak gruba jest sklejka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 18 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2011 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ee to jak zwykła płyta meblowa, to masz 2 wyjścia,jeśli półka ma dźwigać dużo, to użyj listew do szafek kuchennych, jesli funkcja bardziej dekoracyjna, a dżwigać będzie jedynie durnostojki, to wystarczy zwykła płytka wieszakowa, z tym,że montowana na styk do kubika, a w miejscu wkręta robisz nawiert na łebek, co by nic od ściany nie odstawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.02.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nituś, zdolniacha jesteś Półeczki dla chłopaków wyglądają super Turkusowa kuchnia zarąbista - może rzeczywiście zostaw ją taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Musze Ci powiedziec, ze mnie zmrozilo w pierwszej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.02.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 (edytowane) Kiedyś tylko na błękitno kuchnie malowali (farbką) bo muchy nie przepadają na tym kolorem sama lubię niebieskości... czekam na fotę z listwami i po zdjęciu folii Edytowane 1 Lutego 2011 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.02.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nie cierpię błękitu ale zapowiada się ciekawie. Nitka fajne te półeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.02.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nitka a co z kafle masz na podłoze w kuchni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 bedzie piknie. Urzekła mnie wysoka zabudowa w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.02.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 NItka, ilość szafek powala...myslałam ze trochę mniej ich bedzie a tu taaakie bogactwo... tam w szafce nie nazywa się karuzela, tylko "nerka" Kolor błękitny trochę mnie przeraził, bo nie lubie niebieskiego ale jakby sie uczepić, to kwestia przyzwyczajenia. Mój M. mówi, ze jak zostawisz w folii, to za rok masz nową kuchnię :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nituś, zdolniacha jesteś Półeczki dla chłopaków wyglądają super Turkusowa kuchnia zarąbista - może rzeczywiście zostaw ją taką Kidzia gdyby to jeszcze był turkus to moooooże bym pomyślała ale to taka wiesz.. ciulawa niebieska folia jak na reklamówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Musze Ci powiedziec, ze mnie zmrozilo w pierwszej chwili. ano... przyznać trzeba, że średnio się to komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Kiedyś tylko na błękitno kuchnie malowali (farbką) bo muchy nie przepadają na tym kolorem sama lubię niebieskości... czekam na fotę z listwami i po zdjęciu folii oo argument z muchami wart rozpatrzenia a na wspomniane foty ja też już czakam z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nie cierpię błękitu ale zapowiada się ciekawie. Nitka fajne te półeczki Nam też się coraz bardziej podobają... te kolory są bardzo żywe, znawca by pewnie powiedział, ze energetyczne mam nadzieje, ze się młodemu spodobają bo on ich jeszczenie widział - ma to byc dla niego niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts