Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No :) jeszcze mam dla niego naklejki kosmitów, ale to będzie na szybe okna połaciowego ;) czekam jeszcze na te zasłony bo mispokoju nie dają , ale wiem, ze wyjdzie nieźle bo jak je wieszałam za pierwszym razem to już wtedy mi się podobało :)

A drzwi do szafy od samego początku chciałam białe dlatego poszalałam z ciemnym kolorem na ścianach i na suficie :)

Ale się u Ciebie dzieje...

Fajna jadalnia i pokój młodego i lampa w sypialni.....

Noooo noooo Nitaka.... dobrze, ze wzięłaś aparat. Czekam jeszcze na odsłonę drugiego pokoju syna....

I wiesz, jasne zasłony pasowały by w jadalni... ale ja mało na wykończeniówce się znam, wiec się nie wypowiadam.....

Czekam na OTWARCIE kuchni :):)

Ty nawet nie wiesz jak ja tez czekam... jak mi się uda dopasć ten blat to się chyba upije z radości :)

Byłam u Cie, ale widze, że zawalona robotą jesteś, ale jak kuchnie odpale to przyjedziesz, nie?

Nitka super pokoik ucznia:)

i lampy też fajniutkie :):):)

i kącik jadalny się fajnie zapowiada i............. chyba muszę się do Ciebie wybrać :)

Pasie dzięki ... z pokojem Bąków to nie jest tak prosto... już ich nie bawią puchatkowe klimaty, więc trzeba było jakoś samemu stworzyc coś co się im spodoba ale nie będzie to jeszcze szaleństwo nastoletnich buntowników :D choc Maciej dla przykładu zażyczył sobie czarne łóżko... i jedyne jakie mi w tej chwili przyschodzi do głowy to hermes z Ikei i nie wiem czy kieeeedyś na nim nie stanie :)

Jadalnie wygląda nieżle, ale mam kłopot z tym o czym pisała Arnika - kolor zasłon... chciałabym neutralne, w kolorze podłogi i ścian, ale się obawiam, że się to wsio zleje w jeden wielki beeeeeeeeeeeeeeeeeeż... a tego nie chcemy. Więc albo będzie kolor na zasłonach i biel firanek, albo jasniuteńkie zasłony i drewniane żaluzje w okanch....

pojęcia nie mam... więc pewnie pójde do znawców na wątku o salooooonach ;)

Ale się u Ciebie dzieje...

Fajna jadalnia i pokój młodego i lampa w sypialni.....

Noooo noooo Nitaka.... dobrze, ze wzięłaś aparat. Czekam jeszcze na odsłonę drugiego pokoju syna....

I wiesz, jasne zasłony pasowały by w jadalni... ale ja mało na wykończeniówce się znam, wiec się nie wypowiadam.....

no z drugim pokojem nie ukrywam, że jeszcze z kilka dni zejdzie... teraz dwa weekendy nam wypadają... a u nas gro prac właśnie w soboty się posuwa.. ale damy rade. I tak do końca marca bez schodów jestem.. więc siedze na tyłku. Co do zasłon to jak pisałam... mam orzecha :p do zgryzienia.....

Fajowo sie robi :)

oooo jest markocia i ona mi powie co by dała w oknach... jasne okna i ciemne oprawy czyli zasłony, czy jasne coś a'la lniane zasłony ale żaluzje z ciemnego drewna (podobnego do stołu) w okach...

noo to słucham :)

oooo jest markocia i ona mi powie co by dała w oknach... jasne okna i ciemne oprawy czyli zasłony, czy jasne coś a'la lniane zasłony ale żaluzje z ciemnego drewna (podobnego do stołu) w okach...

noo to słucham :)

wszystkie głosy są mile widziane... bo pomogą mi się ogarnąć... dodam, ze wykusz jest na północ, więc nigdy nie mam w nim otwartego słońca, ale do jadalni wpada światło rano przez balkon a po południu przez okno w kuchni....

Dam, daaaam :) z głosu pan jest bardzo miły. Ma mi zrobić pomiar i wycenić... jak się cenka spodoba... to bierzemy i mamy z czapki :)

Wusiak bardzo mądrze prawisz, bo tez tak dziś pomyślałam :) i znalazłam zasłony na cały parter :D :D eurofirany - siedziałam tam prawie godzine :o i wybrałam... kolor - coś a;la wenge ale nie czarny, z postarzanym złotem i drobniuteńką srebrną niteczką :)

020.JPG

uprzedzajac pytania - to nie jest zielony ;) tak jakoś wyszedł ;) tylko teraz pasy pionowo czy poziomo... poszerzamy czy podwyższamy jadalnie?

hm.....

poziomo będzie więcej tych niteczek widać.... ale pionowo podniesie mi sufit który jest dość nisko bo podwieszany.... i bądż tu mądry !:o

I ściana u M. - już gotowa schnie :)

003.JPG

po prawej nad szafą nie malowałam to tam mebelki podjadą jeszcze do góry do samego sufitu ;)