nitubaga 09.02.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 czyli, ze co? za ciemne? w całej jadalnie tych zasłon było by potencjalnie 3 szt... i też się mnie widzi, ze w pionie.... Niby mam jeszcze na oku inne - takie niby z lnu... spokojne, ale się obawiam, ze to już przegięcie z tymi jasnymi kolorami - chyba wyjdzie mdło po prostu, bo tam oprócz stołu nie było by wcale kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 nie te są piękne nie za ciemne i nie za jasne ładny kontrast:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Blat zamówiony... wygląda na to, że będę miała piękny, czarny granit nero absolute, gruby na 4 cm bez podklejek :D w zajebistej cenie montaż wstępnie umówiony na I poł marca. Jeśli się wszystko szczęśliwie uda to po montażu schodów na przełomie marca i kwietnia i po ogólnym sprzątaniu, czyli gdzies ok 15 kwietnia - wybije godzina P jak przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Nitka i gdzie zamówiłaś blat???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A jakie masz na oku lniane zasłony...? Gdzie i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) Blat w końcu będzie od nazwijmy to "lokalnego" pana kamieniarza.... do którego w życiu bym nie trafiła gdyby nie jedna taka laska stąd, z foruma... jeszcze nie wiem jaką flaszke jej dam, ale kurde dam Monika słyszysz... to o Tobie Zasłony na razie robią stop. Pomyslałam, ze jak odpale kuchnie i wypoczynek i lampy - to wtedy spojrze krytycznie co w okna wsadzić. Raczej na pewno będa to rzymskie rolety z jakiejś mało przezroczystej firany + zasłony. coś jak tu... to na wykusz i okno w salonie. Pytanie otwarte jest wciąż o okna balkonowe... i tam pewnie zrobię to samo tylko w formie tradycyjnej firany zapewne... ale jeszcze nie wiem. Bo kłopot w tym, że okna balkonowe zwłaszcza to na taras musi sie dobrze otwierac i nie zawadzać o te roletkę... Edytowane 15 Lutego 2011 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A ten len to jaki i po ile????????Ja myślę nad zasłonami... i myślę i wymyślić nie mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Nitka ja ostatnio właśnie czytałam, żeby zasłony to na sam koniec, jak się już wszystko poustawia a nawet zamieszka:yes:ja już trzeci miesiąc mieszkam i nadal dumam nad oknami:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Pasie... ja już od końca czerwca rezyduje i dalej nie wiem co chce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A ten len to jaki i po ile???????? Ja myślę nad zasłonami... i myślę i wymyślić nie mogę.... wiesz co.. jak będe w tym sklepie z zasłonami to zrobię fotkę i sprawdze cenke on jest w 2 kolorach... taki beżyk - wiem, że brzmi strasznie i szarość... jak dobrze kojarze to w jednej cenie za ok 100 zł mb, ale pokroić się za to nie dam A w sklepie powinnam byc lada dzień, bo mam nadzieje, że już niedługo będę miała do odbioru zasłony do pokoi Bączków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Nitka ja ostatnio właśnie czytałam, żeby zasłony to na sam koniec, jak się już wszystko poustawia a nawet zamieszka:yes: ja już trzeci miesiąc mieszkam i nadal dumam nad oknami:mad: no i pewnie u nas tak własnie będzie... To co ja chce to ja mniej więcej wiem, gorzej z dobraniem kolorów, bo raz mi się podoba jedno, po czym ide do innego wieszaka z próbnikami i podoba się inne... ostatnio widziałam fajne materiały z kolekcji Ewy Minge. Nie wszystkie dla mnie - ale niektóre na prawde piękne i odważne. Poza tym to tylko szmata... która można wymienić nie? no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Nituś... dla mojego serducha to lepiej brzmi beżyk, niż szarość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 a mój małż jak usłyszy cenę 100 za metr to chyba mnie zamorduje;) ostatnio na takim etapie chłopina się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Nooo to bezykowi zrobię dokładniejsze oględziny zwłaszcza, że u mnie pewnie tez sie jakimś zimnym beżykiem zakończy temat i wylookam ile szerokości ma ten metr bieżący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Pasieeee... a po co chłopu taka wiedza jak koszt materiału nie obciązaj go tak strasznie ja mojego nie obciążam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Pasieeee... a po co chłopu taka wiedza jak koszt materiału nie obciązaj go tak strasznie ja mojego nie obciążam :D ale on się ostatnio pyta -z Zu lampy urwałam stówkę ale i tak mi gadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 OOOOOOO matko mam nadzieje, że mój mi nie zada takiego pytania.... co prawda szamty w oknach na tym etapie uważa za zbytek mojej fanaberii ale jeszcze pytań o cenki nie zadaje. Masz karnisze do wykusza? ja musze się gdzieś zacząć rozglądac... i nie wiem czy pojedyncze i być skazaną na te rolety czy jednak zakupić podwójne na "jakby co" hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.02.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Nituś ja w wykuszu tylko same rolety dam.... więc mam ten problem z głowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Ja kupiłam u siebie podwójne... na jakby co... Fajny i bardzo rzetelny sprzedawca. Niedrogo p[rzede wszystkim. Zamówiłam na aukcj rozmiary, przy czym napisałm maila, żeby mi jednak rurki w czterech karniszach wysłali o 20cm dłuższe... Niestety wysłali jak na aukcji... Zadzwoniłam do pana.... i zaraz tego samego dnia wysłali prawidłowe z odbiorem tych co je za krótkie wysłali. Nooo aż sie kurier zdziwił.. jednego dnia przywozi karnisze , a drugiego dnia przywozi rurki i zabiera te za krótkie.... Nie powiem byłam bardzo zadowolona... i to wszystko gratis oczywiście.... Ma różne karnisze, i kwadratowe, i okrągłe i cienkie i grube... i łamane... jakie chcesz.... Są u mnie w komentach wklejone.... Niestety mój o ceny szmatek się pyta, bo nie mam za dużo kasy i takie za 100 to by na jedno okno było OK ale za metr... to dużo za dużo.... Ale polukaj, bo może u nas są te same szmatki ale w rozsądnych cenach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 byc może... polookam, zrobie fotke i wstawie.. jak się sodoba będziesz wiedziała czego szukać Pasiula sprtnie z tymi roletami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts