malgos2 16.02.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Tak na szybko, bo w przelocie - STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.02.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Wszystkiego dobrego Nitu http://www.florapolska.pl/moduly/sklep/UserFiles/71/zdjecie_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.02.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Nitka szczęścia , zdrówka, pomarańczy............... http://superbiznes.eu/wp-content/uploads/2010/10/Bukiety-kwiatowe1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.02.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Nitusia STO LAT!!!!! http://bi.gazeta.pl/im/5/5187/z5187845X,Pastelowy-bukiecik-z-kaliny--szafirkow--roz--storczyka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Kochani wszystkim dziękuje za pamięć i życzenia Dziś był ważny i miły dzień. Ważny bo była rozprawa w sądzie, nie pierwsza, ale na pewno też nie ostatnia nie pytajcie jak poszło ale po sprawie w radosnych nastrojach zakupiliśmy lampy na cały parter, w sumie 5szt skoro to już mamy za sobą to znak, że został już tylko temat karniszy i zasłon. Ale i z tym powoli damy rade ja wymysle, Trzeszczący przetrawi i będzie dobrze Dziś zakończyliśmy temat kubików, wiszą... pikne, kolorowe, w sam raz do pokoju małolata, ale już nie dziecięcia noo to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 no a gdzie foty wisielców;) a Nitusia w tej sprawie co to o niej gadałyśmy to wyjaśniło się coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 nooo moje wisielce jeszcze w pudle... moge poszperać w necie czy są... Nasza sprawa ma się chyba nieźle. Zadzwoniłam do jednego pana. Jak sie uda to załatwi "temat" raz dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 szkoda, że na białym tle, ale trudno może coś się da wylookac http://www.cudownelampy.pl/sklep/files/zyrandol-pinto-firmy-eglo-89834.jpg spokojne, bez szału, nie odwracające uwagi od tego co w danym pomieszczeniu najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 no to gites;) ja wprawdzie pytałam o fotki kubików ale światełka bardzo ładne:) cały urok w prostocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 aaaaaaaaaaaaa :D z lampami poszło w 5 sekund... spodobały nam się do jadalni... a że z jadalni widac kuchnie, więc wzięliśmy 2 pojedyńcze do kuchni, a że z salonu widac jadlanie - to poszły i do salonu... a z salonu wiadomo - widac hol... więc poszły i do holu i tym sposobem... łatwo i bez bólu poszło Tu lepiej witac jak świecą Kubiki, no wyszły tak. mały żółty kubik jest jeszcze oklejony taśmą... bo będzie zdejmowany przed montażem osprzetu elektrycznego ... I w końcu dotarły zasłony do pokoju B... nooo to tyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 fajne i światełka i kubiczki będzie miał radosny kolorowy akcent w pokoju:) a zasłonki u mnie wyglądają na różowawe:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 :D one sa bielusieńkie, ale obok jest ściana w kolorze czerwonego wina.. i pewnie dlatego tu za dnia i jeszcze bez zasłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 no piękny gabinecik młodego gentelmana nie powiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 jemu też sie bardzo podoba.. i to najważniejsze Oto jak się u nas ogląda bajki peeeełen luuuuz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 no niezły jest:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.02.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Świetnie wyszło i jeden pokój i drugi, brawa dla Was:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.02.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 pokoje wyszły superowo a kubiki zarąbiste gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2011 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Dzięki, dzięki ale trzeba przyznac uczciwie, że było to prostsze niż by się mogło na wstępie wydawać... teraz to nawet Trzeszczącemu się grafitowa ściana bardzo podoba... i powiedział, że CZASEM WARTO posłuchać żony no niemożliwy jest ten mój chłop. Szkoda, ze jak wspominam o pomalowaniu na ten kolor kuchni - to znów jak przy kubikach kręci nosem :D No a teraz on śpi a ja o 5 klikam. Obudził mnie jego budzik jego nie ruszył, a ja mam po nocce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2011 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Temat na teraz to zasłony... jako, że nie wszyscy zaglądaja na watek z dekorackami okien - wkleje też kilka szmatek tutaj... Do ścisłego finału weszły szare jest też beżowe, ale nie żołte. następne pasiaki daje metke by zobaczyć szerokość i nazwe - dla chętnych next - ta jest bardziej przezroczysta. następna... długo nad nią stałam następne.... te mają srebrne niteczki, ale te są z tych droższych... po ok 150 - 200 zł m2 i LM oraz wszystkie są w miare jasne, kolorystycznie bez szaleństw, jak było zasugerowane ceny różne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ja byłam wczoraj w LM....Spodobały mi się zasłony już gotowe za... 40zł... Są jednokolorowe i jasne szare i takie beżowo miodowa i złotobrązowe,,, każda z tych zasłon ma maleńki cieniutki paseczek oczywiście pionowy.... Co mnie tylko powstrzymało od zakupu to iż nie mogłam zdecydować się na kolor, i to, że znalazłam len z bawełną ... iiiii nie wiem teraz co wybrać..... Len pochodzi z fabryki lnu w Żyrardowie.... Nazywa się Montana... Cena coś 42zł/mb ... A, że na takie zasłony na podłodze potrzebuję ok 35mb to się muszę albo zastanowić, albo wstrzymać, albo znaleźć gdzieś tańszy materiał.... Nooo szmatkowy zawrót głowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts