Gosiek33 18.02.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Nic nowego nie wymyślę.......pięknie urządzone pokoje dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.02.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ehhh młode to mają szczęście niema co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 No przyznać trzeba, że ja w ich wieku, w czasach zamierzchłej komuny takiego kolorowego pokoiku nie miałam więc może kurde dlatego się tam nimi przejęłam Jak żyjesz? koniec już widać... roboty oczywiście nie Wasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.02.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ja miałam nawet fajny ale aż tak U nas "końca nie widać" Aktualnie dziergamy pokój młodego a tu pierwszy wołek do obrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Nitkla ty już masz ten granitowy blat??????????? Jak byłam w Strzegomie to za M2 najwięcej było jakoś koło 800zł... w zależności który się wybrało....Ja na parapety wybrałam bardziej maziaty.... żeby kurzu nie było na nim widać... I okazał się ponad 400zł/m2... bardziej 450... zł....Te bardziej jednolite kosztowały drożej... Lazury, star galaxy, szwed.... Każdy producent niejednokrotnie ten sam granit nazywał inaczej...Podjechałam do kamieniarza u nas i na teraz ma star galaxy za 1200zł/m2 .... w sumie mnie blat by kosztował jakieś 5000zł za całość z wycięciem dziur pod zlew i pod indukcje.... Ale to tylko teraz, bo jest zastój, a później już nie będzie takich cen.....Napisz ile u Was kosztował granit... Może być na priv.... Jestem ciekawa czy za tym bardziej szlachetnym granitem trzeba aż jechać do Stzregomia.... Choć na szybko licząc wychodzi mi jednak sporo taniej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.02.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 witajcie po wesołym weekendzie spędzonym na łonie rodzinki wróciłam razem z Bączkami do domku jednak wszędzie dobrze, ale wiadomo... Z nowości... chyba w moim domu znów stanie kolejna samoróba strasznie się cieszę tym razem samoróbe na moją prośbe popełnił mój rodziciel. Wyszło dokładnie jak chciałam Fotki będą jak samoróba dostanie ostatni szlif Może tylko powiem, że jest to stojak na akcesoria kominkowe i brykiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.02.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Pokoik git, śliczniutko Tylko tak się zastanawia jak 7 letni dzieciak będzie siedział przy tak wysokim biurku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Chyba ma podnoszone krzesło.... Malcia Wszelki duch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.02.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 no ale jak podnoszone krzesło to nogi dyndają, nie? cieszysz się,że jestem ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.02.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 no dyndaja dyndają.... jak mu będzie to przeszkadzało dostanie jakis podnóżek... czy cuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.02.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 A weź mnie jeszcze uświadom... co to było z tym za wysokim krzesełkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Cieszę się Malcia jak nie wiem...Jak jesteś to znaczy, że żyjesz.Co kilka dni, średnio co dwa jeździłam koło Twoich okien i posiadłości.... Młode piszczało choć mamuś do Malki....Nooo i nie dam rady bo ja z suk do weta.... Na takim wysokim będą mu dyndać... Nie ma innej opcji... Ale dorośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.02.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 A weź mnie jeszcze uświadom... co to było z tym za wysokim krzesełkiem? Po pierwsze serwujemy dziecku duże prawdopodobieństwo płaskostopia, brak stabilnego podparcia dla stóp, prowadzi do nadmiernego obciążania kr. lędźwiowego, prowokuje do pochylania sylwetki, generalnie rozwala kręgosłup, wymieniać dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Kubiki na grafitowej ścianie są świetne!!! Z zasłon, to jak zwykle, podoba mi się to co najdroższe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.02.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Ooooooooooo mnie zawsze nogi dyndały - stąd płaskostopie i kłopoty z kręgosłupem dobrze, że choć teraz wiem skąd mi się to wzięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.02.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Rasia mnie też się podoba to co najdroższe... tylko Biletów Narodowego Banku Polskiego brak.... Więc muszą być i tanie i ładne, bo znając życie muszą starczyć na kilka lat i być uniwersalne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.02.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 (edytowane) Dobra Malka ... przypomniałam sobie, przekonałas mnie, będzie podnóżek jak dobrze, że Cie mam Gosia - lepiej późno niż wcale, nie? choć ja gdyby nie malka swojemu dzieciowi bym zasponsorowała to samo brrr Czeee Rasia - dzięki za pochwałe kubików... pękam z dumy zaczynam dochodzić do przekonania, że kupowanie sprawia frajde, ale jest ona niczym w porównaniu z tym jak się zrobi coś zupełnie nowego samemu. Ty robiłas lampe to wiesz co mówie, nie? Edytowane 23 Lutego 2011 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 to się jeszcze powymądrzam ideał miejsca pracy dla dziecka, regulowana wysokość zarówno biurka jaki krzesła, pozwalajace na stabilne podparcie stóp, przedramion, kręgosłupa - na całej jego długości o takie np http://biurkamoll.pl/_var/gfx/6b3b15a0661a2c9b7f0cfc8aa48f12a4.jpg http://biurkamoll.pl/_var/edytor/CUBE_biurko_orzech.jpg http://biurkamoll.pl/_var/edytor/bambino.jpg lub takie, zdecydowanie tańsze,a spełnia wszystkie wymogi http://sportclub.net.pl/image_func.php?img=gfx/23f220912608df7c0bde2b48003460a2.jpg&maxwidth=198 i wersja absolutnie ekonomiczna http://www.dobrzekupisz.pl/images//Rameta/prymus_2000IIU.jpg http://fpnysa.domainasistance.beep.pl/zawartosc/z_506_1047_090420084234.jpg do tego zamiast krzesła - piłka dostosowana wielkością do wzrostu dziecka i mamy superergonomiczne miejsce nauki za niewielkie pieniądze ico najważniejsze.......... dziecko bez wad postawy a szukając biurek w necie, znalazłam taką cudną rycinkę, która wszystko wyjaśnia http://www.budnet.pl/zdjecia/Max_Fliz_prawidowa_postawaduze.jpg noooooo, uffffffffffffffffffffff chyba wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.02.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 matko, jaki szybki i dokładny wykład lubię takie proste przemawianie poprzez obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.02.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 JA tez.... no nic biurko już jest i go nie wyrzuce, natomist postaram sie by wsio reszta była jak "z obrazka" nawet krzesło już mam takie jak trzeba, może nie wygląda tak wypaśnie jak na pierwszych fotkach, ale ma co trzeba. Zostały jeszcze dyndające nogi.... Natomiast przyznać się trzeba, że ja też siedziałam jak na pierwszym obrazku... co prawda płaskostopia nie mam, ale kręgosłup na zajęciach w podstawówce prostować musiałam Wyedukowana ide szukac podnóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts