Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jedź jedź, jest w czym przebierać :)

Dziś:

w końcu pozbyłam się kontenera ;)

był pan do szamba u sąsiadów i puknął że u nas pełno więc może chce by on mi to zabrał :o chciałam :D :D

odwiedziła mnie Kruelcia ... ale wpadła jak po ogień... i pognała dalej. ;)

I byłam na zakupach: weszłam po tipony a wyszłam z

http://www.ikea.com/PIAimages/0098630_PE239769_S4.JPG

i tablicą i flamastrami :o i o małe co bym nie wyszła z łóżkiem dla M :D :D

no szok!! :o

Ale za to mam tez delikatny reling do kuchni by móc na nim wieszać pojemniki z świeżymi przyprawami... te kuchenne które widziałam sa okropne...

Od dziś "potwór" spełnia swoją funkcje ;)

007.JPG

zmieściłam 1,5 zgrzewki brykietu, środki do czyszczenia szyby i podpałke. Z boku wiszą tymczasowe przybory, jakiś pogrzebacz, klucz do regilacji wkładu... wsio pięknie i na miejscu. I tak lubie ;)

Wusiak: odnośnie priva 30x115 cm - da rade?

nooo czarnuch jest czarny ;) nie jest to może cudo techniki, ale rewelacyjnie mi rozwiązyje wszystkie problemy kominkowe... bo jako, że jaka obudowa jest każdy widzi... miałam spory kłopot ze składowaniem drewna, którego nigdy nie chce mi się układać w ładny stos, które się kruszy i syfi płytki - a teraz ... czysto i schludnie :D

zastanawiam sie jeszcze nad jakimś podręcznym odkurzaczem... chyba, że kupie zmiotke i zacznie mi to zdawać egzamin ... jeszcze sie obaczy :)

nooo czarnuch jest czarny ;) nie jest to może cudo techniki, ale rewelacyjnie mi rozwiązyje wszystkie problemy kominkowe... bo jako, że jaka obudowa jest każdy widzi... miałam spory kłopot ze składowaniem drewna, którego nigdy nie chce mi się układać w ładny stos, które się kruszy i syfi płytki - a teraz ... czysto i schludnie :D

zastanawiam sie jeszcze nad jakimś podręcznym odkurzaczem... chyba, że kupie zmiotke i zacznie mi to zdawać egzamin ... jeszcze sie obaczy :)

o rany... a ja o tym z oczami i odnóżami :rotfl::rotfl: