nitubaga 24.02.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Nooo i oni za 50 zł za 1szt wypożyczaja próbniki w zasadzie bez limitu czasu. ja byłam w tym na Górczewskiej... nie powiem mają tego spooooro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Nitula to Rodziciel jak nic produkcję może otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 I ja byłam niedawno zachwyconą kolekcją tkanin w Komforcie. Wrócę tam jeszcze nie raz bo jest w czym wybierać. A jakie cudne obiciówki mają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 I ja byłam niedawno zachwyconą kolekcją tkanin w Komforcie. Wrócę tam jeszcze nie raz bo jest w czym wybierać. A jakie cudne obiciówki mają! to chyba ja też muszę w końcu pojechać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Jedź jedź, jest w czym przebierać Dziś: w końcu pozbyłam się kontenera był pan do szamba u sąsiadów i puknął że u nas pełno więc może chce by on mi to zabrał chciałam :D odwiedziła mnie Kruelcia ... ale wpadła jak po ogień... i pognała dalej. I byłam na zakupach: weszłam po tipony a wyszłam z http://www.ikea.com/PIAimages/0098630_PE239769_S4.JPG i tablicą i flamastrami i o małe co bym nie wyszła z łóżkiem dla M :D no szok!! Ale za to mam tez delikatny reling do kuchni by móc na nim wieszać pojemniki z świeżymi przyprawami... te kuchenne które widziałam sa okropne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Nitula to Rodziciel jak nic produkcję może otworzyć żebyś wiedziała... jak nic mu to zaproponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Od dziś "potwór" spełnia swoją funkcje zmieściłam 1,5 zgrzewki brykietu, środki do czyszczenia szyby i podpałke. Z boku wiszą tymczasowe przybory, jakiś pogrzebacz, klucz do regilacji wkładu... wsio pięknie i na miejscu. I tak lubie Wusiak: odnośnie priva 30x115 cm - da rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 aleś mnie wystraszyła tym czarnuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 nooo czarnuch jest czarny nie jest to może cudo techniki, ale rewelacyjnie mi rozwiązyje wszystkie problemy kominkowe... bo jako, że jaka obudowa jest każdy widzi... miałam spory kłopot ze składowaniem drewna, którego nigdy nie chce mi się układać w ładny stos, które się kruszy i syfi płytki - a teraz ... czysto i schludnie zastanawiam sie jeszcze nad jakimś podręcznym odkurzaczem... chyba, że kupie zmiotke i zacznie mi to zdawać egzamin ... jeszcze sie obaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 nooo czarnuch jest czarny nie jest to może cudo techniki, ale rewelacyjnie mi rozwiązyje wszystkie problemy kominkowe... bo jako, że jaka obudowa jest każdy widzi... miałam spory kłopot ze składowaniem drewna, którego nigdy nie chce mi się układać w ładny stos, które się kruszy i syfi płytki - a teraz ... czysto i schludnie zastanawiam sie jeszcze nad jakimś podręcznym odkurzaczem... chyba, że kupie zmiotke i zacznie mi to zdawać egzamin ... jeszcze sie obaczy o rany... a ja o tym z oczami i odnóżami :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 tośmy pogadały, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Nitusia jasne się zobaczy jutro;) a mój dzieć jak zobaczył to czarne z oczkami i nóżkami zawył mamusia kuuuup mi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Nooo to mamusia nie ma wyjścia jak dzis ja.. to jest wielgachna pompowana poduszka, w bardzo miziastyma materiale kupiłam dwie bo przecie każdy chce miziac swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 taaaa tylko kaj kupiłaś jeszcze napisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Wuśka: się domyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Malcia za dużo ode mnie wymagasz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 podpowiedź - karny jeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.02.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 wusia ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Martaaaaaaaaaaa,zamorduję , choć raz ja się chciałam nad Nią popastwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.02.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 widzisz jaka bidulka wykonczona juz nie kontaktuje a ty ja tak meczysz no wstydz sie wstydz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts