malka 25.02.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 za te wszystkie wmawiane mi ciążę urojone, pozamaciczne domięśniowe, chciałam się zemścić Wuśka,jeszcze z Tobą nie skończyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 domięśniowe tego jeszcze nie słyszałam słyszałam za to o poronieniu ciąży pozamacicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Hejeczka pogoda taka se.. więc apdłam zobaczyć co u kogo piszczy Widze, że Malka się wzbrania przed ciążą w każdej postaci w dalszym ciągu więc wsio po staremu Wczoraj mieliśmy pracowity dzień. Zasłony wybrane i rozpoczęliśmy wieszanie lamp na dole. Kupiliśmy drewno na schody za 2 tyg pojedzie do stolarza. Wypoziomowaliśmy szafki u Bąków, wkręciliśmy tipony i 2 inne półki. Dałam Rodzicielowi kolejne zlecenie.. tym razem na domek narzędziowy - myśle, że taki 3x2 nam styknie. Zobaczymy wstępnie projekt już jest obgadany, a jak znam Rodziciela to jak tylko znajdzie chwile czasu to już pójdzie... byle tylko ten czas wiosną wygrzebał... póki co musimy położyc płytki pod ten domek, a jak wiadomo teraz to raczej dupa blada Zamówiłam też u niego konary. Wstępnie jeden będzie do odebrania już od tego piątku - jesionowy... tylko jak ja go przytacham Słonko nastraja mnie pozytywnie i zaczynam myslami wybiegać juz w ogród i wiosenne prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 ... nie musze mówić, że Trzeszczący trzeszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 No i się kurde napaliłam... mam ochote na kolejną samoróbe w moim domu.. jako, że kubiki poszły znacznie lepiej niz się spodziewałam... czarny potwór na drewno prawie skończony... przyszedł czas na lampy na biurka do pokoi Bączków Założenie jest banalne. Chcemy lampe do pokoju chłopca który nie jest już pupci dupci dziecinką - jest uczniem, zatem nie może to być nic banalnego. Poklikałam, poszperałam... i juz wiem. Postaram się zrobic mu lampe w kształcie rzeczy które Bąki lubia najbardziej. Zatem będzie dźwig dokładnie to lampa-dźwig :D AAAAA i jak dobrze pójdzie to część domku na narzędzia będzie gotowa jeszcze w marcu... a max kwietniu :D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 AAAAA i jak dobrze pójdzie to część domku na narzędzia będzie gotowa jeszcze w marcu... a max kwietniu :D:D: a władzom trzeba zgłaszać chęć postawienia takiego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.02.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Nitka szalejesz Ty się bierz za rękodzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 a władzom trzeba zgłaszać chęć postawienia takiego domku? Jamlesiku na mój stan wiedzy to nie, bo ona będzie bez fundamentów. Wszystko co jest na stałe w ziemi - czytaj ma kopane fundamenty wymaga nie tylko zgłoszenia, ale chyba tez pozwolenie na budowe. Ale za to nie dam sobie uciąć ręki. Wuśka tu pewnie niedługo przyjdzie to wsiooooo śpiewająco powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Nitka szalejesz Ty się bierz za rękodzieła Kochanaaaaaaaa... Ty se żartuj... ale wpadłam na tak prosty pomysł, że az się śmiałam... kabel z włącznikiem już kupiłam, końcówe na żarówke z dużym gwinten tez... musi mi to Trzeszczący połączyć... i brakuje tylko dzwiga. Ale tu mi pomorze allegro... 40 zyla i dzwig jak sie patrzy Pokarzesz zdjęcie Kondziowi i przyjdziesz do mnie na nauki - zobaczysz :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Wuśka to i u siebie nie zagląda, bo albo się przeprowadza, albo kończy wykańczać...., a fot nie daje i nawet słówka o sobie nie piśnie.... A jak zajrzy do Ciebie to pewnie taki wywód będzie, że i na huśtawkę pewnie zgłoszenie by trzeba było robić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 nooo oby nie... ale ja już się dopytywałam i wiem, że wsio co na kotwach nie wymaga zgłoszenia, nie mówiąc o pozwoleniu... natomiast nie pamietam co do tych "kopanych"... A z tymi fotami to fakt - posucha już od dłuższego czasu więc jak nic coś knuje i siedzi cicho jak mysz pod miotłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Ja ją już opitoliłam, ale się nie pokazuje... A nam by spokoju nie dała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.02.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 na podstawie wlasnego doswiadczenia radze zrobic domek 3x3 my mamy 3x2 i jest troche maly, po zapakowanio trampoliny, mebli ogrodowych grila kosiarki itd ledwo mozna wejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 OOO ja bym chciała jak największy, ale z tyłu domu nie mam na tyle miejsca... a nie moge wywyalić maxymalnie wielkiego bo musze zostawić jeszcze przejście... i niestey jest tak, że okno salonu będzie wychodziło na te budowle więc musi być ona w miare estetyczna.... Na szczeście tylko okno pod którym będzie sofa... balkon już nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.02.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 strasznie mnie zaciekawiłaś tą lampą dźwigiem. Będę czekać na fotki z realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 OOO Lidzia hejka jak się będzie czym chwalić to się pochwale... jak nie to wiesz.. wyciepne i powiem, że majaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Noo i mam oto dżwig... http://www.fhu-atut.pl/aukcje/dzwigd2.jpg i teraz wyobrażamy sobie, że tam od dołu idzie sobie kabeleczek z prądem, że zamiast haka z wiadereczkiem wisi sobie żaróweczka z małym abażurkiem by nie świeciło po oczach :D cudeńko ma regulacje 360' w kółko.. i po całym ramieniu dżwigu... fajne co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.02.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Opatentuj i sprzedawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 No hej.A nie mozesz tej żaróweczki umieścić na jakimś giętkim pałączku? Żeby mógł sobie ustawiać pod różnym kątem, bo jak będzie tylko tak wisiała, to nijak to będzie nawet jak ramię dźwigu będziesz przesuwać bo grawitacja działa i żarówka i tak będzie w dół świecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 No niezły pomysł..... A tak swoją drogą to zagadałyśmy się wczoraj o dźwigu i takich tam... a nie powiedziałaś jakie zasłony kupiłaś w końcu... Proszę pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts