zuznka 28.02.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 słyszałam że temat zasłonek zakończony - brawo !!!!! szybko się z tym uwinęłaś Arnika - bierz przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 słyszałam że temat zasłonek zakończony - brawo !!!!! szybko się z tym uwinęłaś Arnika - bierz przykład Taaaa to jeszcze trzeba wiedzieć co się chce, co będzie pasować , i niewielki szczegół.... kasa.... A tej jakby ciągle nie ma... I wiesz gdyby nie te papierki to może nie zwracałabym uwagi na cenę tylko na to co naprawdę mi się podoba.... A tak jest jak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.02.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Nitka, pomysłowa ta lampa, bardzo jestem ciekawa efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.02.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Pomysł na lampę dźwig super.Osłonkę na żarówkę zrób z małego wiaderka do piasku (rączką do dołu jako uchwyt). A mam jeszcze pytanie, bo chyba nie doczytałam. Zamówiłaś już tą kanapę z zagłówkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.02.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Zobacz co znalazłam:http://www.banzaj.pl/pictures/roznosci/odjechane/uzbrojone_lampy/uzbrojone_lampy_00.jpgTu więcej zdjęć tej lampy:http://www.banzaj.pl/galeria/uzbrojone-lampy-03-galdok-19392-204808-jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 ooo z patentu nici... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.02.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 ooooooooooooooooo moja lampaaaa... no jak nic :o Beta dzięki... przynajmniej teraz wiem, że to wykonalne.... :D:D i że całkiem na łeb nie upadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.02.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Słuchajcie i oni mają tam jeszcze lampe w kształcie koparki czy czegoś podobnego..... a ja znalazłam na allegro.. http://www.naszedzieci.pl/asia/500085c.jpg i wtedy nie mieli by identycznych tylko dwie różne.... ha! Coś czuje, że poszukam jeszcze jakiegoś drucika i bo Wiola ma racje... i jeszcze wiadereczka.. i zobacze jak to wyjdzie noooo i potem opatentuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.02.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 No niezły pomysł..... A tak swoją drogą to zagadałyśmy się wczoraj o dźwigu i takich tam... a nie powiedziałaś jakie zasłony kupiłaś w końcu... Proszę pokazać. wiesz co jeszcze niczego nie zamawiałam... mam wycene ale na razie chyba musze z lekka odpuścić...wychodzi na to, ze Rodziciel ma czas - a to oznacza, że wsio robi stop i robimy domek narzędziowy,bo potem to dopiero pewnie na jesieni dla mnie znajdzie dłuższy moment. Ale zasłony będa te grafitowe z pasami w pionie. Jednak powieszone w mieszkaniu a powieszone w jadalni w domu wyglądają zupełnie inaczej. Trzeszczący przestał trzeszczeć i przyznał, że może i "piknie" i kazał je zamówić. Miał w ogóle jakiś dobry dzień bo dostałam też zgode na przemalowanie ściany w kuchni na taki ciemny grafit jak w pokoju Maćka pod kubikami a że farby zostało więc argument, ze to znowu coś trzeba kupic odpada Więc mam co robić... niestety Bąki mają jakąs wysypke, jutro ide sprawdzić do lekarza co to moze być. Na uczulenie mi nie wygląda, bo dostali wczoraj po kilka kropel zyrteku i nie podziałało... zostaje ospa? różyczka? płonica ? - szlag wie.... jutro sie dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.02.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Na pewno Ci się uda to wykonać.I pewnie dużo taniej, niż to podają w tym artykule, do którego podałam link wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.02.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 nooo to z pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Taka plaska wysypka to szkarlatyna albo rozyczka, ewentualnie polpasiec jesli tylko od pasa w gore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.02.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Niestety wygląda mi na to pierwsze ale nie gorączkują, nie mają tez plam na języku... więc takie to .. dziwne ciut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.02.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 U nas w okolicy jest epidemia ospy, nie wszyscy przy tym gorączkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.02.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ospa chyba nieeee..raz że byliśmy szczepieni a dwa że już chorowaliśmy rok temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.02.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 No, to nie ospa My jeszcze nie chorowaliśmy i czekam... aż młody przytarga co z przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.02.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ja stawiam na szkarlatyne - z tym, ze jakoś tak objawy nie wszystkie wystąpiły. Raz już też mieliśy - i krostki mi pasują... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.02.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Yyyy mój też ma jakąś wysypkę - chyba teżjutro się z nim wybiorę do lekarza bo już nie wiem czy to alergia czy coś nowego ...... Na dodatek w przedszkolu mamy wszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.02.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Monia zostaje Ci sprawdzać głowe i tyle. Wiem bo unas w szkole tez był z tym problem zaraz na poczatku... jako, że w sali lekcyjnej dywanu nie ma, więc pewnie świetlica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.02.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Oj Nitka to nici z przyjazdu w nasze strony:( zdrówka chłopakom życzę a u nas wszy co roku ogłaszają ale jak na razie odpukać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts