Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

słyszałam że temat zasłonek zakończony - brawo !!!!! szybko się z tym uwinęłaś :)

Arnika - bierz przykład ;)

Taaaa to jeszcze trzeba wiedzieć co się chce, co będzie pasować , i niewielki szczegół.... kasa.... A tej jakby ciągle nie ma...

I wiesz gdyby nie te papierki to może nie zwracałabym uwagi na cenę tylko na to co naprawdę mi się podoba.... A tak jest jak jest...

Słuchajcie i oni mają tam jeszcze lampe w kształcie koparki czy czegoś podobnego.....

a ja znalazłam na allegro..

http://www.naszedzieci.pl/asia/500085c.jpg

i wtedy nie mieli by identycznych tylko dwie różne.... ha!

Coś czuje, że poszukam jeszcze jakiegoś drucika i bo Wiola ma racje... i jeszcze wiadereczka.. i zobacze jak to wyjdzie :)

noooo i potem opatentuje ;);) :p

No niezły pomysł..... :)

A tak swoją drogą to zagadałyśmy się wczoraj o dźwigu i takich tam... a nie powiedziałaś jakie zasłony kupiłaś w końcu...

Proszę pokazać.

wiesz co jeszcze niczego nie zamawiałam... mam wycene ale na razie chyba musze z lekka odpuścić...wychodzi na to, ze Rodziciel ma czas - a to oznacza, że wsio robi stop i robimy domek narzędziowy,bo potem to dopiero pewnie na jesieni dla mnie znajdzie dłuższy moment.

Ale zasłony będa te grafitowe z pasami w pionie. Jednak powieszone w mieszkaniu a powieszone w jadalni w domu wyglądają zupełnie inaczej. Trzeszczący przestał trzeszczeć i przyznał, że może i "piknie" :o i kazał je zamówić. Miał w ogóle jakiś dobry dzień bo dostałam też zgode na przemalowanie ściany w kuchni na taki ciemny grafit jak w pokoju Maćka pod kubikami :D a że farby zostało więc argument, ze to znowu coś trzeba kupic odpada :D

Więc mam co robić... niestety Bąki mają jakąs wysypke, jutro ide sprawdzić do lekarza co to moze być. Na uczulenie mi nie wygląda, bo dostali wczoraj po kilka kropel zyrteku i nie podziałało... zostaje ospa? różyczka? płonica ? - szlag wie.... :( jutro sie dowiem.