Arnika 28.02.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Wszy???????? W XXI wieku??????? No co to się powyrabiało...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.02.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Wszy???????? W XXI wieku??????? No co to się powyrabiało...... Arniczko u nas od pierwszej klasy co roku ogłoszenia wiszą że wszawica w szkole.... z tego co rozmawiałam z dziewczynami to prawie w każdej szkole się pojawiają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ja pierdziu.... już myślałam, że tego problemu już nie ma.... Z drugiej strony po głębszym zastanowieniu się.... to społeczeństwo ubożeje... i coraz mniej środków czystości jest kupowanych.... Kto kupował, ten ma ich jeszcze więcej... ale są ludzie co nie kupują.... a matki zamiast się myć to tapeta na twarz a dziecko z robactwem w głowie... Brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Dla mnie to tez jest oburzajace... Ale czemu sie smucisz szkarlatyna Nitka? Nie jest taka zla, a dobrze ja przejsc za mlodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Co to się narobiło - wszy, szkarlatyny, a NY pluskwy brrrrrrrrrrrr kiedyś gdy dziecięciem byłam na koloniach załapałam to paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.03.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 w aptekach są żele zapobiegające złapaniu wszawicy - podobno maja swoją skuteczność przez dwa tygodnie i potem trzeba powtórzyć itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 słyszałam że temat zasłonek zakończony - brawo !!!!! szybko się z tym uwinęłaś Arnika - bierz przykład Bardzo się zezłościłam jak do sypialni powiesiłam blokowe zasłony i firanki.... Ojjjj bardzo.... Umyłam wcześniej okna, żeby były czyste.... Usiadłam z mężem... pokazałam jak to wygląda... pokręciłam nosem... On przyznał mi racje... ( a do tej pory to sobie mogłam tylko mówić... ) i pojechaliśmy na zakupy zasłonowe... Kupiłam przymierzyłam kilka różnych , wybrałam te co pasują i teraz mam w salonie, u Emila i czekają do powieszenia nowe do sypialni.... Jak to dobrze facetowi naocznie pokazać o co kaman.... Od nocy wiszą już szmaty w oknach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.03.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Noo Arnika to masz pełen sukces u nas prosto nie będzie.. kasa zamiast na szmatki pójdzie na blache i kątowniki, no cóż coś za coś.... Bąki mają szkarlatyne - obaj. Antybiotyk przez tylko 8 dni, bo choroba jest świeża jeszcze bez gorączki.... :( Małgoś moje dzieci mają szkarlatyne juz 2 raz.. to się nie udodparnia jak ospa... w naszym przedszkolu jest co rok.. z tym, że nie co rok moi łapią... ostatni raz mieli 3 lata temu no to mam pewnie jakies 2 tyg z czapki na wyloty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Zdrówka dla Bączków zostawiam, ... za dwa tygodnie im przejdzie.... Jednym słowem mama uziemiona....A z szmat się cieszę jak nie wiem co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.03.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Nituś zdróweczka Bączkom zostawiam i cierpliwości Tobie, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 O shit, to niedobrze. Myslalam, ze to raz sie przechodzi. Z drugiej strony ponoc ospe tez mozna przechodzic kilka razy w zyciu, chociaz zdarza sie to rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.03.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Pomysł na lampę dźwig super. Osłonkę na żarówkę zrób z małego wiaderka do piasku (rączką do dołu jako uchwyt). A mam jeszcze pytanie, bo chyba nie doczytałam. Zamówiłaś już tą kanapę z zagłówkami? hejka... właśnie dziś wpłaciłam zaliczke teraz czekamy ok 5 tygodni, ale po lekturze komentów mam nadzieje, że na ok 3 się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.03.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Moge Wam pokazac kolor w jakim będzie narożnik.. próbniki doszły wczoraj, przyszły dwa, bo mailowo dogadaliśmy sie o jakie kolory mniej więcej nam chodzi. Ale jakbym chciała więcej próbników to raczej nie było by kłopotów jak mniemam.. i co ważne próbniki dostałam zanim właciłam jaka kolwiek kase - to dobrze rokuje... Zatem tu mamy próbnik na tle podłogi i planowanych zasłon... próbka 2 od góry. z bliska no i od razu widać, że próbka 1 lepiej "pasi", aleeee bo dokładniejszym krytycznym obejżeniu stwierdziliśmy, że jest jednak za jasna... nie ma się co czarować, ze sofka będzie użytkowana mało, będzie głównym meblem salonu i względy praktyczne wzięły góre nad tonacja kolorów no! był jeszcze taki kolor który moooocno mi namieszał, bo jest w świetnym kolorze, dostatecznie ciemnym by bródek nie było za nadto widać, szarawy, ale..... znacznie cieńszy od tego pierwszego i to go niestety zdyskwalifoikowało na starcie a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.03.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 No to miałaś dobre przeczucie. Oby tylko łagodnie przeszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.03.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Wielkie dzięki za życzonka zdówka... oby się spełniły Bąki tez będa sie męczyć... choroby nie czują... w domu zamknięci, zakaz wyjść... tez kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.03.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Noo to jeszcze Wam pokaże jak fajnie gra u mnie poranne słonko kącik artystyczny po przeprowadzce bedzie tu łóżko a tu nowoprzybyłe półki u B a tu planowane zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jak na mój gust to będziesz miała bardzo szaro i minimalistycznie, zgodnie z panującą modą, chyba, że planujesz kolor w dodatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.03.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 zdecydowanie kolor w dodatkach takie było założenie i mam nadzieje, że się uda. Baza ma być spójna i raczej bez wybryków kolorystycznych... a potem będzie szaleństwo .. jak sie Trzeszczący zgodzi off course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.03.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 hejka... właśnie dziś wpłaciłam zaliczke teraz czekamy ok 5 tygodni, ale po lekturze komentów mam nadzieje, że na ok 3 się skończy Super! To teraz czekam na Twoje wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts