Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja pierdziu.... już myślałam, że tego problemu już nie ma....

Z drugiej strony po głębszym zastanowieniu się.... to społeczeństwo ubożeje... i coraz mniej środków czystości jest kupowanych....

Kto kupował, ten ma ich jeszcze więcej... ale są ludzie co nie kupują.... a matki zamiast się myć to tapeta na twarz a dziecko z robactwem w głowie... Brrrr

słyszałam że temat zasłonek zakończony - brawo !!!!! szybko się z tym uwinęłaś :)

Arnika - bierz przykład ;)

Bardzo się zezłościłam jak do sypialni powiesiłam blokowe zasłony i firanki.... Ojjjj bardzo.... Umyłam wcześniej okna, żeby były czyste....

Usiadłam z mężem... pokazałam jak to wygląda... pokręciłam nosem... On przyznał mi racje... ( a do tej pory to sobie mogłam tylko mówić... ) i pojechaliśmy na zakupy zasłonowe...

Kupiłam przymierzyłam kilka różnych , wybrałam te co pasują i teraz mam w salonie, u Emila i czekają do powieszenia nowe do sypialni....

Jak to dobrze facetowi naocznie pokazać o co kaman....

Od nocy wiszą już szmaty w oknach....

Noo Arnika to masz pełen sukces :D u nas prosto nie będzie.. kasa zamiast na szmatki pójdzie na blache i kątowniki, no cóż coś za coś.... :(

Bąki mają szkarlatyne - obaj. Antybiotyk przez tylko 8 dni, bo choroba jest świeża jeszcze bez gorączki.... :(:(

Małgoś moje dzieci mają szkarlatyne juz 2 raz.. to się nie udodparnia jak ospa... w naszym przedszkolu jest co rok.. z tym, że nie co rok moi łapią... ostatni raz mieli 3 lata temu :(

no to mam pewnie jakies 2 tyg z czapki na wyloty... :(

Pomysł na lampę dźwig super.

Osłonkę na żarówkę zrób z małego wiaderka do piasku (rączką do dołu jako uchwyt).

A mam jeszcze pytanie, bo chyba nie doczytałam. Zamówiłaś już tą kanapę z zagłówkami?

hejka...

właśnie dziś wpłaciłam zaliczke :) teraz czekamy ok 5 tygodni, ale po lekturze komentów mam nadzieje, że na ok 3 się skończy :D

Moge Wam pokazac kolor w jakim będzie narożnik.. próbniki doszły wczoraj, przyszły dwa, bo mailowo dogadaliśmy sie o jakie kolory mniej więcej nam chodzi. Ale jakbym chciała więcej próbników to raczej nie było by kłopotów jak mniemam.. i co ważne próbniki dostałam zanim właciłam jaka kolwiek kase - to dobrze rokuje...

Zatem tu mamy próbnik na tle podłogi i planowanych zasłon... próbka 2 od góry.

001.JPG

z bliska

002.JPG

no i od razu widać, że próbka 1 lepiej "pasi", aleeee bo dokładniejszym krytycznym obejżeniu stwierdziliśmy, że jest jednak za jasna... nie ma się co czarować, ze sofka będzie użytkowana mało, będzie głównym meblem salonu i względy praktyczne wzięły góre nad tonacja kolorów ;)

no!

był jeszcze taki kolor ;) który moooocno mi namieszał, bo jest w świetnym kolorze, dostatecznie ciemnym by bródek nie było za nadto widać, szarawy, ale..... znacznie cieńszy od tego pierwszego :( i to go niestety zdyskwalifoikowało na starcie :( a szkoda

007.JPG

008.JPG