nitubaga 01.03.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 oki... ale może jak już bedzie to po prostu przyjedziesz i sama ocenisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Nitka, bosko wyglada pokój chłopaków. SUper. I kolor narożnika też mi pasi :D W gazecie "Mój piękny dom" jest instrukcja jak zrobić stolik (moze być nocny), dla Ciebie idealny. Wieczorem zrobię zdjecia i wyśle Ci jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Swietnie wygladaja te polki na tle szarej sciany, pokoj wyszedl swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dzięki dziewczyny bardzo mi miło, że nasza samoróba znajduje uznanie właśnie wymysliłam co zrobie na tej zółto zielonej ścianie naprzeciwko tych kubików :D:D Będzie mi potrzebna farba magnetyczna, czarna farba w spreju, czarna farba do drewna, kilka kawałków lustra, kilka desek i troche kleju :D Niech no ja to tylko w paincie dopracuje i zobaczycie wyjdzie lux :D JAk to było... samochwała w kącie stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.03.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 oki... ale może jak już bedzie to po prostu przyjedziesz i sama ocenisz Z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 No to ja zapraszam byle nie w tym tygodniu... z powodów oczywistych niestety ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Właśnie poszedł kurier stałam się zasobniejsza o drewnianą żaluzje do kuchni :rotfl: za jedyne 700 zł za 165*150 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 tak wygląda... z grubsza oczywiście bo to fota ze strony producenta jak widac i teraz myśle ściane wokółniej pierdyknąc na grafitowy, nie czarny a grafitowy... będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Te 165*150 cm toi ja rozumiem.... ale "jedyne 700 zł" już mi się w głowie nie mieści..... Pokazuj Nitka, pokazuj...... Noooo w tym samym czasie klikałyśmy.... Fajna ta żaluzja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 sprawdz no ja dobrze czy jest fajnie polakierowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Arnikaaaaa.... ja tu w Warszawce miałam wycenki na 1200-1500 zł :D:D:D to pojechałam, nie? to brązowe po prawo to ta ściana zdrewnem, roleta jest w tym samym kolorze, ściana grafitowa, w kubkach na relingu wiszą świeże zioła, nad nimi jakiś zegar czy inne coś... reszta mebli biała i to koniec wariacji w tym pomieszczeniu... i co zjadliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Zjadliwe i to baaardzo:DSzalejesz Kobieto:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Pasie to wiesz... takie wariacje..niewinne jeszcze - badam granice "zjadliwości" musze je robić bo Trzeszczący co prawda się na grafit zgodził, ale wiesz jak jest.. nie zobaczy sie nie przekona grafit w pokoju Maćka mu się spodobał i to bardzo, ale jak już wsio było pomalowane... mam nadzieje, że tutaj to też zadziała. Niestety ciut trzeba ściane dopieścić bo wiem że grafit pokazuje jak na dłoni nierówności ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.03.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Nitu ja pamiętam klimaty jakie brałas pod uwagę na początku swojej historii z domem. Całkiem odmienny styl. Nie wiem tylko skąd u Ciebie to było bo Ty świetnie czujesz się stylu nowoczesnym i tych pseudoludwikowskich wybryków wogóle nie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Bo jak to nazwałas pseudoludwikowskie klimaty to klimaty mojego Trzeszczącego... i wtedy byłam na etapie poszukiwań czegoś co się spodoba jemu i mnie... Teraz szukam tego co sie podoba mnie i jemu To forum zrobiło ze mnie potwora po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.03.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Nituś, zdrówka dla chłopaków zostawiam jak już wyzdrowieją, to się do ciebie wybiorę, aby wszystko na żywca pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.03.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 I jak? Nie lepiej Wam obojgu w tym stylu? No i te wszystkie prace domowe.... Kolejny punkt dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 To prawda, ja widze, że on wciąż cni za takim dworkowym stylem. Dlatego nie moge Go wpuścić na salony do Zuzki W tych nowych wnetrzach jest nam dobrze, a im dalej z wykończeniówką tym lepiej a wspólne prace ręczne faktycznie coraz bardziej nam sie podobają. Ostatnio to nawet i on zaczyna mówić że można by coś tu czy tam zrobić ciekawego Ja teraz czekamna sofe, schody i blat, potem domek i zasłony... reszta może poczekać całe lato bo jak tylko skońćze co konieczne w domu zaczynam szaleństwo w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 To wrzuć Lubemu jakiś jeden mebel - eklektycznie będzie i zachwycać będzie się miał czym, niech nie będzie i dla Niego coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.03.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Gosiek....ja Cie prosze...... Zresztą, juz kupiła, do wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts