Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki dziewczyny :) bardzo mi miło, że nasza samoróba znajduje uznanie ;) właśnie wymysliłam co zrobie na tej zółto zielonej ścianie naprzeciwko tych kubików :D :D:D

Będzie mi potrzebna farba magnetyczna, czarna farba w spreju, czarna farba do drewna, kilka kawałków lustra, kilka desek i troche kleju :D :D :D

Niech no ja to tylko w paincie dopracuje i zobaczycie wyjdzie lux ;) :D:D

JAk to było... samochwała w kącie stała ;)

Arnikaaaaa.... ja tu w Warszawce miałam wycenki na 1200-1500 zł :D:D:D:D

żaluzja12.jpg

to pojechałam, nie?

to brązowe po prawo to ta ściana zdrewnem, roleta jest w tym samym kolorze, ściana grafitowa, w kubkach na relingu wiszą świeże zioła, nad nimi jakiś zegar czy inne coś...

reszta mebli biała i to koniec wariacji w tym pomieszczeniu...

i co zjadliwe? ;)

Pasie to wiesz... takie wariacje..niewinne jeszcze - badam granice "zjadliwości" :) musze je robić bo Trzeszczący co prawda się na grafit zgodził, ale wiesz jak jest.. nie zobaczy sie nie przekona ;) grafit w pokoju Maćka mu się spodobał i to bardzo, ale jak już wsio było pomalowane... mam nadzieje, że tutaj to też zadziała. Niestety ciut trzeba ściane dopieścić bo wiem że grafit pokazuje jak na dłoni nierówności ścian :roll:

Nitu ja pamiętam klimaty jakie brałas pod uwagę na początku swojej historii z domem. Całkiem odmienny styl. Nie wiem tylko skąd u Ciebie to było bo Ty świetnie czujesz się stylu nowoczesnym i tych pseudoludwikowskich wybryków wogóle nie rozumie ;) :D

Bo jak to nazwałas pseudoludwikowskie klimaty to klimaty mojego Trzeszczącego... i wtedy byłam na etapie poszukiwań czegoś co się spodoba jemu i mnie...

Teraz szukam tego co sie podoba mnie i jemu ;) :rotfl:

To forum zrobiło ze mnie potwora po prostu ;)

To prawda, ja widze, że on wciąż cni za takim dworkowym stylem. Dlatego nie moge Go wpuścić na salony do Zuzki ;)

W tych nowych wnetrzach jest nam dobrze, a im dalej z wykończeniówką tym lepiej :) a wspólne prace ręczne faktycznie coraz bardziej nam sie podobają. Ostatnio to nawet i on zaczyna mówić że można by coś tu czy tam zrobić ciekawego ;)

Ja teraz czekamna sofe, schody i blat, potem domek i zasłony... reszta może poczekać całe lato :D bo jak tylko skońćze co konieczne w domu zaczynam szaleństwo w ogródku :)