nitubaga 02.03.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 OOOO Majlandzia - wielki punkt dla Ciebie za znajomość mojej chałupy faktycznie jesli można mówić o eklektyzmie nooo to mamy to właśnie w wiatrołapie :D:D szaleństwo totalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Lidzia zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 CO masz w wiatrołapie, bo nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 łooo takie otwierane siedzisko z szufladą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 a to faktycznie szaleństwo totalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 no przecie mówiłam :D:D cały hol to odjazd zupełnie w stylu Trzeszcżacego no nie mogłam mu odmówic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Dzien dobry... u mnie słonecznie, pięknie, niemal wiosennie... siedze z nosem w zdjęciach ogródka i co robię?? planuje zmiany ... już się nie moge doczekać. Powtarzam sobie jeszcze miesiąc, jeszcze tylko miesiąc... i wyjdą cebulowe.. a jak zakwitną tulipany, krokusy, żonkile.... już będzie pięknie. Nie wiem czemu w tamtym roku chorowałam na magnolie... w tym na bez. Mam już czarny bez, ale chce jeszcze taki zwykły, lilak. Krasawica MOskwy dokładnie. I jeszcze jakiś bordowy dla kontrastu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 u mnie cebulowe juz wychodza , niemal wszytskie nie wiem co z nich bedzie w tym mrozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 U mnie krokusy botaniczne wyłażą powoli, ale że bez mózgu je powkopywałam, to piesy zdeptały już połowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 serio? już wschodzą ja robiłam obchód w sobote i u mnie nic nie widać... mam jeszcze sporo śniegu w zakamarkach. Za 2 tygodnie prześwietle wiosennie wszystkie krzaki i jabłonki... i mam nadzieje, ze w tym roku pójdą jak burza. W ub roku jednego berberysa na spróbe uciahcałam... i przez całe lato podwoił wielkość Teraz nie ma głupich jade ze wszystkim na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 u mnie juz kwitna ranniki, wierzba ma bazie no i cebule mi powylazily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Krokusy to u mnie już jakieś dwa tyg temu zaczęły wychodzić... Żonkila też widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Markociu, Arniko, Wy jesteście 300km na południe i u Was wszystko zawsze będzie szybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Oj tam oj tam... te jedyne kilka kilometrów.... Fakt... u Toli jeszcze śnieg, u mnie śniegu już wcale nie ma..... Idę na spacer z Inką to pstryknę zdiątka tym krokusom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Nooo to z Was wszystkich ja mam najbliżej Toli... więc moze dlatego u mnie cisza .... co to ranniki ? Ja mam wierzbę hakuro - i cała brązowa, wszystkie pędy chyba przemarzły chyba że to u niej normalne, bo janie wiem to jej pierwsza zima u mnie... ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 http://www.gniazdko.com/wp-content/uploads/2008/01/rannik-resized.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 oooo rany toszzzzz to wiosna pęłną gębą... Twoje czy z neta?... z nasionka czy z kłącza? są białe ? różowe, fioletowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.03.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 to z neta moje sa takie http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/DSC_0286.jpg sa tylko zolte , raczej z kłączy w dzien sie otwieraja jak z neta a wieczorem sie zamykaja jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 to jak tulipany no fajne... ja u siebie mam prymulki ale one nie są az tak szybkie co nie zmienia faktu, ze bardzo na nie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.03.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Ale się kwiatkowo zrobiło chyba muszę się za swoje ugory zabrać bo jak patrzę przez okno to mnie zbiera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts