Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziś miałam dzień frustracji... Mam obsuwe z elektryką, już wiem, że schody tez polecą o conajmniej tydzień :( nie wiem jeszcze co z blatem. Aż się boje zadzwonić.

Na szczęście elektryk powiedział, ze będzie jutro "z chłopakami" i w dwa dni to mi zrobią...choć tyle.

Jako, że doświadczenie mi mówi, że najlepsza na głupoty jest robota - to wydałam dziś tysiaka i kupiłam drewno do pokoju B. Wałek mam, farbe też - od jutra się bedę wyżywać artystycznie, bo to czekanie mnie zabije ;)

AAA i porządek w ogródku już zrobiłam. Wyciełam suche i przemarzniete, zrobiłam cięcia korygujące, wydarłam zdechniete chosty i inne rojniki ;) krokusy już wschodzą, a w pełnym słońcu już pękają pąki, piwonie też już na wierzchu, rzeczone rojniki olbrzymie też. :D Rododendrony w o nibo lepszej kondycji niż rok temu, magnolie całe obsypane pąkami... oby już mrozów wielkich nie było - bo będzie bida :(

Dobrze, że choć na MAtke Nature można liczyć ;) :D

A na pocieche pierdyknęłam se dwusmakową galaretke z jagodami i brzoskwiniami ze słodzoną bitą śmietanką 30% i cześć :D:D:D

i teraz mi już prawie dobrze :D

Wklejam z nudów... bo coś cza robić ;)

potwór dostał nowe wsparcie w walce z kominkiem :D

002.JPG

drewno zaczyna się już pięknie przebarwiac :D:D:D

011.JPG

Długo walczony, obgadywany i błagany kolor w kuchni ;) Trzeszczacy się zgodził - jest :D

013.JPG

teraz mówi "nawet niezłe wybrałem " :o kolort jest matowy, tu się świeci bo mokry.

Szare to ściana w kuchni, ta z oknem :) wiedziałam, ze szarakom się spodoba ;)

Na razie całość wygląda pożal się Boże :( jak dobrze pójdzie to jutro się dowiem czegoś ws blatu i oby się nie okazało jak ze schodami. :(

czekać, czekać........czekać :(

oooooo duszonki bym mogła w końcu zjeść, tyle o nich słyszałam, ze aż kurde wstyd, ze jeszcze się u nikogo nie załapałam. Poceiszam się, ze idzie lepsza pora roku na wypady tu i tam ;)

A dechy będą główną atrakcją ściany, a czerwone to tło będzie ;) no przynajmniej taki jest zamysł ;) a realizacja pokaże co się da i co wyjdzie :)

Pifo się znajdzie , choć bardzo niezdrowe jest..., parasolkę mam... nawet już pokiereszowana po tych przeprowadzkach gdzieś w garażu stoi, ale może okazać się za mała... no i piankę mąż na do golenia to też się znajdzie...

A duszonki zrobię sama.... może dobre wyjdą...

O moich słyszałaś czy o innych duszonkach?????