nitubaga 11.03.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Nooo mnie cenka te z lekka nie pasuje. Zobacze - póki co mi się zbisił elektryk to i tak doooopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dziś miałam dzień frustracji... Mam obsuwe z elektryką, już wiem, że schody tez polecą o conajmniej tydzień nie wiem jeszcze co z blatem. Aż się boje zadzwonić. Na szczęście elektryk powiedział, ze będzie jutro "z chłopakami" i w dwa dni to mi zrobią...choć tyle. Jako, że doświadczenie mi mówi, że najlepsza na głupoty jest robota - to wydałam dziś tysiaka i kupiłam drewno do pokoju B. Wałek mam, farbe też - od jutra się bedę wyżywać artystycznie, bo to czekanie mnie zabije AAA i porządek w ogródku już zrobiłam. Wyciełam suche i przemarzniete, zrobiłam cięcia korygujące, wydarłam zdechniete chosty i inne rojniki krokusy już wschodzą, a w pełnym słońcu już pękają pąki, piwonie też już na wierzchu, rzeczone rojniki olbrzymie też. Rododendrony w o nibo lepszej kondycji niż rok temu, magnolie całe obsypane pąkami... oby już mrozów wielkich nie było - bo będzie bida Dobrze, że choć na MAtke Nature można liczyć A na pocieche pierdyknęłam se dwusmakową galaretke z jagodami i brzoskwiniami ze słodzoną bitą śmietanką 30% i cześć :D:D i teraz mi już prawie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Wklejam z nudów... bo coś cza robić potwór dostał nowe wsparcie w walce z kominkiem drewno zaczyna się już pięknie przebarwiac :D:D Długo walczony, obgadywany i błagany kolor w kuchni Trzeszczacy się zgodził - jest teraz mówi "nawet niezłe wybrałem " kolort jest matowy, tu się świeci bo mokry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.03.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ładne kolory ... zarówno w kuchni jak i na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Co takie zbliżenia robisz - drewno piękne, szarości też, ale orientację straciłam co jest co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.03.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Szare jest piękne! Ale co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Szare to ściana w kuchni, ta z oknem wiedziałam, ze szarakom się spodoba Na razie całość wygląda pożal się Boże jak dobrze pójdzie to jutro się dowiem czegoś ws blatu i oby się nie okazało jak ze schodami. czekać, czekać........czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ładne kolory ... zarówno w kuchni jak i na podłodze Witam Cię Gwożdziku dzięki za pochwały... dziś to mi dobrze zrobi. Bo jaos tak ostatnio pod góre z tymi terminami jest. Oby do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Poczytałam i jestem na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Hejka... jak miło, że ktoś razem ze mną jest na bieżąco ide zobaczyć co u Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 A Ty mi jeszcze powiedz po co Ci to drewno u B????????? Bo nie kumam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 A on tam ma czerwoną ściane po prawej strony hustawki. No i te ściane trzeba dopięscić dechami właśnie. Mają przyjechać jutro o 10. Więc bede miała zajęcie na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 To, ze teraz ta ściana nie będzie czerwona, tylko drewniana...? Nooo to tobie chyba się naprawdę nudzi... wpadnij do mnie, ogródek zrobimy, w kupie raźniej, ja niekumata jestem, ale duszonki zrobić mogę.... Nooo kumasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 oooooo duszonki bym mogła w końcu zjeść, tyle o nich słyszałam, ze aż kurde wstyd, ze jeszcze się u nikogo nie załapałam. Poceiszam się, ze idzie lepsza pora roku na wypady tu i tam A dechy będą główną atrakcją ściany, a czerwone to tło będzie no przynajmniej taki jest zamysł a realizacja pokaże co się da i co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Aaaaaaaaaaaaaaaaaa no chyba, że tak....A na duszonki to ja już nie raz zapraszałam i zapraszam... Tylko trza dojechać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dojade dojade. JUż ja tam kiedyś się moze skrzykne z kims i pojade Ino wioooosną, laaaaaaatem... z pifem z parasolką i pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Pifo się znajdzie , choć bardzo niezdrowe jest..., parasolkę mam... nawet już pokiereszowana po tych przeprowadzkach gdzieś w garażu stoi, ale może okazać się za mała... no i piankę mąż na do golenia to też się znajdzie... A duszonki zrobię sama.... może dobre wyjdą... O moich słyszałaś czy o innych duszonkach????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 No o Twoich. CHyba jeszcze Wusiek robił coś kiedyś... ale Wy to blisko siebie to chyba podobne coś, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 czemu niby piwo niezdrowe??? Nitka wez no walnij wieksza perspektywe tej szarej sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Walne walne do efektu jeszcze mocno daleko, ale jutro jak nie zapomnę aparatu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts