Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do wizji Nitki (bo dziennika budowy narazie brak)

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nitu sama robiłaś lampę dźwig?

Nie pomyślałaś o takiej oprawie?

http://allegro.pl/oprawa-warsztatowa-lena-100-w-i1480376258.html

Byłaby znacznie bezpieczniejsza. Są też takie oprawy siatkowe używane w przemysle tzw. oprawy kwoki. Dużo ich na promienniki ale sa też takie małe, na zwyklą zarówkę.

Nitu ja mam Vilede z wiadrem na kółkach co jest dużą zaletą.

http://photos04.istore.pl/17508/photos/big/2538607.jpg

hejka,

oo fajny ten mop.. a powiedz mi Ty masz ten wielki na 25 l czy mniejszy na 15l. Bo widziałam te mniejsze, ale one nie maja kółek w zestawie i nie wiem czy brac czy nie. Choć w sumie u mnie to nie ma jakiś bardzo dużych powierzchni. Wiadro moge napełnić na każdym piętrze i zna każdym je opórżnic do wc, więc sie zastanawiam czy te kółka to na pewno mi potrzebne, choć pewni by się przydały.

Nitu sama robiłaś lampę dźwig?

Nie pomyślałaś o takiej oprawie?

http://allegro.pl/oprawa-warsztatowa-lena-100-w-i1480376258.html

Byłaby znacznie bezpieczniejsza. Są też takie oprawy siatkowe używane w przemysle tzw. oprawy kwoki. Dużo ich na promienniki ale sa też takie małe, na zwyklą zarówkę.

sama robiłam, jeszcze wymaga doważenia, ale funkcje już zpełnia :)

To jest właśnie żarówka typu kwoka :D mój Trzeszczący się śmiał, ze nie spodziewał się jej u nas w domu ;)

Ja mam 25l. Większe wiadro to lepsze i dokładniejsze plukanie mopa. Kółka to połowa sukcesu tego mopa :D Dziś nie chciałabym bez kółek.

A kij mam teleskopowy :D

Nitu ale sama zarówka typu kwoka to nie wszystko. Mogłaby mieć siatke zabezpieczajacą przed poparzeniem.

Nitu a tak? Na środku stała ścianka i drzwi chowane w niej.

[ATTACH=CONFIG]48467[/ATTACH]

ooo owłasnie taki mi lata, tylko, że mam już parkiety i zabudowa z kg odpada. Zostaje jakiś komandor czy coś. Myślałam o drzwiach jak do szaf. ALe wycenę mam na jakieś bajońskie sumy (5tys). Jak na tylko 1 przesuwne skrzydło... hm... ciut hcyba drogawo.

Ja mam 25l. Większe wiadro to lepsze i dokładniejsze plukanie mopa. Kółka to połowa sukcesu tego mopa :D Dziś nie chciałabym bez kółek.

A kij mam teleskopowy :D

Nitu ale sama zarówka typu kwoka to nie wszystko. Mogłaby mieć siatke zabezpieczajacą przed poparzeniem.

powiem tak , póki co jest to nieużywane. Stoi i czekana przenosiny i poczeka jeszcze miesiąc, bo blat się opóźni właśnie o miesiąc. :( :( :(

A ta żarówka świeciła w sumie może godzine ;) jak zauważe, ze się przegrzewa lub razi w oczy będe zmieniac koniecznie i znów bede z Wami szukac rozwiązań. Ona jest 60tka, mam jeszcze 75, ale mysle, ze to za dużo. dobrze mysle?