Krzysiek156 11.04.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Brak mi slow...Nie mogę w to uwierzyć! I ja nie myślałam ze będę tak przeżywać odejście tych ludzi i będę płakać. Najgłębsze wyrazy współczucia dla rodzin zmarłych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alf38 11.04.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ogromna tragedia się stała , nie mogę wyjść z szoku. Współczuje rodziną i przyjaciołom ofiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 11.04.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ogromna tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesteś a za chwilę Ci nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 11.04.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Najgłębsze wyrazy współczucia dla rodzin zmarłych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.04.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ... kiedyś o Katyniu nie wolno było wspominac... a jak już mówiono... to były to kłamstawa... mam nadzieje, że może śmierć tych Ludzi sprawi, że sprawa Katynia zakończy się wreszcie... prawdą.... [*] wieczny odpoczynek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 11.04.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 brak słów...[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 11.04.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Muszę Wam to napisać.Wczoraj ,kiedy wydarzyła się ta tragedia byliśmy zaproszenia na czterdzieste urodziny siostry mojego męża.Były to najsmutniejsze urodziny na jakich zdarzyło mi się być. I to nie tylko przez tą ogromną tragedię w której straciliśmy tak wiele osób z rządu , ludzi po prostu ludzi.Wiążą się z tym osobiste dramaty jakie po tej stracie przeżywają ich najblizsi, przyjaciele, dzieci , współpracownicy. Były to najsmutniejsze urodziny również z tego względu,że siostra mojego męża obchodząc 40 urodziny walczy z rakiem mózgu-mając dwie malutkie córeczki. Kiedy wszyscy zrozumiemy jak kruche jest nasze życie.Jaki mały mamy wpływ na jego koniec. Ale mamy wpływ na jego jakość.Już teraz możemy tak żyć,by ktoś po nas płakał.By ktoś mógł powiedzieć coś dobrego o nas.Po co przepychać się łokciami przez życie, po co tak walczyć.Jak teraz wygląda Tusk ,który jak wiejski burek szczekał na śp.Kaczyńskiego?!Żona Kaczyńskiego pozostała sobą-cichą i skromną a i z niej się śmiali.Polska poniosła ogromną stratę.Zginął mój prezydent.Wywiesiłam flagę z kirem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.jacek 11.04.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 KATYŃ ***** kolejna , bolesna lekcja historii...a moze głębiej...w rozmiarze tej tragedii - pytanie...czy coś bóg chciał przez to nam powiedzieć ?. Moze czasem trzeba wstrząsu by obudzić sumienia.... ludzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 11.04.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 "Śmierć przychodzi jak złodziej" Głębokie wyrazy współczucia dla rodzin zmarłych... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 11.04.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 [*] brak słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 11.04.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Głębokie wyrazy współczucia Wszystkim, którym wczorajsza tragedia na zawsze odebrała Najbliższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 11.04.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ta nieprawdopodobna wiadomość zastała mnie podczas remontu Starej Mazurskiej Szkoły. Kiedy dotarło do mnie że to prawda, zrobiło się jakoś tak ponuro, i jeszcze bardziej pusto. I zaczęła tłuc mi się po głowie " Moja litania" Jaki jeszcze numer mi wytniesz W którą ślepą skierujesz ulicę Ile razy palce sobie przytnę Nim się wreszcie klamki uchwycę By otworzyć drzwi do twego serca Które przeszło już tyle zawałów ... [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 11.04.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 [...[ Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie [...]Niech spoczywaja w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.04.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158698-Zmiany-polskiej-kultury-politycznej-po-tragedii spróbujcie przy okazji odwiedzić i dodać od siebie................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 11.04.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Żegnając Przyjaciela nie płacz, bo Jego brak odkryje Ci to, co w nim kochałeś najbardziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 11.04.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Bolesna strata dla wszystkich, najszczersze wyrazy współczucia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.04.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ...jakże smutno mi, Boże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 11.04.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Żałoba narodowa, odeszli ludzie z elit intelektualnych naszego państwa. To podwójna tragedia. Raz że to nieszczęście i śmierć polaków i tragedia w rodzinach a po drugie strach pomyśleć co się będzie działo do wyborów ? Ile durnych ustaw może nie zostać zablokowanych i mieć żałosny finał w naszym życiu ? Aż strach pomyśleć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 11.04.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Nawet najbardziej reklamożerne stacje telewizyjne powstrzymują się od emisji reklam. A Ty Muratorze? Taka wyższość komercji nad zwykłą ludzką przyzwoitością? Chyba jednak trochę wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.04.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 brak słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts