savanna12 26.04.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam .A ja mam pytanie ..Chce pod iglakami ,tujami wyścielić ta geowłókniną czy muszę ściągnąć darń?CZy na trawe kładę ?Dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.04.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Najlepiej zdjąć. Trawa może przerastać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 27.04.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Zapewne szukasz maty szkółkarskiej. Takie maty produkuje się w różnych gramaturach .... im wyższa tym mata trwalsza i droższa .... są już nawet w kolorze innym niz czarny np. brązowym. Oto jeden z przykładów, czy tego szukasz? http://www.agrowist.pl/?p=p_41&sName=agrotkanina-%28mata-szkolkarska%29 nazywają to też agrotkaniną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marius37 21.05.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 czy myślicie,że zastępczo zamiast agrowołókniny moznaby zastosować fizelinę? np. w dwóch warstwach? mam nadwyżke i chciałem ją rozłożyc między krzewami i zasypać żwirem płukanym. oczywiście przeciwko chwastom a szczególnie skrzypowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts