Elfir 14.04.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) przepraszam BOHO Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.04.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Wydaje mi się, ze przed chwila ktoś cię obraził poddając w wątpliwość twoje rozumienie siebie jako patrioty? Zastanów się nad znajomością słów i ich użyciem. pisałem o tych, którzy nie poczuli zażenowania podejmując taką decyzję..... być może nie znają znaczenia takiego słowa.... popieram twój post w całości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 14.04.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 "....martwy Prezydent zaczyna być groźniejszy od Prezydenta żywego." no to tylko pogratulować intelektu.... Naprawdę nie rozumiesz tej przenośni? Przeczytaj artykuł jeszcze ze dwa razy, może nie będę musiał tłumaczyć... P.S. Prośba: daruj sobie pisanie o intelekcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.04.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Zaraz na prawo od widoku z kamery jest Kuria, a tam teraz protestuje ok. 1000 osób (był materiał w TVN24): http://www.krakow.pl/kamera/pl_wszystkich_swietych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 14.04.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Zaraz na prawo od widoku z kamery jest Kuria, a tam teraz protestuje ok. 1000 osób (był materiał w TVN24): http://www.krakow.pl/kamera/pl_wszystkich_swietych/ Wstyd nawet na to patrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.04.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Wstyd nawet na to patrzec. Na co? Widać przystanek tramwajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 14.04.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Na co? Widać przystanek tramwajowy Skoro napisalam, ze wstyd, to nawet w link nie wchodzilam, wiec nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 14.04.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ogladacie 1 pr TVP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.04.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Wstyd nawet na to patrzec. Nie patrz, nie gorsz oczu swoich, lepiej je wyłup. To wszystko lewacy i komuniści podpuszczani przez ateistyczne bojówki sterowane z gabinetu Schetyny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 14.04.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ogladacie 1 pr TVP ? Nie oglądamy. Nie mamy "telewizji". No i chyba dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 na TVP są po prostu wspomnienia o Kaczyńskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 14.04.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Nie patrz, nie gorsz oczu swoich, lepiej je wyłup. To wszystko lewacy i komuniści podpuszczani przez ateistyczne bojówki sterowane z gabinetu Schetyny.. Nie wiem, kto to, ale i tak mi za nich wstyd. Mam nadzieje, ze kiedys im samym bedzie wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.04.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Nie wiem, kto to, ale i tak mi za nich wstyd. Mam nadzieje, ze kiedys im samym bedzie wstyd. Wstyd to za mało, musi ich dosięgnąć karząca ręka sprawiedliwości ludowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 14.04.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) To wszystko lewacy i komuniści podpuszczani przez ateistyczne bojówki sterowane z gabinetu Schetyny.. dodaj, że sfinansowani (bilety MPK im kupili) przez żydomasonerię. A wiecie, gdyby tak teraz rozdano kałachy i ogłoszono amnestię in spe, to obawiam się, że krwią by spłynęły ulice.. Na wszelki wypadek nie powiem jakie jest moje zdanie w temacie wątku, bo "gdyby co" to albo jedna albo druga frakcja mogłaby mnie wykosić Nie korzystam z "telewizji", musiałam przestać korzystać z radia, internetowych serwisów informacyjnych, może z FM się powinnam czasowo ewakuować... Mnie się to wszystko po prostu nie podoba Czas żałoby kojarzył mi się zawsze ze smutkiem ale i ucieczką, wyciszeniem, zatopieniem w rozmyślaniach. Z wrzeniem jakoś nie. Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez Mymyk_KSK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 14.04.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 na TVP są po prostu wspomnienia o Kaczyńskim aaa, rozumiem. Bałam się, że mimo żałoby starły się bojówki "zwolenników" i "przeciwników"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.04.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 dodaj, że sfinansowani (bilety MPK im kupili) przez żydomasonerię. A wiecie, gdyby tak teraz rozdano kałachy i ogłoszono amnestię in spe, to obawiam się, że krwią by spłynęły ulice.. Na wszelki wypadek nie powiem jakie jest moje zdanie w temacie wątku, bo "gdyby co" to albo jedna albo druga frakcja mogłaby mnie wykosić i tak cię załatwimy ! kto nie z nami - ten przeciwko nas ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.04.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Nie patrz, nie gorsz oczu swoich, lepiej je wyłup. To wszystko lewacy i komuniści podpuszczani przez ateistyczne bojówki sterowane z gabinetu Schetyny.. Pepeg, czasem jednak warto umieścić w swojej wypowiedzi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.04.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Pepeg, czasem jednak warto umieścić w swojej wypowiedzi to Myślałem ,że z osobami inteligentnymi rozmawiam. Ale proszę :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cannon 14.04.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Wiesz, tak mi się skojarzyło teraz. Kiedy w całej Polsce były dwie minuty ciszy i wyły syreny kamery pokazywały ulice miast. Ludzie stali w milczeniu. Samochody, tramwaje, wszystko stało. Tylko w Krakowie zamiast ulicy pokazano wierzę mariacką a w tle słychać było tupot obcasów o bruk. Nie żaby miała coś do Krakowa, ale tak mi się skojarzyło. No popatrz , jaki ten Kraków niewrażliwy . Niewielu z Was pewnie wie ,że radni z PiS-u jeszcze miesiąc temu chcieli nadać ś.p. Kaczyńskiemu honorowe obywatelstwo miasta Krakowa . Już wtedy w mieście zawrzało .Pojawiły się bilbordy z protestem wobec tego pomysłu. Skąd zatem ta niechęć ? Otóż ś.p. prezydent olał zaproszenie SLD-wskiego prezydenta miasta Majchrowskiego w związku z 750 rocznicą lokacji miasta . Olał tym samym mieszkańców -bo nie potrafił wznieść się ponad jakiekolwiek podziały . Co tam dla takiej ważnej persony znaczą jacyś prowincjonalni Krakowianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.04.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 .... Co tam dla takiej ważnej persony znaczą jacyś prowincjonalni Krakowianie. niewiele osób pisze prawdę na tym forum, stąd niewątpliwa chwała Ci z to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts