Charlie 15.04.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 .... gdyby mi ktoś powiedział 25 lat temu, ze jeden z tych 2 co ukradli Księżyc wyląduje na Wawelu to bym go obśmiał ! Ameryka ze swoimi karirami to może nam wiązać sznurówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.04.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) - No , popatrz pan do czego to doszlo . We glowie sie nie miesci . A jakim swietnym samolotem prezydent kraju nadwislanskiego latal ......premier Bulgarii odmowil wejscia do niego . I Francuzi , ktorych ktos chcial "przeleciec' z wycieczka do Egiptu . - Kanonizowac Wajde . - Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_rt8 15.04.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 skąd żartujesz zatracają się w dostatnim życiu które ty im fundujesz podatki daniny na msze no chyba że się mylę i dorabiają kładąc płytki , wykładając towary w markecie po nockach , wydobywają węgiel , dorabiają jako pielęgniarka lub budują statki poco pytasz wierzysz że robią coś dla ciebie że ten mały karakan który miał lodówkę pełną małpek w samolocie chciał ci przywrócić ulgę budowlaną byś miał lepiej jeśli w to wierzysz to na KOLANA całuj trumnę a potem popatrz do lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.04.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 skąd żartujesz Nie. Zrobiłam poprawkę Twojego błędu ortograficznego. Nie dziękuj, ale przestań się pienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.04.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) Wolny k-raj, niech sie pieni . A w Europie zamkneli lotniska bo grasuje jakas chmurrra . Ja tego nie rozumie - nie mogli zarzadzic zeby samoloty sobie ladowaly . Tu , tam i siam . - Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.04.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Wolny k-raj, niech sie pieni . A w Europie zamkneli lotniska bo grasuje jakas chmurrra . Ja tego nie rozumie - nie mogli zarzadzic zeby samoloty sobie ladowaly . Tu , tam i siam . - Nie rozumiem. Pleeeease. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.04.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 - No, ja tez . Ni chu - chu . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_rt8 15.04.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Nie. Zrobiłam poprawkę Twojego błędu ortograficznego. Nie dziękuj, ale przestań się pienić to poco się czepiasz skoro masz to gdzieś ja się nie pienię tylko najbardziej wk*rwia mnie fakt że załoga , ochrona , piloci , to wielkie H dopiero by uspokoić tłum wspomina się ludzi takich jak my ludzi którzy ciężko pracują na własne przyjemności a kumple niech się bawią wawel delegacje loty z jedną trumną bo to prezydent a to potem jego żona a reszta starem by przywieźli gdyby nikt nie gadał my mamy za to płacić niedługo zadłużenie polski przekroczy 55% PKB a oni wydają jeszcze więcej czy tak będzie względem naszych rodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.04.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) - Wybacz. Nie moge sie absolutnie z Toba zgodzic . Dzieki po- wszechnemu, ale to po-wszechnemu oszczedzaniu na szczytach wladzy , prezydent latal jedynie 30 letnim samolotem najnowszej produkcji a technologie mu wyremontowali rok temu . A zadluzenie Polski - wedlug hm, wrogich wyliczen, przekracza dlug Grecji . I jest to wina prezydenta . Sam nie chcial ustapic , pieniacz jeden , no to....tego . Los go pokaral za pyche . - Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.04.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Nie. Zrobiłam poprawkę Twojego błędu ortograficznego. Nie dziękuj, ale przestań się pienić to poco się czepiasz skoro masz to gdzieś Co mam gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 15.04.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Alllllllleeeeeee jazda młodzieży ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 15.04.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) Co mam gdzieś? Gdzies cos masz. Ale co i gdzie to bedzie do okazania . - Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 15.04.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Dobry jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_rt8 15.04.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Co mam gdzieś? dyskursie bo nie wnosisz nic od siebie poza pierdnięciami skąd? , co mam ? a swojego zdania brak ! ale tacy też muszą być pozdro dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.04.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Gdzies cos masz. Ale co i gdzie to bedzie do okazania . - Lumpik, zapraszasz mnie za wielką wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.04.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 dyskursie bo nie wnosisz nic od siebie poza pierdnięciami skąd? , co mam ? Nie wnoszę?? A kto napisał tym razem poprawnie skąd? I dzięki komu? Nie musiałam pisać, żebyś mi nie dziękował bo i tak byś tego nie zrobił http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/jezorek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 15.04.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chochla72 15.04.2010 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Czuję że " młodziez" wychowała sie w innym klimacie zdefiniuj znaczenie slowa 'mlodziez'. i się dalej nie rozumiemy. ( może nawet to pokolenie jp2 ) Trudno jest rozumiec kogos kto nie potrafi odpowiedziec w logiczny sposob na dosyc proste pytanie, aby umotywowac swoje poglady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chochla72 15.04.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 ameryki nie odkryłeś, desole ciekawe, co by było, gdyby to z obsady POprawnych politycznie Prezydent poległ zapewne odsunęli by się w cień z powodu żałoby Zapewne by robili to samo. I zapewne mnie jako ich zwolennika by skręcało tak samo jak skręca mnie teraz a nawet jeszcze bardziej, bo wstydziłbym się ze ludzie, którym zaufałem i na których glosowałem uskuteczniają taka hucpę. I myślę, ze skręcałoby całkiem spora grupę ludzi, którzy maja w sobie na tyle przyzwoitości, żeby nie milczeć kiedy poważne bądź co bądź dla demokratycznego kraju wydarzenie jakim jest pogrzeb tragicznie zmarłej pary prezydenckiej zamienia się w szopkę z powodu snów o chwale pewnych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdan_905 16.04.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Rozumiem, żem japacz (cokolwiek to za cholerstwo jest), więc ja się też powtórzę .. ... dotknął (wyciął to z innej bajki) Cię japacz to prawie nic nieznaczący zwrot... Ale rozumiem, że świadkowie mówiący o tym że Telegraf to przekręt mówią nieprawdę, łżą psie syny ? Nie mam też monopolu na prawdę, wybacz że jeżeli są jakieś zarzuty przeciw braciom Kaczynskim to ja słyszałem tylko telegraf i był jakiś wyrok, co to jest w końcu to nic wielkiego w porównaniu do kręcenia lodów przez lewice, grabierz majątku i biznesy dygnitarzy PO. Bardzo wybiórczo wierzymy świadkom, jeśli świadczą coś po naszej myśli - ubek, ale dobry, jeśli wbrew naszej prawdzie - to choć nie ubek to komuch, lewak i gej pewnie też. Świadek po pierwsze powinien być wiarygodny a ten o Wałęsie, operuje takimi szczegółami i poco miałby kłamać nie ma chyba żadnego w tym interesu. Obrońca Wałęsy, czy wiesz jak wyglądała prywatyzacja w Czechach, pamiętasz Wałęsy 100 milionów. Wiem to od mojego szwagra, jego brat dostal za prywatyzowane zakłady w których pracował (3 przez 20 lat) jakiś procent, za te pieniądze kupił mieszkanie własnościowe. Co Ty na to, ja to nazywam prywatyzacją, bo złodziejska prywatyzacja to wiemy chyba wszyscy co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts