Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pochówek na Wawelu?? Lech Kaczyński pochowany w Krakowie

agnieszkakusi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 967
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

-

No , popatrz pan do czego to doszlo .

We glowie sie nie miesci .

A jakim swietnym samolotem prezydent kraju nadwislanskiego latal ......premier Bulgarii odmowil wejscia do niego .

I Francuzi , ktorych ktos chcial "przeleciec' z wycieczka do Egiptu .

-

Kanonizowac Wajde .

-

Edytowane przez barakuda1

żartujesz

zatracają się w dostatnim życiu które ty im fundujesz podatki daniny na msze

no chyba że się mylę i dorabiają kładąc płytki , wykładając towary w markecie po nockach , wydobywają węgiel , dorabiają jako pielęgniarka lub budują statki

poco pytasz wierzysz że robią coś dla ciebie że ten mały karakan który miał lodówkę

pełną małpek w samolocie chciał ci przywrócić ulgę budowlaną

byś miał lepiej

jeśli w to wierzysz to na KOLANA całuj trumnę

a potem popatrz do lustra

Nie. Zrobiłam poprawkę Twojego błędu ortograficznego. Nie dziękuj, ale przestań się pienić ;)

to poco się czepiasz skoro masz to gdzieś

ja się nie pienię tylko najbardziej wk*rwia mnie fakt że załoga , ochrona , piloci , to wielkie H

dopiero by uspokoić tłum wspomina się ludzi takich jak my

ludzi którzy ciężko pracują na własne przyjemności

a kumple niech się bawią wawel delegacje loty z jedną trumną

bo to prezydent a to potem jego żona

a reszta starem by przywieźli gdyby nikt nie gadał

my mamy za to płacić

niedługo zadłużenie polski przekroczy 55% PKB a oni wydają jeszcze więcej

czy tak będzie względem naszych rodzin

-

Wybacz.

Nie moge sie absolutnie z Toba zgodzic .

Dzieki po- wszechnemu, ale to po-wszechnemu oszczedzaniu na szczytach wladzy , prezydent latal jedynie 30 letnim samolotem najnowszej produkcji a technologie mu wyremontowali rok temu .

A zadluzenie Polski - wedlug hm, wrogich wyliczen, przekracza dlug Grecji .

I jest to wina prezydenta .

Sam nie chcial ustapic , pieniacz jeden , no to....tego .

Los go pokaral za pyche .

-

Edytowane przez barakuda1

ameryki nie odkryłeś, desole

ciekawe, co by było, gdyby to z obsady POprawnych politycznie Prezydent poległ

zapewne odsunęli by się w cień z powodu żałoby

Zapewne by robili to samo. I zapewne mnie jako ich zwolennika by skręcało tak samo jak skręca mnie teraz a nawet jeszcze bardziej, bo wstydziłbym się ze ludzie, którym zaufałem i na których glosowałem uskuteczniają taka hucpę. I myślę, ze skręcałoby całkiem spora grupę ludzi, którzy maja w sobie na tyle przyzwoitości, żeby nie milczeć kiedy poważne bądź co bądź dla demokratycznego kraju wydarzenie jakim jest pogrzeb tragicznie zmarłej pary prezydenckiej zamienia się w szopkę z powodu snów o chwale pewnych ludzi.

Rozumiem, żem japacz (cokolwiek to za cholerstwo jest), więc ja się też powtórzę ..

... dotknął (wyciął to z innej bajki) Cię japacz to prawie nic nieznaczący zwrot...

Ale rozumiem, że świadkowie mówiący o tym że Telegraf to przekręt mówią nieprawdę, łżą psie syny ?

Nie mam też monopolu na prawdę, wybacz że jeżeli są jakieś zarzuty przeciw braciom Kaczynskim to ja słyszałem tylko telegraf i był jakiś wyrok, co to jest w końcu to nic wielkiego w porównaniu do kręcenia lodów przez lewice, grabierz majątku i biznesy dygnitarzy PO.

Bardzo wybiórczo wierzymy świadkom, jeśli świadczą coś po naszej myśli - ubek, ale dobry, jeśli wbrew naszej prawdzie - to choć nie ubek to komuch, lewak i gej pewnie też.

Świadek po pierwsze powinien być wiarygodny a ten o Wałęsie, operuje takimi szczegółami i poco miałby kłamać nie ma chyba żadnego w tym interesu.

Obrońca Wałęsy, czy wiesz jak wyglądała prywatyzacja w Czechach, pamiętasz Wałęsy 100 milionów.

Wiem to od mojego szwagra, jego brat dostal za prywatyzowane zakłady w których pracował (3 przez 20 lat) jakiś procent, za te pieniądze kupił mieszkanie własnościowe.

Co Ty na to, ja to nazywam prywatyzacją, bo złodziejska prywatyzacja to wiemy chyba wszyscy co to jest.