Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pochówek na Wawelu?? Lech Kaczyński pochowany w Krakowie

agnieszkakusi

Recommended Posts

przypominam, że z kolejnych wypowiedzi wynika, że rozmawiamy o osobie określanej jako:

"Człowiek cieszący się autorytetem społecznym, z którym nawet jeśli nie wszyscy się zgadzają, to wszyscy go szanują."

no to moje gratulacje Barbossa !

też chętnie zapoznam się z życiorysem twojego ojca....

• Odpowiedzi 967
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przypominam, że z kolejnych wypowiedzi wynika, że rozmawiamy o osobie określanej jako:

"Człowiek cieszący się autorytetem społecznym, z którym nawet jeśli nie wszyscy się zgadzają, to wszyscy go szanują."

no to moje gratulacje Barbossa !

też chętnie zapoznam się z życiorysem twojego ojca....

przypomnę, że nic nie wynika, ja nie deklarowałem potrzeby posiadania mentora uznanego społecznie

znowu nie czytasz co jest napisane w postach, znowu apelujesz o coś, czego sam nie robisz, Twój przyjaciel Jani_63 w poście na który udzieliłem odpowiedzi nie określał, o jakiego konkretnie mentora chodzi

obaj zaczynacie zachowywać się jak ostatnie pajace

próbujesz łapać za słowa, nie odpowiadając na zadane pytanie, zaczyna to być nużące

mi osobiście wystarczy mój Ojciec, nie muszę szukać wzorców gdzieś dalej, skoro musicie szukać na zewnątrz

to róbcie to, niemniej wygląda to na to, że ludzie w Waszym otoczeniu nie reprezentują sobą niczego,co by było godne naśladowania

nie wnikam, najbardziej drażniące jest poruszanie problemów "wewnątrzrodzinnych", więc tego się nie tykam

nota bene odpowiadać pytaniem na pytanie też jest be, ale skąd Wy macie to wiedzieć:-/

pomijając już fakt, że zastosowanie w odpowiednich słowach dużych liter jest mile widziane

ps

nie musisz mi gratulować za każdym razem, moje samopoczucie jest ok, natomiast Twoja fascynacja moimi postami, zawstydza mnie :-/

2006 10 kwietnia NIEOBECNY W KATYNIU

W 2006 17 września ZNÓW NIEOBECNY W KATYNIU

W 2007 w kwietniu ZNÓW NIEOBECNY W KATYNIU

W 2007 , PRZED WYBORAMI 17 WRZEŚNIA BYŁ OBECNY W KATYNIU !!!

W 2008 10 kwietnia ZNÓW NIEOBECNY W KATYNIU

W 2008 17 września ZNÓW NIEOBECNY W KATYNIU

W 2009 10 kwietnia ZNÓW NIEOBECNY W KATYNIU

W 2009 17 września ZNÓW NIEOBECNY W KATYNIU

podroze p. Kaczynskigo prezydenta RP do Katynia

Tak sie sklada ze w tym roku byla to 70-ta rocznica Katynia takie rocznice obchodzi sie z wiekszym rozmachem (Putin Tusk).

Piec lat temu byla oczywiscie 65 rocznica, tak sie sklada ze to jest rok wyborow.

Zeby bylo OK podaj tez innych kandydatow w tym tych sp. Pozniej mozecie podyskutowac na ten temat.

Gość Pepeg z Gumy
Tak sie sklada ze w tym roku byla to 70-ta rocznica Katynia takie rocznice obchodzi sie z wiekszym rozmachem (Putin Tusk).

Piec lat temu byla oczywiscie 65 rocznica, tak sie sklada ze to jest rok wyborow.

Zeby bylo OK podaj tez innych kandydatow w tym tych sp. Pozniej mozecie podyskutowac na ten temat.

To się naskładało.

Czyli prezydent wielki patriota, czczący jedynie okrągłe rocznice zwłaszcza w roku wyborczym.

Proszę , proszę. Trzeba mieć mimo wszystko szczęście.

aby nie komplikować

potraktuj pytanie do Jani_63 jako pyt i do Ciebie,

albo potraktuj to, jako błąd redagowania postu,

albo potraktuj to tak, jak traktujesz wszystko co piszę

albo potraktuj to tak, jak traktujesz Tych, co się nie obronią przed Twoimi kretyńskimi tekstami

albo potraktuj to tak, jak Ci się rzewnie podoba

dla mnie bez znaczenia, mam to w pragębie, tak jak Was dwóch, kasztaniących na tych tych, co popełnili błąd młodości

kradnąc księżyc

przyznaję, niepotrzebnie wdałem się w dyskusję, to ten sam efekt co oznacza ten emotikon:bash:

aby nie komplikować

potraktuj pytanie do Jani_63 jako pyt i do Ciebie,

albo potraktuj to, jako błąd redagowania postu,

albo potraktuj to tak, jak traktujesz wszystko co piszę

albo potraktuj to tak, jak traktujesz Tych, co się nie obronią przed Twoimi kretyńskimi tekstami

albo potraktuj to tak, jak Ci się rzewnie podoba

dla mnie bez znaczenia, mam to w pragębie, tak jak Was dwóch, kasztaniących na tych tych, co popełnili błąd młodości

kradnąc księżyc

przyznaję, niepotrzebnie wdałem się w dyskusję, to ten sam efekt co oznacza ten emotikon:bash:

to ma być twoje "konkretnie" ?

ok, jasne.....

Nie wiem z jakich wzorców korzystasz, ale nie masz mocy sprawczej tworzenia przyjaźni.

Zbliżone zdanie na niektóre sprawy jeszcze nie świadczy o przyjaźni.

Sorry BOHO:)

Twój przyjaciel Jani_63 w poście na który udzieliłem odpowiedzi nie określał, o jakiego konkretnie mentora chodzi

obaj zaczynacie zachowywać się jak ostatnie pajace

Nie za wcześnie Cię dopada skleroza?

http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał Jani_63 http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png

Sama prawda, pod warunkiem że tych nauki udziela światły człowiek.

Człowiek cieszący się autorytetem społecznym, z którym nawet jeśli nie wszyscy się zgadzają, to wszyscy go szanują.

Samozwańcza szarlataneria to raczej pranie mózgu niż umoralnianie

rozumiem, że masz takiego Człowieka, kto to?

Autorytet społeczny to nie to samo co autorytet rodzinny.

Taka subtelna różnica którą raczyłeś pominąć.

Pajacowaniem jest raczej Twój styl.

Od tego momentu zaczynają się przytyki i ubliżanie.

http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał Jani_63 http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png

Eee raczej nie, ale rozumiem że Ty szukasz kogoś bo obecny Cię zawiódł.

A może się mylę i jesteś wstanie "oddać mu ostatnią koszulę" jeśli by tego zażądał dla obrony tez (prawd) które głosi(ł).

Któż to taki?

Oświeć mą duszę zagubioną.

z przykrością stwierdzam, że brak mentora widać po Twoich tekstach,

może warto poszukać, skoro sam nie potrafisz trzymać jakiegoś rozsądnego poziomu :confused:

zastanawia mnie jedno, czy rzeczywiście opcja społeczna/polityczna, z którą się utożsamiasz, nie ma takich ludzi?

ja się na niej nie znam, ale to dziwne :-/

próbujesz łapać za słowa, nie odpowiadając na zadane pytanie, zaczyna to być nużące

mi osobiście wystarczy mój Ojciec, nie muszę szukać wzorców gdzieś dalej, skoro musicie szukać na zewnątrz

to róbcie to, niemniej wygląda to na to, że ludzie w Waszym otoczeniu nie reprezentują sobą niczego,co by było godne naśladowania

nie wnikam, najbardziej drażniące jest poruszanie problemów "wewnątrzrodzinnych", więc tego się nie tykam

nota bene odpowiadać pytaniem na pytanie też jest be, ale skąd Wy macie to wiedzieć:-/

pomijając już fakt, że zastosowanie w odpowiednich słowach dużych liter jest mile widziane

:-/

A najbardziej miłe jest dla oka jak zgodnie z prawidłami pisowni nowe zdanie zaczyna się z dużej litery.

mam to w pragębie, tak jak Was dwóch, kasztaniących na tych tych, co popełnili błąd młodości

kradnąc księżyc

Rozmowa z Tobą to jak chęć wyciągnięcia ręki do do Burka łańcuchowego, który zawsze będzie gryzł i warczał.

Tak dla zasady.

Styl jaki uprawiasz to po prostu słoma z lakierków wystająca.

W skrócie CHAMSTWO

Edytowane przez Jani_63

Do BOHO , Jani_63 ;

Myślę, że życie dzieli się na straszne i żałosne.

To są dwie kategorie. Straszne to, no nie wiem, śmiertelne przypadki, niewidomi, kalectwo.

Nie wiem jak sobie ludzie dają z tym radę, to zadziwiające.

A żałosne są życia wszystkich pozostałych.

Więc jeżeli jesteś żałosny, powinieneś być wdzięczny losowi,

że jesteś żałosny, bo być żałosnym to wielkie szczęście.

Nie za wcześnie Cię dopada skleroza?

Autorytet społeczny to nie to samo co autorytet rodzinny.

Taka subtelna różnica którą raczyłeś pominąć.

tak jak określenie "ktokolwiek" to jednak nie to samo co "bezpośredni uczestnik pogrzebu"

też taka subtelna, pominięta różnica......

Nie wiem z jakich wzorców korzystasz, ale nie masz mocy sprawczej tworzenia przyjaźni.

Zbliżone zdanie na niektóre sprawy jeszcze nie świadczy o przyjaźni.

///

Pajacowaniem jest raczej Twój styl.

Od tego momentu zaczynają się przytyki i ubliżanie.

Rozmowa z Tobą to jak chęć wyciągnięcia ręki do do Burka łańcuchowego, który zawsze będzie gryzł i warczał.

Tak dla zasady.

...

Jani - przygladam sie Twojej polemice z Barbossa i juz Cie lubie , co nie znaczy, zesmy zaprzyjaznieni :) :)

Tak dla zasady.

Styl jaki uprawiasz to po prostu słoma z lakierków wystająca.

W skrócie CHAMSTWO

trudno, nie rozumiemy się, widać, że dalsza dyskusja nie ma sensu :-/