BOHO 14.04.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 ale list szybciutko wysmarował :-/ to jest raptem jakieś 5-6 zdań..... myślisz, że sam byś nie dał rady tyle napisać w ciągu jednego dnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.04.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) to jest raptem jakieś 5-6 zdań..... myślisz, że sam byś nie dał rady tyle napisać w ciągu jednego dnia ? nie, w takiej sprawie nie chyba,że byłbym tak w sobie zadufany jak miszcz Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez Barbossa a co to was obchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.04.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Pan Duda to chyba lekko przegiął, zarzucając przeciwnikom pochówku Prezydenta na Wawelu brak patriotyzmu. kurcze, i pomyśleć że to właśnie pan Duda wykrył i uświadomił nam, że "Nie jesteśmy patriotami" ! no ja jestem w szoku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 No cóż, wielu ludzi potrafi - widzę wpisy w necie oraz wypowiedzi Pieronka, profesorów UJ, politologów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.04.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 kurcze, i pomyśleć że to właśnie pan Duda wykrył i uświadomił nam, że "Nie jesteśmy patriotami" ! no ja jestem w szoku..... a po czym sądzisz, że jesteś patriotą? w żołnierskich słowach, bez rozwodzenia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.04.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) kurcze, i pomyśleć że to właśnie pan Duda wykrył i uświadomił nam, że "Nie jesteśmy patriotami" ! no ja jestem w szoku..... On jest tam, gdzie stoją wszyscy, a My tam, gdzie stało ZOMO- odpowiem słowami Jarosława Kaczyńskiego. Nie jesteś z nami-jesteś przeciwko nam. Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.04.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) a po czym sądzisz, że jesteś patriotą? w żołnierskich słowach, bez rozwodzenia się w żołnierskich słowach: wybacz, ale nie będę ci tego tłumaczył publicznie.... chyba rozumiesz... natomiast bawią mnie wszelkiego rodzaju chłoptasie, którzy mówią mi, czy ja jestem Polakiem, czy nie,czy jestem patriotą ,czy nie, albo co myślę.... Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez BOHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.04.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 nie, w takiej sprawie nie chyba,że byłbym tak w sobie zadufany jak miszcz miszcz nie miszcz - napisał dobrze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.04.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 nie zejdę poniżej pewnego poziomupo żałobie możemy sobie podyskutować na Waszym poziomie, a szczególnie Magdy 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.04.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 w żołnierskich słowach: wybacz, ale nie będę ci tego tłumaczył publicznie.... chyba rozumiesz... ... nie rozumiem :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.04.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 nie zejdę poniżej pewnego poziomu po żałobie możemy sobie podyskutować na Waszym poziomie, a szczególnie Magdy 34 a co to znaczy "Waszym poziomie" ? i do kogo się odnosi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Swoją drogą - Piłsudski nie został pochowany z żonami Marią i Aleksandrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.04.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Swoją drogą - Piłsudski nie został pochowany z żonami Marią i Aleksandrą. jak masz pisać takie głupoty, to się chociaż na jakiś czas powstrzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.04.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Swoją drogą - Piłsudski nie został pochowany z żonami Marią i Aleksandrą. no ale nie zmarł wraz nimi tragicznie...... więc jest to raczej zrozumiałe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.04.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 nie zejdę poniżej pewnego poziomu po żałobie możemy sobie podyskutować na Waszym poziomie, a szczególnie Magdy 34 Przepraszam Barbossa, ale jaki poziom? Czy ja Ciebie obraziłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Więc to tragizm okoliczności śmierci decyduje a nie zasługi i bohaterstwo? Bo zaczynam się gubić w argumentach kto zasługuje a kto nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.04.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Więc to tragizm okoliczności śmierci decyduje a nie zasługi i bohaterstwo? Bo zaczynam się gubić w argumentach kto zasługuje a kto nie. Tego nie rozstrzygnie lud w trakcie pogrzebu. W naszej historii, niemal każdy pochówek na Wawelu budził emocje. Przed Augustem po Piłsudskiego na Kaczyńskim kończąc. Widać taka nasza tradycja narodowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 14.04.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 http://www.radiozet.pl/Programy/Gosc-Radia-ZET/Pawel-Kowal/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.04.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Co by nie gadał, myślałem, że aleja zasłużonych jest dla tych co ich chcemy uhonorować.Też myślałem , że zabytki u nas się chroni a nie rozdaje "do dowolnego rozporządzenia"...Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 http://www.radiozet.pl/Programy/Gosc-Radia-ZET/Pawel-Kowal/ Wywiad z cyklu: jak powiedzieć milion słów i nie odpowiedzieć na jedno proste pytanie...litości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts