leila2004 14.04.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 "niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogardadla szpiclów katów tchórzy - oni wygrająpójdą na twój pogrzeb i z ulgą rzucą grudęa kornik napisze twój uładzony życiorys" (Zbigniew Herbert, Przesłanie Pana Cogito, fr.) Smutna ta wasza dyskusja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.04.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 tak, przeprowadziłem ankietę, swoją, 80% jest za pochówkiem na Wawelu nie rozśmieszaj mnie...... zostałeś złapany na pisaniu głupot.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 BOHO - nie sadzę, popytał znajomych, z którymi stał razem przy trasie konduktu. Na 5 znajomych jeden był przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.04.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 no proszę poli tu mamyetymologia prawidłowaco by nie gadać francuzy to patriocinawet autonomie narodowe mająba, nawet o nazwach przypominających te z II WW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.04.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 BOHO - nie sadzę, popytał znajomych, z którymi stał razem przy trasie konduktu. Na 5 znajomych jeden był przeciw. OK - chyba że tak..... ja dzisiaj rozmawiałem z siostrą i ona powiedziała NIE - mam więc 100% przeciwników w mojej ankiecie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Przeglądałam neta. Są wypowiedzi osób publicznych spoza PiS na tak? Bo może zbyt wybiórczo szukam i nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 nie rozśmieszaj mnie...... zostałeś złapany na pisaniu głupot.... no, złapałeś mnie nie sadzę, popytał znajomych, z którymi stał razem przy trasie konduktu. Na 5 znajomych jeden był przeciw. nie dane było mi być wiecie co? podyskutujemy po niedzieli, nie chcę doszczętnie schamieć pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basket 14.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Jestem pod wrażeniem dyskusji na murator.pl... pozdrawiam M...dzięki Bogu Ateista! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.04.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 wiecie co? podyskutujemy po niedzieli, nie chcę doszczętnie schamieć Wydaje mi się, czy chciałeś nas obrazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 No cóż, niektórzy muszą ochłonąć. To pewnie przez ich wrodzoną wrażliwość i empatię wobec innych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.04.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Wydaje mi się, czy chciałeś nas obrazić? eeeeeeeee tam, na pewno nie.....to tylko taki żartowniś z niego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.04.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Wydaje mi się, czy chciałeś nas obrazić? Nie żartuj! Przecież powiedział ,że doszczętnie jeszcze nie schamiał, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.04.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Nie żartuj! Przecież powiedział ,że doszczętnie jeszcze nie schamiał, tylko czy można mu wierzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Przestańcie sobie skakać do oczu, to nie ma celu. Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez DarioAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 14.04.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 tylko czy można mu wierzyć ? Wiara czyni cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.04.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 tylko czy można mu wierzyć ? Spokojnie. On jest zapalczywy ale szczery boleśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 14.04.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 amalifi - a jak oceni niżej niż decydenci dziś, to co? przenosiny? Nie wierzysz w mądrosc narodu? Czy wiesz ilu rodaków wybiera się na ceremonie pogrzebowe do Warszawy i Krakowa?? To będzie test solidarności z nieżyjacym Prezydentem i Jego wartościami , które miał. Za Ślaska z tego co widze i słyszę wybiera sie bardzo duzo, tu popierają Prezydenta i chcą go na Wawelu. Mysle że w Krakowie bedzie to wiecej niz 500 do 700 tyś.osób ( autostrada Katowice -Kraków ma być bezpłatna w tym dniu) (Dodatkowo na uroczystosci śą rozdawane bezpłatne bilety na przejazd do Wawy ,tam i spowrotem ; info było u mnie podawane po Mszy za Ofiary katastrofy juz w poniedziałek - info dla tych co nie chodza do koscioła bo reszta pewnie juz wie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 gest solidarności ze zmarłym prezydentem nie ma nic wspólnego z Wawelem. jakby go chowali na Powązkach to nikt by z Krakowa nie przyjechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.04.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Kto wymyślił Wawel dla Lecha i Marii Kaczyńskich? http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7773165,Kto_wymyslil_Wawel_dla_Lecha_i_Marii_Kaczynskich_.html czyli histeria sięga zenitu..... a najlepszy jest koniec,który dużo wyjaśnia: Ks. Robert Nęcek, rzecznik krakowskiej kurii Jest mi bardzo przykro, że uroczystości pogrzebowe stają się elementem przepychanek politycznych i że próbuje się wciągnąć w tę przepychankę Kościół. Metropolita krakowski podjął decyzję w sprawie wawelskiego pochówku po uprzedniej rozmowie ze stroną rządową i prośbach rodziny pary prezydenckiej. We wtorek po południu zadzwonił do kardynała Dziwisza brat zmarłego prezydenta, prezes PiS-u Jarosław Kaczyński, który przekazał informację, jakie jest życzenie rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.04.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Przemożna wiara w mądrość narodu, która daje się poznać ludziom jednomyślnym po oznakach oczekiwanych, chociaż nie do końca prawdziwych z intencjami nadawcy:D:DZapomniał pan mariankosy dodać jeszcze w nagłówku : "Ogłoszenia parafialne na nadchodzącą niedzielę" O słodka naiwności. Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez Pepeg z Gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts