Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pochówek na Wawelu?? Lech Kaczyński pochowany w Krakowie

agnieszkakusi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 967
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie rozśmieszaj mnie...... zostałeś złapany na pisaniu głupot....

no, złapałeś mnie

nie sadzę, popytał znajomych, z którymi stał razem przy trasie konduktu. Na 5 znajomych jeden był przeciw.

nie dane było mi być

wiecie co?

podyskutujemy po niedzieli, nie chcę doszczętnie schamieć

pzdr

amalifi - a jak oceni niżej niż decydenci dziś, to co? przenosiny?

Nie wierzysz w mądrosc narodu?

Czy wiesz ilu rodaków wybiera się na ceremonie pogrzebowe do Warszawy i Krakowa?? To będzie test solidarności z nieżyjacym Prezydentem i Jego wartościami , które miał.

Za Ślaska z tego co widze i słyszę wybiera sie bardzo duzo, tu popierają Prezydenta i chcą go na Wawelu.

Mysle że w Krakowie bedzie to wiecej niz 500 do 700 tyś.osób ( autostrada Katowice -Kraków ma być bezpłatna w tym dniu)

(Dodatkowo na uroczystosci śą rozdawane bezpłatne bilety na przejazd do Wawy ,tam i spowrotem ; info było u mnie podawane po Mszy za Ofiary katastrofy juz w poniedziałek - info dla tych co nie chodza do koscioła bo reszta pewnie juz wie)

Kto wymyślił Wawel dla Lecha i Marii Kaczyńskich?

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7773165,Kto_wymyslil_Wawel_dla_Lecha_i_Marii_Kaczynskich_.html

czyli histeria sięga zenitu.....

a najlepszy jest koniec,który dużo wyjaśnia:

Ks. Robert Nęcek, rzecznik krakowskiej kurii

Jest mi bardzo przykro, że uroczystości pogrzebowe stają się elementem przepychanek politycznych i że próbuje się wciągnąć w tę przepychankę Kościół. Metropolita krakowski podjął decyzję w sprawie wawelskiego pochówku po uprzedniej rozmowie ze stroną rządową i prośbach rodziny pary prezydenckiej. We wtorek po południu zadzwonił do kardynała Dziwisza brat zmarłego prezydenta, prezes PiS-u Jarosław Kaczyński, który przekazał informację, jakie jest życzenie rodziny.

Gość Pepeg z Gumy

Przemożna wiara w mądrość narodu, która daje się poznać ludziom jednomyślnym po oznakach oczekiwanych, chociaż nie do końca prawdziwych z intencjami nadawcy:D:D

Zapomniał pan mariankosy dodać jeszcze w nagłówku : "Ogłoszenia parafialne na nadchodzącą niedzielę"

O słodka naiwności.

Edytowane przez Pepeg z Gumy