Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pochówek na Wawelu?? Lech Kaczyński pochowany w Krakowie

agnieszkakusi

Recommended Posts

Chochla zgadzam sie z Toba w pelni. Najbardziej mnie denerwuje, ze nawet tu, na forum wiele osob mowi teraz o patriotyzmie, o symbolach narodowych i wyczuwa sie w ich wypowiedziach wyzszosc nad tymi maluczkimi, ktorzy widza swiat inaczej, a jeszcze niedawno podczas wyborow chwalily sie, ze na nie z zasady nie chodza... To mi sie podoba (sorry, jesli juz bylo: http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7773181.html).

• Odpowiedzi 967
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.petycje.pl/petycja/5181/przeciwko_pochowaniu_tragicznie_zmarlego_lecha_kaczynskiego_na_wawelu.html

z ciekawych uzasadnień za pochówkiem na Wawelu :

Lech Kaczyński, tragicznie zmarły prezydent RP, zrobił bardzo dużo dla Polski i zrobiłby wiele więcej gdyby żył dalej. Szczerze potępiam tą akcję!!

Ktoś musi tam być chowany przecież...robią problem...ktoś o tym zadecydował i nie ma co się sprzeciwiać...

Uważam że Lech Kaczyński wraz z żoną powinni zostac pochowani na Wawelu gdyż prezydent przysłużył się dla Polski bardziej niż inni którzyTamSpoczywaj

itp

Edytowane przez yarpenowski

To trochę za późno. Machina ruszyła i nie ma szans jej zatrzymać

ze strony :

W wyniku wypadku samolotu TU-154 pod Smoleńskiem tragicznie zginęło wiele osób ważnych dla Polski. Propozycja

pochowania Lecha Kaczyńskiego na Wawelu została zaakceptowana. Celem tej petycji pokazanie jest, jak wielu obywateli

Rzeczpospolitej Polskiej nie zgadza się na pochówek zmarłego prezydenta w tym szczególnym miejscu.

Decyzji to nie zmieni - ale tu chyba bardziej chodzi o to żeby zaprotestować przeciw lekceważeniu ludzi.

Widzę że lewacko-gejowskie lobby szalejące od kilku dni po internecie wypowiada się nawet na forum muratora.

Roznie juz mnie nazywano, ale gejem pierwszy raz.

Jestem w stanie się poświecić za innych (tez chcę na Wawel) i dam Ci się pocałować w sam koniec.

Gość Pepeg z Gumy
Następny, dla którego każdy kto ma odmienne zdanie to : lewacy, geje, bydło, czerwone świnie. Tylko dlaczego takie inwektywy są z reguły ze strony zwolenników pochówku na Wawelu, nie macie innych argumentów?

Mają.

zryte mózgi przez media, tvn, Michnik, Wybiórcza, oszołomy, komuchy , esbecy.

Ciag dalszy dlaczego Walesa nie zasluzyl na Wawel, pozwole sobie powtorzyc moj wpis ktorego dokonalem wczoraj a ktory wzburzyl co niektorych, japaczy.

Porownywanie, Walesy do Kaczynskiego to zwykle bluznierstwo (bolek) mogl sie wyplatac z tego kiedy byl prezydentem. Wszyscy wybaczyli by mu jego lojalki itp,

malo ktory by nie podpisal papieru z UB albo SB na jego miejscu. Mogl byc naszym Bochaterem Narodowym, byl tak blisko. Wybral klamstwo, zamiast Ojczyzne oczyscic ze wszelkiego scierwa jak zrobili to Niemcy w NRD czy Czesi u siebie. Zajal sie podpieraniem lewej nogi i usmiechy do wrogow Polski, ze o drugiej zmianie nie wspomne. Wawel mial zagwarantowany, ale nie tym razem, moze w nastepnym zyciu...

A oto nastepny kwiatek tu jest link:

http://fakty.interia.pl/polska/news/swiadek-w-sadzie-walesa-byl-agentem-bolkiem,1465213

Tak tak, zaczna sie lamenty, ze to glina s-bek itp, mysle ze facet mowi prawde, potwierdza tylko to co slyszelismy juz dawno. To sa fachowcy wie co mowi, to wszystko.

Dla mnie to kliknięcie było traumatyczne dlatego napisałem "Pierwszy raz", a nie jako groźba, że bedę klikał do oporu.

To Forum nie u wszystkich działa jak "błyskawica", stad zapewne te pojawiajace się wpisy po usunięciu (słusznie) tego wpisu.

Ciag dalszy dlaczego Walesa nie zasluzyl na Wawel, pozwole sobie powtorzyc moj wpis ktorego dokonalem wczoraj a ktory wzburzyl co niektorych, japaczy.

...

:( Mimo wszystko spodziewalam sie po Tobie nieco wiecej

mariankossy - jak kogoś cytujesz, nie rób błędów w cytowaniu. Proszę o poprawienie mojego tekstu na właściwy, albo o usunięcie mojego nicku z twojego przekręconego tekstu.

To co robisz w tej dyskusji jest niewłaściwe i nie można oprzeć się, że podobają ci się manipulacje rodem z poprzedniego systemu ustrojowego.

Nie musisz aż tak daleko sięgać.

Ledwie kilka lat temu był przy sterze taki jeden :( który zbierał kwity i manipulował faktami i ludźmi.

Swoje intrygi lubił omawiać z bratem i kotem.

Nawet w ten temat nie próbowałem się wcinać - i słusznie, utwierdzają mnie wypowiedzi i jadowite zęby wyżej.

Dajcie spokój - bo przestanę niektórym wierzyć w to co piszą odmiennie w tematach pobocznych.

Krajanie!

Ziomale!

Współplemieńcy!!!!!!!!!!!

Wiedziałem że pochówek na Wawelu poróżni połowę pogrążonego w żałobie narodu - ale niesmak związany z dyskusja na ten temat i tak jest większy aniżeli niesmak z samego pomysłu zapodanego.

Szkoda

Dla mnie to kliknięcie było traumatyczne dlatego napisałem "Pierwszy raz", a nie jako groźba, że bedę klikał do oporu.

To Forum nie u wszystkich działa jak "błyskawica", stad zapewne te pojawiajace się wpisy po usunięciu (słusznie) tego wpisu.

To jasne, że jednorazowo.

Chodziło mi o to, że mimo usunięcia inkryminowanego wpisu błyskawicznie pojawiło się kilka odniesień do niego, które też należałoby usunąć - jako właśnie pozbawione odniesienia. Moderowanie treści wpisu też nie jest dobrym rozwiązaniem. Pozostawienie go w całości jest moim zdaniem najlepsze - ukazuje całą marność takiego "patriotyzmu".