Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pochówek na Wawelu?? Lech Kaczyński pochowany w Krakowie

agnieszkakusi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 967
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chyba muszę łyknąć coś na zbicie ciśnienia. Czy powoli zaczyna dochodzić do jakiejś ogólnonarodowej paranoi?! Przed chwila kard. Dziwisz potwierdził, że L. Kaczyński wraz z małżonką zostaną pochowani na Wawelu. Przecież to zaczyna graniczyć z absurdem!!! Z całym szacunkiem do zmarłych, ale co On zrobił dla Polski, żeby być pochowanym w takim miejscu?! Co zrobiła jego żona?! Dla mnie jest to jak bezczeszczenie grobów osób tam pochowanych. Naród kpił z Niego jako z prezydenta, a teraz chcą Go chować w takim miejscu? Ludzie, o co w tym wszystkim chodzi? Ja rozumiem, że to był prezydent, że głowa państwa, że należy się szacunek, ale to już jest jakaś paranoja. A co z innymi, którzy zginęli? Niektórzy z nich pewnie zrobili więcej dla kraju i swoich rodaków niż prezydent. Gdzie oni będą pochowani? Czy na Wawelu będzie szykowane miejsce dla np. Lecha Wałęsy? W sumie zrobił chyba więcej dla kraju niż Kaczyński. Ciężko mi to pojąć....naprawdę

podpisuję się dwiema łapkami

To jest sczególna intencja.

I szczególna data śmierci.

czy ty się w ogóle dobrze czujesz ? bo rzucasz jakimiś hasłami bez ładu i składu i nie bardzo wiadomo, o co ci chodzi.....

masz jakieś konkretne tezy ? pytania ?

może uporządkuj jakoś swoją wypowiedź..... będzie łatwiej.....

podpisuję się dwiema łapkami

Naród kpił z Niego jako z prezydenta, a teraz chcą Go chować w takim miejscu? Ludzie, o co w tym wszystkim chodzi? Ja rozumiem, że to był prezydent, że głowa państwa, że należy się szacunek, ale to już jest jakaś paranoja. A co z innymi, którzy zginęli?

Agnieszkakusi napisała powyyżej

Warszawa i media kpili...Edyta Ż

Z Krakowa jestem.

W Krakowie ICH pożegnam.

Na Niego Głosowałam.

Warszawa szydziła Kraków ukoi.

A czy Kraków nie jest przypadkiem bastionem PiS-u?

Czyżby już rozpoczęła się jakaś "walka" polityczna?

Bo przecież propozycja pochówku na Wawelu nie wyszła chyba od rodziny, choć jakby nie było brat ŚP Prezydenta jest przewodniczącym tej frakcji politycznej która w Krakowie trzyma się dobrze.

Prezydent zjednał przyjaźń wielu przywódców państw.

Przyleci nawet Obama.

Żałobę ogłosili w dalekich dla NAS PAŃSTWACH.

a U NAS CIĄGLE KŁÓTNIE.

Solidaryzowanie się z narodem który w tragicznych okolicznościach stracił Prezydenta i część elit politycznych to jeszcze niestety nie przyjaźń