Bogdan_905 16.04.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) większych bredni dawno nie czytałem..... szczególnie rozbrajający jest fragment : "....sprawa wydobycia gazu łupkowego w Polsce jest, jak powszechnie wiadomo, polityczna i w dużym stopniu zależy od tego, która partia wygra następne wybory" - pisze Łatynina." a to już kurewstwo: "Kaczyński nie wierzył w żadną mgłę. 'Mgła' oznaczała dla niego jedynie polityczne powitanie przez Putina, który w przeddzień polskich wyborów zawiązuje sojusz z Tuskiem, podobnie jak Katarzyna skorzystała z usług Branickiego i Potockiego" takie pierdoły nam podsyłasz Bogdan ? w jakim celu ? i tak nikt nie wpłaci nic na konto ojca dyrektora..... ...masz chody u moderatora ze ten mocny jezyk przepuscil, poszczekiwanie w moim poscie wystarczylo aby go wyrzucic. nabierz dystansu, Ty tez robisz sobie zarty, podeslalem Ci jedna z teorii spiskowych w ktore nie wierze... Katastrofa to niedbalstwo (tyle osob na pokladzie) i nie docenianie niebezpieczenstwa. Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez Bogdan_905 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 16.04.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Zapewne by robili to samo. I zapewne mnie jako ich zwolennika by skręcało tak samo jak skręca mnie teraz a nawet jeszcze bardziej, bo wstydziłbym się ze ludzie, którym zaufałem i na których glosowałem uskuteczniają taka hucpę. I myślę, ze skręcałoby całkiem spora grupę ludzi, którzy maja w sobie na tyle przyzwoitości, żeby nie milczeć kiedy poważne bądź co bądź dla demokratycznego kraju wydarzenie jakim jest pogrzeb tragicznie zmarłej pary prezydenckiej zamienia się w szopkę z powodu snów o chwale pewnych ludzi. Zgadzam się z każdym słowem, choć chciałbym móc mieć wiarę że pierwsze zdanie jest nieprawdziwe. Bo jeśli komuś zaufamy a "wytnie" numer to przykrość i rozgoryczenie jest podwójne. :(:-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 posłuchajcie opowieści prof Nałęcza o pochówkach i protestach na Wawelu http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,32272,news,,1,,kontrowersje_wokol_miejsca_pochowku,aktualnosci_detal.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.04.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ew-ka, współczucia:( Przykład co PIS zaczyna wyprawiać http://wiadomosci.onet.pl/2156565,11,pomysl_pis_obowiazkowa_wycieczka_do_katynia,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 A kto zasponsoruje dzieciom wycieczkę do Smoleńska? Potrzebna jest wiza, przelot samolotem (nie sądzę by jakakolwiek nauczycielka ryzykowała 20 godzin jazdy pociągiem z nastolatkami). Ktoś widzę żyje w oderwanym od rzeczywistości świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.04.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ale legenda Kaczyńskiego przetrwa na wieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 A kto zasponsoruje dzieciom wycieczkę do Smoleńska? Potrzebna jest wiza, przelot samolotem (nie sądzę by jakakolwiek nauczycielka ryzykowała 20 godzin jazdy pociągiem z nastolatkami). Ktoś widzę żyje w oderwanym od rzeczywistości świecie pójdą na pieszo z bochenkiem chleba i butelką wody .....w ramach wakacji znowu ktoś pisze bzdury ,ktore za moment ktoś podchwyci i bedzie powtarzał jako pewnik ...... komentujemy tu takie bzdury, jak te przekupki spod magla ....a słyszała Pani ,że ta Kowalska ......itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ew-ka, współczucia:( Przykład co PIS zaczyna wyprawiać http://wiadomosci.onet.pl/2156565,11,pomysl_pis_obowiazkowa_wycieczka_do_katynia,item.html Aga dziekuje ten moj wpis powyzej to nic osobistego do Ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.04.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ew-ka spokojnie, ja nie z tych, co się gniewają Tylko mnie strasznie wkurzają takie artykuły, no:). Może dlatego, że tak bardzo nie lubię tych co ukradli księżyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 16.04.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 żartujesz zatracają się w dostatnim życiu które ty im fundujesz podatki daniny na msze no chyba że się mylę i dorabiają kładąc płytki , wykładając towary w markecie po nockach , wydobywają węgiel , dorabiają jako pielęgniarka lub budują statki Dlatego wczoraj pod Kurią pojawiły się transparenty "Dziwisz do spowiedzi!", a onżesz w odpowiedzi podniósł cenę biletu wstępu do krypty z 12 na 15 zł!!! Chciałoby się zawołać Boże, Ty widzisz i nie grzmisz, ale Bóg zagrzmiał wulkanem. Jego sługusy w Boga nie wierzą, skoro dalej brną w wytyczoną przez siebie ścieżkę... ...zazdrość przeze mnie przemawia o ten strumień kasy, jaka będzie nieustannie wpływać do kardynalskiej kieszeni Decyzja o pochówku na Wawelu była logistycznym majstersztykiem i to tak cennym, że nawet kardynałowi kłamać się opłaca. Są ludzie którym religia służy do zapewnienia dobrobytu doczesnego. A największa obłudą jest mówienie że życie w ubóstwie jest cnotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 16.04.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Są ludzie, którym zależy na podziale wśród Polaków - znowu im się to udało. A tak sympatycznie zaczynała się ta żałoba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.04.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Sympatycznie zaczynała żałoba - trochę niezręcznie to brzmi, JANK. Nie trzeba było długo czekać: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Pomnik-Kaczynskich-w-Lublinie-Lawka-Lecha-i-Marii,wid,12175510,wiadomosc_prasa.html?ticaid=1a007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 16.04.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 A ja mam już zwyczajnie tego dosyć.Popatrzcie, posłuchajcie jak publikatory robią nam pranie mózgu i na dodatek za nasze pieniądze.Prawie wszyscy na śmierci prawie 100 osób robią biznes faktyczny lub polityczny. Ja w tym nie mam zamiaru brać udziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.04.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 nawet tak mówiąc bierzesz w tym udział, to jest smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 16.04.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Są ludzie, którym zależy na podziale wśród Polaków - znowu im się to udało. A tak sympatycznie zaczynała się ta żałoba .... Po prostu są różne zdania. I nie uważam, żeby komuś się coś udało. Są dwa stanowiska w tej samej sprawie, a stanie się i tak to, co ma się stać. A czy będzie "sympatycznie" - zależy od nas samych. Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez bajanadjembe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 16.04.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Ale mi sie dostalo, chyba mi sie nalezalo...czlowiek ciagle sie uczy. Moze to was zaciekawi. http://www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20100416&typ=tk&id=tk15.txt Czytam wiadomosci z roznych stron.... Ciekawe jest tez ze nikt nie mowi o tym kto jest odpowiedzialny ze strony logistycznej za dowiezienie prezydenta na obchody i za jego bezpieczenstwo. Kto jest "wlascicielem" samolotow, Ministerstwo Obrony? Moze cos madrego uslysze na ten temat, polecam ten link powyzej. Od tych rzeczy, zapewnienia bezpieczenstwa i tak dalej jest strona rzadowa . Wiec i ona - chce wierzyc, ze tylko po-srednio - , i o tym tez krzycza ludzie pod Palacem Prezydenckim -, jest odpowiedzialna za to co sie stalo . Sam fakt, ze Prezydent latal takim trupem do ktorego nie chcial wsiasc swojego czasu premier Bulgarii o czyms swiadczy . Po-wiedzialabym, ze swiadczy cos takze o Polakach .................... Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.04.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ale ktos z moderatorów jest szybki. Szacun za refleks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.04.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 wycięte - moderacja jest szybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.04.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 I dobrze, że Moderator czuwaNigdy nie przypuszczałem, że aż takie chamstwo tutaj także sie objawi Bana na zawsze dla kretyna co szacunku dla innych nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.04.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) ,,,,,,,, Sam fakt, ze Prezydent latal takim trupem do ktorego nie chcial wsiasc swojego czasu premier Bulgarii o czyms swiadczy . Po-wiedzialabym, ze swiadczy cos takze o Polakach .................... warto cytować od razu, bo słowa siakoś uciekają to co można poddać polemice to tekst ws decyzji PM Bułgarii - tak o czymś świadczy, przede wszystkim o Twej głupocie a Polakami gęby sobie nie wycieraj, LWSXP zza oceanu Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez Barbossa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts