Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pochówek na Wawelu?? Lech Kaczyński pochowany w Krakowie

agnieszkakusi

Recommended Posts

większych bredni dawno nie czytałem.....

szczególnie rozbrajający jest fragment :

"....sprawa wydobycia gazu łupkowego w Polsce jest, jak powszechnie wiadomo, polityczna i w dużym stopniu zależy od tego, która partia wygra następne wybory" - pisze Łatynina."

a to już kurewstwo:

"Kaczyński nie wierzył w żadną mgłę. 'Mgła' oznaczała dla niego jedynie polityczne powitanie przez Putina, który w przeddzień polskich wyborów zawiązuje sojusz z Tuskiem, podobnie jak Katarzyna skorzystała z usług Branickiego i Potockiego"

takie pierdoły nam podsyłasz Bogdan ? w jakim celu ? i tak nikt nie wpłaci nic na konto ojca dyrektora.....

...masz chody u moderatora ze ten mocny jezyk przepuscil, poszczekiwanie w moim poscie wystarczylo aby go wyrzucic.

nabierz dystansu, Ty tez robisz sobie zarty, podeslalem Ci jedna z teorii spiskowych w ktore nie wierze...

Katastrofa to niedbalstwo (tyle osob na pokladzie) i nie docenianie niebezpieczenstwa.

Edytowane przez Bogdan_905

• Odpowiedzi 967
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zapewne by robili to samo. I zapewne mnie jako ich zwolennika by skręcało tak samo jak skręca mnie teraz a nawet jeszcze bardziej, bo wstydziłbym się ze ludzie, którym zaufałem i na których glosowałem uskuteczniają taka hucpę. I myślę, ze skręcałoby całkiem spora grupę ludzi, którzy maja w sobie na tyle przyzwoitości, żeby nie milczeć kiedy poważne bądź co bądź dla demokratycznego kraju wydarzenie jakim jest pogrzeb tragicznie zmarłej pary prezydenckiej zamienia się w szopkę z powodu snów o chwale pewnych ludzi.

Zgadzam się z każdym słowem, choć chciałbym móc mieć wiarę że pierwsze zdanie jest nieprawdziwe.

Bo jeśli komuś zaufamy a "wytnie" numer to przykrość i rozgoryczenie jest podwójne. :(:(:x:-x

A kto zasponsoruje dzieciom wycieczkę do Smoleńska? Potrzebna jest wiza, przelot samolotem (nie sądzę by jakakolwiek nauczycielka ryzykowała 20 godzin jazdy pociągiem z nastolatkami). Ktoś widzę żyje w oderwanym od rzeczywistości świecie :)

A kto zasponsoruje dzieciom wycieczkę do Smoleńska? Potrzebna jest wiza, przelot samolotem (nie sądzę by jakakolwiek nauczycielka ryzykowała 20 godzin jazdy pociągiem z nastolatkami). Ktoś widzę żyje w oderwanym od rzeczywistości świecie :)

pójdą na pieszo z bochenkiem chleba i butelką wody .....w ramach wakacji

znowu ktoś pisze bzdury ,ktore za moment ktoś podchwyci i bedzie powtarzał jako pewnik ......

komentujemy tu takie bzdury, jak te przekupki spod magla ....a słyszała Pani ,że ta Kowalska ......itp itd

żartujesz

zatracają się w dostatnim życiu które ty im fundujesz podatki daniny na msze

no chyba że się mylę i dorabiają kładąc płytki , wykładając towary w markecie po nockach , wydobywają węgiel , dorabiają jako pielęgniarka lub budują statki

Dlatego wczoraj pod Kurią pojawiły się transparenty "Dziwisz do spowiedzi!", a onżesz w odpowiedzi podniósł cenę biletu wstępu do krypty z 12 na 15 zł!!!

Chciałoby się zawołać Boże, Ty widzisz i nie grzmisz, ale Bóg zagrzmiał wulkanem.

Jego sługusy w Boga nie wierzą, skoro dalej brną w wytyczoną przez siebie ścieżkę...

...zazdrość przeze mnie przemawia o ten strumień kasy, jaka będzie nieustannie wpływać do kardynalskiej kieszeni ;)

Decyzja o pochówku na Wawelu była logistycznym majstersztykiem i to tak cennym, że nawet kardynałowi kłamać się opłaca.

Czarna Bieda..jpg

Są ludzie którym religia służy do zapewnienia dobrobytu doczesnego.

A największa obłudą jest mówienie że życie w ubóstwie jest cnotą.

Sympatycznie zaczynała żałoba - trochę niezręcznie to brzmi, JANK.

Nie trzeba było długo czekać: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Pomnik-Kaczynskich-w-Lublinie-Lawka-Lecha-i-Marii,wid,12175510,wiadomosc_prasa.html?ticaid=1a007

Są ludzie, którym zależy na podziale wśród Polaków - znowu im się to udało. A tak sympatycznie zaczynała się ta żałoba ....

Po prostu są różne zdania. I nie uważam, żeby komuś się coś udało.

Są dwa stanowiska w tej samej sprawie, a stanie się i tak to, co ma się stać. A czy będzie "sympatycznie" - zależy od nas samych.

Edytowane przez bajanadjembe

Ale mi sie dostalo, chyba mi sie nalezalo...czlowiek ciagle sie uczy.

Moze to was zaciekawi.

http://www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20100416&typ=tk&id=tk15.txt

Czytam wiadomosci z roznych stron....

Ciekawe jest tez ze nikt nie mowi o tym kto jest odpowiedzialny ze strony logistycznej za dowiezienie

prezydenta na obchody i za jego bezpieczenstwo. Kto jest "wlascicielem" samolotow, Ministerstwo Obrony?

Moze cos madrego uslysze na ten temat, polecam ten link powyzej.

Od tych rzeczy, zapewnienia bezpieczenstwa i tak dalej jest strona rzadowa .

Wiec i ona - chce wierzyc, ze tylko po-srednio - , i o tym tez krzycza ludzie pod Palacem Prezydenckim -, jest odpowiedzialna za to co sie stalo .

Sam fakt, ze Prezydent latal takim trupem do ktorego nie chcial wsiasc swojego czasu premier Bulgarii o czyms swiadczy .

Po-wiedzialabym, ze swiadczy cos takze o Polakach ....................

Edytowane przez barakuda1

,,,,,,,,

Sam fakt, ze Prezydent latal takim trupem do ktorego nie chcial wsiasc swojego czasu premier Bulgarii o czyms swiadczy .

Po-wiedzialabym, ze swiadczy cos takze o Polakach ....................

warto cytować od razu, bo słowa siakoś uciekają

to co można poddać polemice to tekst ws decyzji PM Bułgarii - tak o czymś świadczy, przede wszystkim o Twej głupocie

a Polakami gęby sobie nie wycieraj, LWSXP zza oceanu

Edytowane przez Barbossa