bajanadjembe 16.04.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) To poproszę, jak w #613: nie kłóćmy się. Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez bajanadjembe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 16.04.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Piszesz na trzeźwo czy pod wpływem, piotr_rt8? Trochę chyba przesadzasz z doborem słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 16.04.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam jnternacjonalistów !Czy Kościoł wypowiadał się na temat pochowania Bieruta na Powązkach? Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez mariankossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalapan 17.04.2010 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 "popatrz synku, tu jest król Sobieski, on powstrzymał nawałęturecką na Europę, a tu marszałek Piłsudskizwycięski wódz nad bolszewikami, ojciecniepodległości po 200 latach niewoli, a tu książęPoniatowski zginął bohatersko, a tam Kościuszkonaczelnik powstania, zwycięski wódz w AmerycePółnocnej a tam polscy królowie z dynastii Wazów,Jagiellonów....- a tu tato- tuuuu... prezydent Kaczyński i jego Żona- a co oni zrobli- byli mili, ciepli, sympatyczni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.04.2010 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 w Toruniu chcą wybudować salę widowiskową. Na razie jest jeszcze w planach, ale już chcą ją nazwać imieniem Lecha Kaczyńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 17.04.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam jnternacjonalistów ! Czy Kościoł wypowiadał się na temat pochowania Bieruta na Powązkach? może zadzwoń do Kościoła to się dowiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.04.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Na górze strony "Ustawienia" i po lewej "Edytuj listę ignorowanych" Daj znac, czy działa AnSi, ponury63, dziękuję za rady. Działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 17.04.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Godzic: Media stworzyły atmosferę końca świata bardzo dobry komentarz:http://wyborcza.pl/1,75248,7773181,Godzic__Media_stworzyly_atmosfere_konca_swiata.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.04.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Godzic: Media stworzyły atmosferę końca świata bardzo dobry komentarz: http://wyborcza.pl/1,75248,7773181,Godzic__Media_stworzyly_atmosfere_konca_swiata.html Jakies 4 strony temu wkleilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 17.04.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Jakies 4 strony temu wkleilam. sory, nie wpadło mi w oko.... ale warto powtórzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 17.04.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 i specjalny cytat dla mariana i Bogdana - spodoba wam się chłopaki: - Widać w Pałacu Prezydenckim ci pracownicy dotychczasowi chodzą już jak cienie tylko - opowiadał. - Już jest inna władza tam. Rozmawiałem z różnymi ludźmi, pracownikami i mówią: "to co chcieli dostać, papiery, to już mają." Ci, którzy już weszli tam i p.o. prezydenta (Bronisław Komorowski - red.). Proszę zobaczyć, jak zachował się TVP Info, czy to jest przypadek? Kiedy mówi jeden z redaktorów prowadzących: "jak fantastycznie wchodzi w rolę prezydenta, ten, marszałek Komorowski". Zobaczcie państwo, tu jest już walka. My mamy żałobę, naprawdę ból straszny, a inni z zimną krwią będą wchodzić. Nie mówię którzy. Uważajmy, tu jest walka naprawdę o Polskę. Tu są przeróżne siły, również międzynarodowe. Więcej... http://wyborcza.pl/1,75478,7779113,O_Rydzyk__manipulacja_na_placu_Pilsudskiego.html#ixzz0lLVYwA8h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 17.04.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Po jakimś czasie zastanawiam się, czy autentyczny jest ten płacz, bo staje się to niewiarygodne, robi się z tragedii serial, a ludzie zaczynają obojętnieć, ich wrażliwość rogowacieje. Więcej... http://wyborcza.pl/1,75248,7773181,Godzic__Media_stworzyly_atmosfere_konca_swiata.html#ixzz0lLW3oGOn To zobojętnienie daje się zauważyć w życiu codziennym. Żal i smutek zaczyna się trochę przejadać, a życie toczy się dalej, bo musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 17.04.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) Czekałem z niecierpliwością kiedy i czym o.Rydzyk "zabłyśnie" No i się doczekałem. A myślę że to dopiero początek. W czerwcu znowu wnuczkowie będą chowali D.O. swoim babciom. Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez Jani_63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 17.04.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Czekałem z niecierpliwością kiedy i czym o.Rydzyk "zabłyśnie" No i się doczekałem. A myślę że to dopiero początek. W czerwcu znowu wnuczkowie będą chowali D.O. swoim babciom. Najbardziej wkurzone są redaktory z GW i TVN, które przebierają nogami, odliczając sekundy do zakończenia żałoby. Na tydzień musieli zaprzestać szczucia ludzi na PiS i Kaczorów, a nawet powiedzieć wiele ciepłych słów o nieboszczykach, których za życia opluwali i wyśmiewali. Spójrzmy na redaktor Olejnik, która bez talarków cebuli ukrytych w mankietach wylała tyle łez, że groziło jej odwodnienie. Zauważmy napiętą twarz Miecugowa, który nie może już przemycić ukrytej szpili pod adresem Edgara Perona, czy WasserWanny. Oni cierpią, bo musieli swą misję zarzucić na czas żałoby (a ta niebezpiecznie się wydłuża). Widać że nie tylko oni czekają.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 17.04.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 W czerwcu znowu wnuczkowie będą chowali D.O. swoim babciom. A ja nie mam wnuczkow wiec nikt mi dowodu nie schowa. GO JARO GO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 17.04.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Czekałem z niecierpliwością kiedy i czym o.Rydzyk "zabłyśnie" No i się doczekałem. A myślę że to dopiero początek. W czerwcu znowu wnuczkowie będą chowali D.O. swoim babciom. Najbardziej wkurzone są redaktory z GW i TVN, które przebierają nogami, odliczając sekundy do zakończenia żałoby. Na tydzień musieli zaprzestać szczucia ludzi na PiS i Kaczorów...Widać że nie tylko oni czekają.......... A co mi tam. TVN to duża telewizja i pracuje tam kilku mądrych ludzi, więc to żadna ujma dla mnie że mnie porównujesz do redaktorów tam zatrudnionych. Ale przypomnij mi, bo mi umknęło kiedy to o.dyrektor wstąpił do PiS-u Bo ja o kozie o Ty o wozie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 17.04.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) A co mi tam. TVN to duża telewizja i pracuje tam kilku mądrych ludzi, więc to żadna ujma dla mnie że mnie porównujesz do redaktorów tam zatrudnionych. Ale przypomnij mi, bo mi umknęło kiedy to o.dyrektor wstąpił do PiS-u Bo ja o kozie o Ty o wozie. Tu jest to co chciałes to zobaczyłeś. Napisał mariankossy Napisał Jani_63 Czekałem z niecierpliwością kiedy i czym o.Rydzyk "zabłyśnie" No i się doczekałem. A myślę że to dopiero początek. W czerwcu znowu wnuczkowie będą chowali D.O. swoim babciom. Najbardziej wkurzone są redaktory z GW i TVN, które przebierają nogami, odliczając sekundy do zakończenia żałoby. Na tydzień musieli zaprzestać szczucia ludzi na PiS i Kaczorów... Widać że nie tylko oni czekają.........." (Myliłem się, już zaczęli redaktory, Feliks D. i Heinrich H. byli by b. zadowoleni ( za taki PR ) nie wsPOminając o ..... . ) Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez mariankossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.04.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 (Myliłem się, już zaczęli redaktory, Feliks D. i Heinrich H. byli by b. zadowoleni ( za taki PR ) nie wsPOminając o ..... . ) Jak na Polaka, narodowca i genetycznego patriotę , to zaiste intrygująca ortografia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 17.04.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Nie bądż malostkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.04.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Wstyd przy tak wielkim patriotyzmie "narodowym".Pan Sienkiewicz jak Kościuszko z nieba patrzy i płacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts