Edyta Ż 17.04.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 No to nie pozdrawiaj.Od ciebie pisze sie z duzej litery do szkoly nie chodzdzilas...To prawda ten temat robi si niesmaczny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 17.04.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Większej wiochy od ciebie to świat nie widział!!!!! ... Ten temat robi się bardzo niesmaczny... wstyd Ci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.04.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Gdzie jest BOHO_! Taki Boski i Taki polski.. A cos sie tak stesknila? Czy On Ci boski - nie wiem...ale w odroznieniu od Ciebie - zrownowazony, rozsadny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.04.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Z tym " w środku kanciatym " to się nie wysiliłeś . Dla mnie zaszczytem byłoby " kartofel" , "zgniły kartofel" Na zaszczyty , to trzeba sobie zasłużyć. Ja nie nie mam zamiaru się dla ciebie wysilać. Jeśli wszyscy narodowcy tak jak ty traktują ojczyznę, to żal mi jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 17.04.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Ładniej by brzmiało "na zewnątrz kanciasty jesteś"Ja jednak wolę być " chropowaty" , choć może być : kanciasty, kanciaty. Dla chamstwa na jedno wyjdzie...Perly przed wieprze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.04.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 No to nie pozdrawiaj. Od ciebie pisze sie z duzej litery do szkoly nie chodzdzilas... To prawda ten temat robi si niesmaczny.. A boski - dla odmiany - jak kazdy przymiotnik w funkcji epitetu - wrecz odwrotnie Do szkoły nie chodzilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 17.04.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 A cos sie tak stesknila? Czy On Ci boski - nie wiem...ale w odroznieniu od Ciebie - zrownowazony, rozsadny. Nie.Jestem gotowa na walke z nimMoze ja Wam pokaz co jest ludzkie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 17.04.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 A co wyscie zrobili dla kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.04.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Nie. Jestem gotowa na walke z nim Moze ja Wam pokaz co jest ludzkie.. Powiedz, czy Ty tak na powaznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Wiem , że Tobie, Ciebie, Wam....piszemy z dużej litery ..tu specjalnie tak napisałam... z szacunku do takiej osoby jak tyTak wstyd mi Wstyd mi , że są ludzie, którzy nie potrafią uszanować śmierciWstyd, że są ludzie, którzy powinni zamilknąć a mają straszne parcie na....właśnie na co? Na zwrócenie na siebie uwagi?Zamilknijcie już...już starczy ..po co? Proponuje droga Redakcjo zamknijcie ten temat ... niektórzy piszą mądrze , niektórzy piszą już za wieleUczcijmy Tych, którzy zginęli , Tych , którzy pozostawili najbliższych Proszę skończmy ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.04.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 A co wyscie zrobili dla kraju W ogrodku dzisiaj pracowalam,..uporzadkowalam droge dojazdowa i okoliczny lasek. A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.04.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 A co wyscie zrobili dla kraju :DTy nie możesz nic zrobić, bo masz za daleko. Zaskoczyłeś mnie... tfu zaskoczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 17.04.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Na zaszczyty , to trzeba sobie zasłużyć. Ja nie nie mam zamiaru się dla ciebie wysilać. Jeśli wszyscy narodowcy tak jak ty traktują ojczyznę, to żal mi jej. No to zawsze możesz iśc się wypłakać do Internacjonalisty na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 17.04.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Avatar anSi Zarejestrowany Feb 2005Skąd GdańskPosty 4.943 Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do anSiDomyślnie Cytat Napisał Edyta Ż Zobacz post A co wyscie zrobili dla kraju W ogrodku dzisiaj pracowalam,..uporzadkowalam droge dojazdowa i okoliczny lasek. A Ty? Certyfikaty energetycznei --Trójmiasto i Stolicy okolicenNapisałam podanie o odszkodowanie za błąd w projekcie trasy 776, podanie o dotację z UE na remont kapliczek właścicieli prywatnych, wniosek do gminny o pogłębienie źródeł na terenie wsi.Źródła zaolewają nam studnię w ok.20 domach w okolicy. Wyliczyłam też parę PITów w okolicy i umówiłam się na przyszły tydzień na podania dla zwykłych ludzi , bo czują stratę bo budują nam tu tresę 776 i każdy czyje się pokrzywdzony.Wiem jestem śmieszna, bo pomagam ludziom.BOHO śmiałby się bo to takie śmieszne, zwłaszcza ,że za darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 17.04.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Avatar Pepeg z Gumy Zarejestrowany Feb 2007Posty 1.193 Domyślnie Cytat Napisał Edyta Ż Zobacz post A co wyscie zrobili dla kraju Ty nie możesz nic zrobić, bo masz za daleko. Zaskoczyłeś mnie... tfu zaskoczyłaś ustosunkuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 17.04.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Nie mam na myśli stosunku.Pepegu.Żebyś się nie zgubił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.04.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Nie mam na myśli stosunku. Pepegu. Żebyś się nie zgubił... Spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 17.04.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Po tej całej uroczystości w Krakowie nie pojawię się tu w muratorze ani na sekundę.Przepraszam wszystkich z którymi nawiązałam w ostatnim czasie przyjaźnie.To już nie jest ten MURATOR.Dziękuję.Pozdrawiam TOMKA I życzę mu powrotu do zdrowia.Było mi z Wami naprawdę miło.Teraż żegnam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.04.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) No to zawsze możesz iśc się wypłakać do Internacjonalisty na forum. :DZaczynasz się gubić, wyraźnie widać twoja bezradność. Internacjonalista nie płacze przecież z takich powodów. Lamenty nad ojczyzną i rozdzierane szaty, to raczej wasza specjalność.:D PS Aha! Żebyś się narodowcu nauczył języka, to powiem ci ,że w ostatnim, krótkim zdaniu też popełniłeś błąd.Tym razem logiczny ,bo czasownik "iść" nie jest w języku polskim czasownikiem zwrotnym. Wypadałoby to wiedzieć, jak na narodowego patriotę przystało. Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez Pepeg z Gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 17.04.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 :DZaczynasz się gubić, wyraźnie widać twoja bezradność. Internacjonalista nie płacze przecież z takich powodów. Lamenty nad ojczyzną i rozdzierane szaty, to raczej wasza specjalność.:D PS Aha! Żebyś się narodowcu nauczył języka, to powiem ci ,że w ostatnim, krótkim zdaniu też popełniłeś błąd.Tym razem logiczny ,bo czasownik "iść" nie jest w języku polskim czasownikiem zwrotnym. Wypadałoby to wiedzieć, jak na narodowego patriotę przystało. Na cenzora byś się nie nadawał, za bardzo ( do czcionek ) podchodzisz emocjonalnie , ale "na ciągnika' to się w zupełności nadajesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts