Edyta Ż 13.04.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 nie wiem, ja nie piszę w uniesieniu..... a ty jesteś teraz w uniesieniu ? Tak. A Ty nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.04.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 kiedy tak powiedział ? masz może jakiś link do tej wypowiedzi ? No właśnie, może jakiś link. Z tego, co wiem do tej pory propozycja wyszła od Episkopatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.04.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Jestem z Krakowa , wyciągam wnioski z tego co słyszę. Nie zapisuję nie nagrywam .nie cytuję... ale ty nie napisałaś o swoim wniosku, tylko że "kardynał powiedział......" więc podaj mi źródło gdzie mogę to przeczytać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.04.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Tak. A Ty nie?! wybacz, ale o swoich uniesieniach nie rozmawiam publicznie, nie rwę też publicznie włosów i nie leję łez.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 13.04.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Przepraszam ,mam inne obowiązki.odpiszę jutro.Proszę nie czuć mojego odejścia jako lekceważenia.Zawsze bronię swojego zdania i nigdy nie uciekam od odpowiedzialnosci.Moje dziecko musi zrobić na jutro prasówkę i potrzebuje dostępu do komputera.Będę na pogrzebie prezydenta i Jego Żony.Głosowałam na nich.I nigdy ich nie obraziłam ...I dziwię się innym , którzy teraz tak udają rozpacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Przepraszam ,mam inne obowiązki. odpiszę jutro. Proszę nie czuć mojego odejścia jako lekceważenia. Zawsze bronię swojego zdania i nigdy nie uciekam od odpowiedzialnosci. o jakiej, przepraszam, swojej odpowiedzialności mówisz w temacie katastrofy prezydenckiego samolotu ? ? ? bo zaczynasz mnie doprawdy zadziwiać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 13.04.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 podpisuję się dwiema łapkami ja również.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.04.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Wawel ? to robi się co najmniej dziwne..... zawsze wydawało mi się, że Wawel jest miejscem pochówku dla wybitnych Polaków.... No dobrze, ale teraz tak uczciwie. Kto pierwszy wyszedł z tą propozycją. Pytam z ciekawości. Narutowicz, Wojciechowski i Moscicki nie byli prezydentami niepodleglej Polski? Litosci... Czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka. Trzeba trochę skupienia, uwagi i szczerych chęci. Napisałam wyraźnie "od czasów kiedy w pełni odzyskaliśmy niepodległość". Poza tym nie mam nic przeciwko, żeby ich tam przenieść, gdyby się tak przyjęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 13.04.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Będę na pogrzebie prezydenta i Jego Żony. Głosowałam na nich. I nigdy ich nie obraziłam ... I dziwię się innym , którzy teraz tak udają rozpacz A ja nie. Ale to wcale nie świadczy że jest mi mniej przykro niż Tobie. Skąd czerpiesz przekonanie że wszyscy którzy są zasmuceni tą tragedia w której zginęło 96 osób udają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 13.04.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 o jakiej, przepraszam, swojej odpowiedzialności mówisz w temacie katastrofy prezydenckiego samolotu ? ? ? bo zaczynasz mnie doprawdy zadziwiać..... BOHO czy ja piszę ,że jestem pilotem samolotu ,który spadł!? Czy ja za to odpowiadam. Jakże płytką osobą jesteś,że szukasz słownej zwady w Narodowej tragedii... O co Ci chodzi!? Czego szukasz i co chcesz udowodnić?! Głosowałam na Prezydenta Kaczyńskiego i byłam dumna z tego co osiąga i jakim sposobem. Dla Ciebie może liczy się blichtr, brak emocji i trupie zimno. Ja jestem człowiekiem z krwi i kości mam emocje i je okazuję., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 13.04.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 wybacz, ale o swoich uniesieniach nie rozmawiam publicznie, nie rwę też publicznie włosów i nie leję łez.... To co tu robisz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.04.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 BOHO czy ja piszę ,że jestem pilotem samolotu ,który spadł!? Czy ja za to odpowiadam. Jakże płytką osobą jesteś,że szukasz słownej zwady w Narodowej tragedii... O co Ci chodzi!? Czego szukasz i co chcesz udowodnić?! Głosowałam na Prezydenta Kaczyńskiego i byłam dumna z tego co osiąga i jakim sposobem. Dla Ciebie może liczy się blichtr, brak emocji i trupie zimno. Ja jestem człowiekiem z krwi i kości mam emocje i je okazuję., a może dasz jednak jakiś link do tej wypowiedzi kard.Dziwisza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 To co tu robisz?! beret na drutach, nie widać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Edyto Żet, może to nie czas i nie miejsce ale muszę wyznać Ci miłość. Oczywiście z tego miejsca przepraszam, że każdego słowa nie okopałem rzewnościami i z każdego z nich nie zrobiłem oddzielnego postu co ma pewnie jakieś metafizyczne znaczenie. Dodając do metafizyki treści, które tu przedstawiłaś... cóż, udostępnij już kompa dziecku. jakiś pożytek może z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdan_905 13.04.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) a może dasz jednak jakiś link do tej wypowiedzi kard.Dziwisza ? beret na drutach, nie widać ? jestes nasladowca m. olejnik, nie masz nic do powiedzenia oprocz poszczekiwania, a co, a gdzie, a daj mi link, nic nie wnosisz do dyskusji.... Pewnie dostalas taki przykaz pokazac jak Polacy potrawia zeszmacic nawet taka sytuacje. Powinnas sie wyniesc, gdzies na ten czas. Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez Bogdan_905 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 13.04.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Boho załóż beret głęboko na oczy ślepe są i na nic Ci się nie przydadzą... Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez Edyta Ż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.04.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 jestes nasladowca m. olejnik, nie masz nic do powiedzenia oprocz poszczekiwania, a co, a gdzie, a daj mi link, nic nie wnosisz do dyskusji.... Pewnie dostalas taki przykaz pokazac jak Polacy potrawia zeszmacic nawet taka sytuacje. Powinnas sie wyniesc gdzies na ten czas. masz jakiś problem ? pytam kobietę o źródło jej informacji a ty ...... się między wódkę a zakąskę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Wszyscy szydzili... Edyto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 W tym Kraju lepiej oddać życie niż się tu udzielać. Wywiozą ze zngiłej i wrednej stolicy do mądrego Krakowa. Pochowają z godnością. Boho załóż beret głęboko na oczy ślepe są i na nic Ci się nie przydadzą... Dandi3 jestem uczciwa więc biedna i mam jeden wspólny komp z dzieckiem. Dla niektórych to wręcz śmieszne. I tym bardziej mi ich żal. Z siebie się smiejecie... Edyto - proszę przestan te bzdury pisac. Skąd Ci sie to wszystko bierze,,,,naprawdę jestem przerazona ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 W tym Kraju lepiej oddać życie niż się tu udzielać. Wywiozą ze zngiłej i wrednej stolicy do mądrego Krakowa. Pochowają z godnością. Boho załóż beret głęboko na oczy ślepe są i na nic Ci się nie przydadzą... Dandi3 jestem uczciwa więc biedna i mam jeden wspólny komp z dzieckiem. Dla niektórych to wręcz śmieszne. I tym bardziej mi ich żal. Z siebie się smiejecie... tej uczciwej więc biednej pani już dziękujemy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts