BOHO 20.04.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Od redakcji: Prosimy Boho o szacunek dla innych. Takie wpisy jak te usunięty są niedopuszczalne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.04.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 nie napisałem że są to opinie moich znajomych, powiem szczerze że z nimi prawie nie rozmawiałem na ten temat. W czasie swojej pracy obracam się wśród ludzi rożnych, prostych i na poziomie, więc z moich obserwacji wynika to co napisałem wcześniej. nie rozmawiałeś, ale obserwowałeś i doskonale wiesz, że byli za Wawelem..... moje gratulacje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.04.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Udajesz , czy faktycznie jesteś aż tak prostacki i prymitywny ? nie no.... nie atakuj takiego "patryjoty".... tak nie można.....marian tu przedstawił nam swój materiał genetyczny, a ty takie teksty..... fuj ! brutalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 20.04.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Określenie prostacki i prymitywny jest tak samo logiczne jak głupi głupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.04.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Określenie prostacki i prymitywny jest tak samo logiczne jak głupi głupek Tak myślisz? To gratuluję Ci znajomości języka ojczystego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 20.04.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 nie rozmawiałeś, ale obserwowałeś i doskonale wiesz, że byli za Wawelem..... moje gratulacje..... łapiesz mnie za słówka, udajesz czy naprawdę jesteś taki ciemny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 20.04.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał Jani_63 http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png .......... P.S. Pisząc patritycznie miałeś na myśli patetycznie czy patriotycznie bo nie wiem jak to rozumieć Wiem że rozumiesz o co chodzi, chyba ze podchodzisz do tego automatycznie (i za chwile usłyszę jak dziecko przy " odrabianiu" zadań z matematki ) " Mamo, mamo!!! Ale mi tu jakieś "JAJA " WYCHODZĄ !!! " Masz rację rozumiem. Z racji zajęć zawodowych i miejsca zamieszkania stykałem się i stykam z ludźmi sepleniącymi lub mającymi silne naleciałości gwarowe. Przy odrobinie dobrej woli to można nawet niemowę zrozumieć. Ale można też zastosować maksymę śląską: "Rób sie gupi przyjdziesz fraj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 20.04.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Tak myślisz? To gratuluję Ci znajomości języka ojczystego. tutaj nie chodzi o moją znajomość języka, tylko o to że Ty nie rozumiesz mojej aluzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.04.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 łapiesz mnie za słówka, udajesz czy naprawdę jesteś taki ciemny? sam to człowieku jasno napisałeś ! do kogo masz pretensję że wyszło idiotycznie ? do mnie ? bo słówka ci się nie ułożyły jak trzeba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 20.04.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Udajesz , czy faktycznie jesteś aż tak prostacki i prymitywny ? Jakoś nie przeszkadza wyrażać stanowisko co do pochówku Prezydenta . Teraz jakiś populizm Cię ogranicza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 20.04.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 sam to człowieku jasno napisałeś ! do kogo masz pretensję że wyszło idiotycznie ? do mnie ? bo słówka ci się nie ułożyły jak trzeba ? z tego co rozmawiam z ludźmi, to moim zdaniem największy odsetek społeczeństwa zaakceptował tą decyzję i nie miał do niej zastrzeżeń QUOTE=Bold;4077870]nie napisałem że są to opinie moich znajomych, powiem szczerze że z nimi prawie nie rozmawiałem na ten temat. W czasie swojej pracy obracam się wśród ludzi rożnych, prostych i na poziomie, więc z moich obserwacji wynika to co napisałem wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.04.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Jakoś nie przeszkadza wyrażać stanowisko co do pochówku Prezydenta . Teraz jakiś populizm Cię ogranicza?? Piszesz bez zrozumienia, co ci ślina na język przynosi - bez ładu i składu. Jak masz ochotę się kopać, to rób to inteligentnie i logicznie , chociaż to zajęcie próżne z tobą. Można ci wielokrotnie udowodnić , że jesteś zwyczajnym matołkiem a i tak po tobie to spłynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.04.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Piszesz bez zrozumienia, co ci ślina na język przynosi - bez ładu i składu. Jak masz ochotę się kopać, to rób to inteligentnie i logicznie , chociaż to zajęcie próżne z tobą. Można ci wielokrotnie udowodnić , że jesteś zwyczajnym matołkiem a i tak po tobie to spłynie. ale za to "prawdziwym Polakiem patryjotą"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 20.04.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 W telewizorni Nelli Rokita twierdziła że najlepszym prezydentem będzie jednak Jarek. Było coś jeszcze o jakieś abdykacji, ale nie dosłyszałem dokładnie. Mam pomysł na spot PiS-owski Uwaga, Uwaga, Nadchodzi. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.04.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 dawaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 20.04.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Piszesz bez zrozumienia, co ci ślina na język przynosi - bez ładu i składu. Jak masz ochotę się kopać, to rób to inteligentnie i logicznie , chociaż to zajęcie próżne z tobą. Można ci wielokrotnie udowodnić , że jesteś zwyczajnym matołkiem a i tak po tobie to spłynie. " Jak trwoga to do Boga" ( do KOścioła ) i cały ten misterny plan SLD poszedł w czorty. I trza bedzie ten " misterny wizerunek " materialisty zmienić. Czyżby elektorat SLD się trochę zdenerwował??? Czyżby przez te wszystkie lata "przodowniki pracy socjalistycznej" robili reszte gawiedzi/elektoratu w bambuko ??? Teraz pozostaje : PO albo PSL albo PIS bo ( materialistycznej) czwartej drogi ni ma ps. no chyba ze wybierzecie wspólnote plemienną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.04.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 " Jak trwoga to do Boga" ( do KOścioła ) i cały ten misterny plan SLD poszedł w czorty. I trza bedzie ten " misterny wizerunek " materialisty zmienić. Czyżby elektorat SLD się trochę zdenerwował??? Czyżby przez te wszystkie lata "przodowniki pracy socjalistycznej" robili reszte gawiedzi/elektoratu w bambuko ??? Teraz pozostaje : PO albo PSL albo PIS bo ( materialistycznej) czwartej drogi ni ma ps. no chyba ze wybierzecie wspólnote plemienną. chyba Mniejszość Niemiecką, jak poniektórzy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 20.04.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 chyba Mniejszość Niemiecką, jak poniektórzy..... Tu jeszcze trza mieć pochodzenie , chyba że .......... ( ale o tym pisałem wcześniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 20.04.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Tu jeszcze trza mieć pochodzenie , chyba że .......... ( ale o tym pisałem wcześniej ) wystarczą niemieccy przodkowie..... najlepiej z dobrym nazwiskiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 20.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 dawaj ! Jeśli chodził o Nelli, to na razie brak więcej danych. Może coś będzie jeszcze dzisiaj w kolejnych wiadomościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts