Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pochówek na Wawelu?? Lech Kaczyński pochowany w Krakowie

agnieszkakusi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 967
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie napisałem że są to opinie moich znajomych, powiem szczerze że z nimi prawie nie rozmawiałem na ten temat.

W czasie swojej pracy obracam się wśród ludzi rożnych, prostych i na poziomie, więc z moich obserwacji wynika to co napisałem wcześniej.

nie rozmawiałeś, ale obserwowałeś i doskonale wiesz, że byli za Wawelem..... moje gratulacje.....

http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał Jani_63 http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png

..........

P.S.

Pisząc patritycznie miałeś na myśli patetycznie czy patriotycznie bo nie wiem jak to rozumieć

Wiem że rozumiesz o co chodzi, chyba ze podchodzisz do tego automatycznie (i za chwile usłyszę jak dziecko przy " odrabianiu" zadań z matematki )

" Mamo, mamo!!! Ale mi tu jakieś "JAJA " WYCHODZĄ !!! "

Masz rację rozumiem.

Z racji zajęć zawodowych i miejsca zamieszkania stykałem się i stykam z ludźmi sepleniącymi lub mającymi silne naleciałości gwarowe.

Przy odrobinie dobrej woli to można nawet niemowę zrozumieć.

Ale można też zastosować maksymę śląską:

"Rób sie gupi przyjdziesz fraj" :D

sam to człowieku jasno napisałeś !

do kogo masz pretensję że wyszło idiotycznie ? do mnie ? bo słówka ci się nie ułożyły jak trzeba ?

z tego co rozmawiam z ludźmi, to moim zdaniem największy odsetek społeczeństwa zaakceptował tą decyzję i nie miał do niej zastrzeżeń

QUOTE=Bold;4077870]nie napisałem że są to opinie moich znajomych, powiem szczerze że z nimi prawie nie rozmawiałem na ten temat.

W czasie swojej pracy obracam się wśród ludzi rożnych, prostych i na poziomie, więc z moich obserwacji wynika to co napisałem wcześniej.

Gość Pepeg z Gumy
Jakoś nie przeszkadza wyrażać stanowisko co do pochówku Prezydenta .

Teraz jakiś populizm Cię ogranicza??

Piszesz bez zrozumienia, co ci ślina na język przynosi - bez ładu i składu.

Jak masz ochotę się kopać, to rób to inteligentnie i logicznie , chociaż to zajęcie próżne z tobą.

Można ci wielokrotnie udowodnić , że jesteś zwyczajnym matołkiem a i tak po tobie to spłynie.

Jak masz ochotę się kopać, to rób to inteligentnie i logicznie , chociaż to zajęcie próżne z tobą.

Można ci wielokrotnie udowodnić , że jesteś zwyczajnym matołkiem a i tak po tobie to spłynie.

ale za to "prawdziwym Polakiem patryjotą".....

" Jak trwoga to do Boga" ( do KOścioła ) i cały ten misterny plan SLD poszedł w czorty. I trza bedzie ten " misterny wizerunek " materialisty zmienić. :-(

Czyżby elektorat SLD się trochę zdenerwował???

Czyżby przez te wszystkie lata "przodowniki pracy socjalistycznej" robili reszte gawiedzi/elektoratu w bambuko ???

Teraz pozostaje : PO albo PSL albo PIS bo ( materialistycznej) czwartej drogi ni ma :-(

ps. no chyba ze wybierzecie wspólnote plemienną. ;-)

" Jak trwoga to do Boga" ( do KOścioła ) i cały ten misterny plan SLD poszedł w czorty. I trza bedzie ten " misterny wizerunek " materialisty zmienić. :-(

Czyżby elektorat SLD się trochę zdenerwował???

Czyżby przez te wszystkie lata "przodowniki pracy socjalistycznej" robili reszte gawiedzi/elektoratu w bambuko ???

Teraz pozostaje : PO albo PSL albo PIS bo ( materialistycznej) czwartej drogi ni ma :-(

ps. no chyba ze wybierzecie wspólnote plemienną. ;-)

chyba Mniejszość Niemiecką, jak poniektórzy.....