jola_krzysiek 22.04.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 (...)I pięknie cytuje, chociaż czasem bez związku. Ma łeb tak pełny erudycji, że miejsca już brak dla własnej myśli. /Stanisław Jerzy Lec/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 22.04.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Chodzi ci o platki owsiane ? Nie, o pewną posłankę z kurwikami w oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 22.04.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 się teraz moimi przyjemnościami nie wykręcaj..... dałeś chłopcze dupę i tyle..... chyba że były aparatczyk pzpr i były kapuś sb to twoja bajka i twój autorytet...... bo inaczej po co byś go cytował ? i nie myśl za dużo, bo wychodzi jak zawsze.... od dawania dupy to ty zapewne jesteś specjalistą, więc nie będę na ten temat polemizował, głupcem jest ten który próbuje znaleźć jakiś autorytet wśród polityków i dziennikarzy, po co ja wogóle tobie odpowiadam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 22.04.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 od dawania dupy to ty zapewne jesteś specjalistą, więc nie będę na ten temat polemizował, głupcem jest ten który próbuje znaleźć jakiś autorytet wśród polityków i dziennikarzy, po co ja wogóle tobie odpowiadam? może po raz kolejny chcesz mi zrobić przyjemność.... Napisał Bold myślałem że to Twój autorytet i zrobię Ci tym cytatem przyjemność to może wyślij zdjęcie a ja się zastanowię, czy mnie kręcisz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 22.04.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 uuu, a co się stało z postem #841czyżby umiłowanie przez Autora bliźniego swego wystąpiło poza ogólnie przyjęte ramy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 22.04.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 - Uwazam sie za patriotke i dobrze mi z tym . I mam swoje przekonania do czego mam prawo . Przy okazji lubie seks i intersesuje sie kuchnia wegetarianska . - Masz jaką obsesję na punkcie seksu,że wszystko do niego sprowadzasz i mierzysz innych tą swoją marną miarą ? Podziwiam zaciętość w ciągłym bełkotaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 22.04.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 - Uwazam sie za patriotke i dobrze mi z tym . I mam swoje przekonania do czego mam prawo . Przy okazji lubie seks i intersesuje sie kuchnia wegetarianska . - Jeśli lubienie seksu jest wyznacznikiem patriotyzmu, to po ulicach chodzą praktycznie sami patrioci. A przypuszczam że wśród nastolatków to już sami bohaterowie narodowi. A swoją drogą nie pomyliłaś forum. Są strony w sieci gdzie takie deklaracje spotkają się na pewno z większym oddźwiękiem. Masz moje słowo że skrzynka mail-owa zapełni Ci się błyskawicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.04.2010 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Barbossa, ja nie założyłam tematu tylko przez moderów został on wyciągnięty z wątku o tragedii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 22.04.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 - Samo slowo " seks " budzi w was jakies potezne po-ruszenie. Niepotrzebnie . Zarzucajac innym anachronizm we wszystkich niemal dziedzinach , jednoczesnie reagujecie jak jakies sploszone ciotki gdy sie napisze " seks " . No , lubie seks . I co z tego . Uwazam sie za patriotka . I co z tego . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 - I co z tego . - no właśnie. nic. w związku z tym po co o tym informujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 22.04.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 - Samo slowo " seks " budzi w was jakies potezne po-ruszenie. Niepotrzebnie . Zarzucajac innym anachronizm we wszystkich niemal dziedzinach , jednoczesnie reagujecie jak jakies sploszone ciotki gdy sie napisze " seks " . No , lubie seks . I co z tego . Uwazam sie za patriotka . I co z tego . - Zwłaszcza, że seks znakomicie konweniuje z tematem pochówku. Puknij się i to zdrowo w ten pusty czerep. Uważaj się za patriotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 22.04.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 - Zarzucajac innym anachronizm we wszystkich niemal dziedzinach , jednoczesnie reagujecie jak jakies sploszone ciotki gdy sie napisze " seks " . No , lubie seks . I co z tego . - Jest wiek 21 , chwalic Boga . W sumie mi to może i nie przeszkadza, choć aż tak nowoczesny to nie jestem mimo że mamy już XXI wiek żeby sprawy seksu poruszać w wątku o pochówku. Zwłaszcza, że seks znakomicie konweniuje z tematem pochówku. . To tak trochę zalatuje nekrofilią. Tagi: seks , wegetarianizm, patriotyzm, pochówek - i mamy szansę na nowy wątek NEKROFILIA wśród patriotycznych wegetarian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.12.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Tak zadecydowala RODZINA, mam nadzieje, ze wyborcy wyciagna wnioski z tej manii wyzszosci. No i co Wy na to? Mnie już brak komentarza... http://wiadomosci.wp.pl/gid,12932990,title,J-Kaczynski-postawil-bratu-grob-w-Warszawie-zdjecia,galeria.html?ticaid=1b641 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.12.2010 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Chyba to grób symboliczny. Znam pare rodzin, które postawły swym bliskim spoczywającym gdzieś daleko takie symboliczne groby, aby mieć sie gdzie pomodlić za ich dusze i czcić ich pamięć. Ale Kraków nie jest aż tak daleko. Może to chodzi o matke? A może jeszcze o cos innego? Nie wiem, tak sie tylko domyślam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 09.12.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 I nie można tak było od samego początku?Nie byłoby tej całej szopki z Wawlem.Jarek miałby blisko, a i Powązki od początku były miejscem gdzie chyba większość społeczeństwa widziała grób pary prezydenckiej.A swoją drogą jak już jest gdzie przenosić, to może warto odgrzebać ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 dla mnie ten pan ma co, najmniej problemy z osobowością... o ile nie zalatuje to schizofrenią.... bo nie dalej jak 8 miesięcy temu walczył zębami i pazurami o ten Wawel, choćby przedsionek, który jednak teraz jest..... za daleko noż kuuurde... a wtedy tego nie wiedział, że do Krakowa w godzinke nie obleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 10.12.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Jak można mówić o rozdwojeniu osobowości wobec bliźniaka? A fe! K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.12.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Jak można mówić o rozdwojeniu osobowości wobec bliźniaka? A fe! K. ... a może to tylko taka tandetna podróba symboliki "pustego grobu" ? ... na potrzeby "santo subito" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 10.12.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 No nie wiem, nie wiem. W Jachrance odbywa się konferencja PiS pod hasłem "Lech Kaczyński - pamięć i zobowiązanie", gdzie został powołany do życia Ruch pamięci Lecha Kaczyńskiego (Wydarzenia Polsatu). O to opinia prof. Kazimierza Kika który uważa ... za "przejaw swoistej bezradności intelektualnej" Jarosława Kaczyńskiego to, że "już nie program polityczny, a mit staje się fundamentem funkcjonowania PiS" http://www.wprost.pl/ar/222048/Niezyjacy-brat-tez-jest-atutem-Kaczynski-buduje-mit/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 ... a może to tylko taka tandetna podróba symboliki "pustego grobu" ? ... na potrzeby "santo subito" ja bardzo prosze o nie pisanie publicznie takich rzeczy nie należy podsuwac pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts